Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Hvad skal man se på Netflix i januar 2024

Vi tager et kig på de mest spændende film og shows, der debuterer på streamingtjenesten i den første måned af 2024.

Audio transcriptions

"Vi har alle haft en travl december, men det nye år sætter ikke farten ned, når det gælder til nyt indhold, der får sin debut på Netflix. Streameren har en hel liste af originale film og tv-serier på vej, ligesom de vil styrke deres bibliotek med en række spændende andre projekter. Der er meget på vej, så her er, hvad du skal se på Netflix i januar 2024."

"Michelle Keegan er hovedperson i denne krimiserie om en enke, hvis liv bliver kastet ud i kaos...
da hun ser sin afdøde mand på sit barns barnepige-kamera.
Michelle Yeoh spiller hovedrollen i denne actionkomedieserie om en hensynsløs gangster fra Taipei, der rejser til Los Angeles for at beskytte sin mor og lillebror, efter at hans far er blevet myrdet."

"I denne originale anime fra Netflix udforsker en flok eventyrere et farligt fangehul.
i håbet om at finde en af medlemmernes søster, der er blevet ædt af en drage.
Anden sæson af tennis-dokumentarserien følger en række af sportens mest berygtede og ikoniske atleter, når de konkurrerer i de bedste turneringer rundt om i verden."

"I tredje sæson af det animerede børneshow fortsætter Sonic og slænget med at rejse på tværs af multiverset for at beskytte det mod den destruktive Dr. Eggman.
Sofia Vergara er hovedrolleindehaver i dette biodrama om Griselda Blanco, en kvinde, der blev berygtet i 70'erne for at være en af de mest hensynsløse kartelledere."

"i Colombia.
Kevin Smiths adaption af Masters of the Universe-brandet fortsætter i denne måned med den første sæson af Revolution, som vil udforske, hvordan He-Man og Teela arbejder sammen for at redde Eternia fra Skeletor, efter at han besejrede de ikoniske helte."

"Denne krimidokumentar undersøger, hvordan Ray Trapani blev en af de største svindlere i kryptobranchen.
historie.
Dan Levy befinder sig foran kameraet og sidder i instruktørstolen i denne rom-com, som Levy også har skrevet, om en mand, der rejser til Paris efter sin mands død."

"død.
Del 2 får biografpremiere i marts, og Netflix bringer det første kapitel af Denis Villeneuves episke sci-fi-filmatisering fra 2021 til brugere over hele verden.
Ben Schwartz vender tilbage som Blue Blur i denne live-action efterfølger fra 2022, der også ser Jim Carrey er tilbage som Dr. Robotnik, og Idris Elba får sin debut som Knuckles."

"Kevin Hart spiller hovedrollen sammen med Gugu Mbatha-Raw i denne actionkomedie om en mester i tyv, der slår sig sammen med sin ekskæreste for at stjæle guld for 100 millioner dollars fra en 777-passagerfly under flyvningen.
Det er endelig morbid tid for Netflix-brugere, da den notorisk dårlige Jared Leto-ledede superhelt film fra 2022 kommer til streameren i midten af måneden."

"Daniel Kaluuya debuterer som instruktør i denne film om to unge mænd, der slås om at blive boende i The Kitchen, et samfund, der nægter at forlade deres hjem i en dystopisk version af London."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere