Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - januar 2024

Vi tager et kig på de største shows og film, der debuterer på streamere og i biograferne i årets første måned.

Audio transcriptions

"2024 er her. Mens vi allerede har set frem på, hvad det nye år vil byde på...
for filmfans, vender vi nu opmærksomheden tilbage til et månedligt tema og fokuserer udelukkende på på januar 2024. Med en hel samling af spændende film og tv på vej, både i biograferne og på streamingtjenester, har vi endnu en gang baseret vores valg på en britisk udgivelsesplan, så sørg for at tjekke dine lokale lister og datoer for at sikre, at du ikke går glip af noget."

"af disse lovende projekter. Med dette i tankerne, lad os komme i gang med den første screentime i 2024.
Den anerkendte horrorproducent Blumhouse har haft noget af et 2023. Det så udgivelsen af nogle store hits som Five Nights at Freddy's, Insidious The Red Door og The Exorcist Believer."

"men selv med al den succes viser den ingen tegn på at sætte farten ned. Night Swim sparker 2024 med et uhyggeligt brag, hvor vi følger en familie, der finder en ondskabsfuld kraft, der lurer i swimmingpoolen i deres nye hjem.
Vi bytter den kedelige CGI og det uoverskuelige multivers-plot ud med en mere dyster setting, Devil's Echo ligner den miniserie, som fans har ventet på i lang tid. Følgende Maya Lopez, mens hun må tage konsekvenserne af sine handlinger i New York, og i serien ser vi også fan-favoritter som Daredevil og The Kingpin vender tilbage."

"Dette er nok lidt af et underligt salg for nogle, men hvis du er fan af den græske filmskaber Yorgos Lanthimos' andre værker, vil du sikkert kunne lide Poor Things. Emma Stone spiller Bella Baxter, et kvindeligt Frankensteins monster af en slags, der søger at finde sin frihed og opleve alt, hvad hun kan med sit nyfundne liv."

"Hvis du sætter dig i biografen og håber på, at The Beekeeper er en stille, hjemlig historie om en mand og hans kærlighed til bigårde, så har du ikke heldet med dig. En klassisk actionfilm med Jason Statham, følger filmen vores elskede Baldy, som tager på hævntogt, da han bliver afsløret at være en tidligere agent for den magtfulde organisation kendt som Biavlerne."

"Hvad ville du gøre for en million dollars? Sikkert en masse. I tilfældet med hovedpersonen Tommy i Self Reliance, er han villig til at sætte sit liv på spil, da han skal overliste jægere der prøver at dræbe ham i et dødbringende spil. Hvad er twistet? Tommy kan ikke blive angrebet, så længe han er ikke er alene, men hans venner og familie tror ikke på, at spillet er ægte."

"Da en jubilæumsmiddag går grueligt galt, finder Jack og Emma ud af nogle store hemmeligheder om hinandens fortid. Emma, spillet af Kaylee Cuoco, er nemlig lejemorder, og hun er i jagten på kærlighed rejser Jack verden rundt for at hjælpe hende.
F. Gary Gray, instruktøren af The Italian Job, vender tilbage med en af de mest realistiske umulige kup på film. Kevin Hart og hans slæng planlægger det største røveri, de nogensinde har set."

"til dato, da de forsøger at stjæle en halv milliard dollars sammen med et fly, mens begge er 40.000 fod i luften.
True Detective jagter måske stadig dragen fra den ufatteligt geniale første serie, men det betyder ikke, at hver ny sæson af antologiserien ikke har noget at byde på."

"Night Country er seriens fjerde sæson og har som sædvanlig et stjernespækket cast, fantastisk manuskript og et friskt, skræmmende mysterium at fortabe sig i.
Tyve år efter at originalen definerede sin egen undergenre af komediefilm, er The Mean Girls tilbage med et musikalsk twist. Mean Girls har måske ikke så meget gift som originalen."

"men den vil helt sikkert tiltrække chick flick-fans over hele verden.
Det virker måske en smule mærkeligt, at en film med juletema får premiere i januar, men fra den kritiske modtagelse, The Holdovers allerede har fået i Amerika, er det måske værd at at komme i julestemning igen i denne måned. The Holdovers følger en præp-skole der må bo hos studerende på campus, som ikke har nogen steder at tage hen i julen."

"pause.
Vi leder alle efter et bedre liv, og da Clarence, en mand med ondt i livet, ser messias, beslutter han sig for at vende skuden og sætte alt på spil for at følge den guddommelige vej. The Book of Clarence har et talentfuldt cast med bl.a."

"Lakeith Stanfield, James McAvoy og Benedict Cumberbatch.
Baseret på den berygtede kokainsmugler Griselda Blancos liv, Sofia Vergara bliver hovedpersonen i denne Netflix-miniserie, mens hun skaber en af de mest profitable karteller i historien."

"Ved Grayskulls kraft er He-Man tilbage. Som en efterfølger til den animerede serie fra 2021 Masses of the Universe Revelation, Masses of the Universe Revolution ser teknologi kamp mod magt og magi, da den nyligt mekaniserede Skeletor ser ud til at true Eternia med kraften fra Motherboard."

"Baseret på romanen fra 1982 og efter filmen af samme navn fra 1985, The Colour Purple følger Celie, en ung kvinde, der står over for mange vanskeligheder i sit liv, men finder styrke og venskab i det nyfundne søsterskab med en lokal sangerinde og hendes steddatter.
Apple TV's miniserie om krigstid har Barry Keoghan, Austin Butler og flere i hovedrollerne som flyvere der flyver det bombefly, der er kendt som en flyvende fæstning. Bag fjendens linjer og otte kilometer over jorden, skal de kæmpe mod en tilsyneladende endeløs horde af tyske jagerfly."

"Og det afslutter endnu en episode af Skærmtid. Husk at se med i næste måned, når vi dykker ned i og udforsker, hvad februar 2024 byder på for film- og tv-fans."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere