Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rygte: Arkane Studios annoncerer en ny titel på The Game Awards

Kunne vi være i vente for en ny Dishonored, Prey, or Deathloop?

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV-nyhederne. I dag skal vi tale om noget, som vi sandsynligvis ved mere om i løbet af 18 timer eller deromkring.
fra jeg optager dette. For der er gået et rygte, der antyder, at der ved Game Awards, som, hvis du bor i Storbritannien eller Europa, starter lige efter midnat, Jeg har hørt, at Arkane Studios vil komme med en meddelelse ved Game Awards. De vil afsløre en ny titel ved showet. Og når vi siger ny titel, taler jeg ikke om et helt nyt spil."

"franchise, som de gjorde med, eller ikke specifikt en helt ny franchise, som de gjorde med Red Fool eller Deathloop, men bare en ny titel. Så det kunne være en ny franchise, eller det kunne være en efterfølger. Så uden at være en sag, lad os dykke ned i det og se, hvordan dette rygte ser ud.
Hvis Arkane Studios skal annoncere en ny titel ved Game Awards, ser det ud til, at Dishonoured, Deathloop eller Prey måske får en efterfølger. Der er ingen tvivl om, at Red Fool gjorde et indhug i Arkane Studios' omdømme, men det er stadig kun ét dårligt spil i en ellers både god og dårlig interessant og imponerende track record, der har varet i over to årtier. Hvad Arkane Studios næste titel bliver, er i øjeblikket ukendt, da de ikke har annonceret noget, selvom det ser ud til, at vi snart får et svar, f.eks. i denne uge. Ifølge den berygtede og ret præcise leaker, NateTheHate, vil udvikleren afsløre en ny titel i løbet af Game Awards på fredag. Da Arkane har to studier, et i Leon og et i Austin, går vi ud fra, at det bliver næste spil bliver udviklet af Arkane Leon. Da Arkane Austin lavede Red Fool, som blev lanceret tidligere i år, anses Leon for at være det vigtigste og bedste studie og har tidligere udviklet Dishonoured 2 og Deathloop. NateTheHate siger, at han ikke ved, hvilket spil det er, så det kunne være relateret til nogle af deres tidligere franchises som Dishonoured, Deathloop eller Prey eller måske endda noget helt nyt. Vi vil hævde, at Dishonoured 3 er vores bedste bud, da det blev lækket af Microsoft tidligere på efteråret. Lad os spekulere over, hvad tror du, det handler om?
Først og fremmest virker det som et logisk sted for Arkane at komme med en meddelelse..."

"ved Game Awards, fordi Arkane har vundet flere Game Awards i årenes løb. Du ved.., Deathloop vandt en række priser, da det blev udgivet i 2021. Så ja, det er ikke som om, dette studie har mange forbindelser til denne prisuddeling. Så det er slet ikke overraskende at det vil være tilfældet, især fordi det også er Arkane Leon, som vi er forventer, at denne annoncering vil være. Hvad angår spillet, har vi endnu ikke haft en ordentlig annoncering af et nyt Arkane-spil, skal vi sige, i et stykke tid. Ja, Red Fool blev lanceret tidligt på året."

"i år, men vi har faktisk ikke, vi ved faktisk ikke, hvad Arkane arbejder på næste i officiel forstand. Ja, der er rygter. Ja, der er lækager, der antyder Dishonored 3 er i kortene og på vej, men intet officielt er blevet annonceret fra studiet selv. Når det så er sagt, når Dishonored 3 bliver nævnt i en masse Microsoft-detaljer i forbindelse med Microsofts forsøg på at opkøbe Activision Blizzard, som længe har været et gået over gevind på dette tidspunkt, når du ser omtale af Arkane Studios eller Arkane Leon, der arbejder på Dishonored 3, betyder det sandsynligvis, at Arkane Leon arbejder på et Dishonored 3. Så hvis vi skal sætte vores penge på, at noget bliver annonceret ved Game Awards, så bliver det nok, at Dishonored 3 er på vej, og så kommer det, ja, om et par år, noget i den stil. Men som vi ved mere, ja, så ved vi mere om et par dage, så hold øje med Game Awards for at høre mere."

"mere om dette og forhåbentlig være i stand til at drysse en smule officiel information om dette rygte. Men ja, det er al den tid, vi har i dagens episode af GLRTV News. Vi er tilbage nu i morgen til ugens næste, som bliver vores sidste efter, åh, før Game Awards.
Meget spændende. Men ja, tak fordi du så med. Jeg håber, I vil nyde resten af jeres onsdag, og vi ses til den næste. Hav det godt, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere