Dansk
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

8 Reasons to be Excited about Banishers: Ghosts of New Eden (Sponsored)

Vi vender vores fokus mod Don't Nod 's action-RPG for at give dig et par grunde til, at du bør være raring at tage til Nordamerika fra det 17. århundrede for at opleve historien om Antea Duarte og Red mac Raith.

Audio transcriptions

"Vi har måttet vente lidt længere end forventet med at starte vores rejse i det 17. århundredes Nordamerika, men heldigvis er ventetiden næsten forbi.
Dontnods seneste action-rollespil, Banisher's Ghosts of New Eden, har premiere den 13. februar, betyder fans på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X og S-konsoller kan begynde at opleve historien om Antia Duati og Red Mac Wraith."

"Banisher's Ghosts of New Eden er her næsten, har vi udvalgt otte grunde til, at du bør glæde dig til dette spil.
Det tager spillerne med til den barske vildmark i Nordamerika i 1695, drejer historien sig om to spøgelsesjægere og ulykkeligt elskende, Antia og Red."

"De har til opgave at beskytte dem, der ikke kan forsvare sig mod det overnaturlige.
og med det formål at gøre den nye grænse sikker mod spøgelser og overjordiske væsener, Banisher's Ghosts of New Eden følger parret kort efter en katastrofal sidste mission.
der kostede Antia hendes fysiske liv."

"Historien udforsker, hvordan Red og Antia rejser ud i vildmarken for at finde en måde at befri Antia på.
fra en evig pine som et af de væsener, hun har brugt sit liv på at udrydde, et spøgelse.
New Eden er langt fra det Nordamerika, vi kender i dag.
Landet er vildt og barskt og fyldt med områder, der venter på at blive opdaget."

"Mellem civile forposter og samfund, hele vejen til ældgamle vartegn, er denne version af kontinentet fra det 17. århundrede også proppet med alle mulige fjender, det være sig ondskabsfulde dyr eller overnaturlige væsner og monstre.
Uanset hvor din vej fører dig hen, kommer du aldrig til at mangle aktiviteter og quests at gennemføre, når hjemsøgte sager, spøgelsesreder, minibosser og meget mere spreder sig over landet."

"Med sin struktur med to hovedpersoner giver Banisher's Ghosts of New Eden dig adskillige værktøjer og evner til at hjælpe dig med at overleve i vildmarken og overvinde de overnaturlige trusler, der dukker op.
Med den ene karakter forankret i virkeligheden og den anden fanget i det overnaturlige rige, vil du kunne bruge evner, der er knyttet til Red og Antia, til at nedkæmpe trusler eller nå nye områder i vildmarken."

"i din jagt på kraftfuldt udstyr og bytte.
For dem, der kan lide at blive suget ind i kampens spænding, er Red den perfekte karakter.
Bruger en stor samling af afstands- og nærkampsvåben, tygger denne karakter sig igennem det overnaturlige, før han helt forviser det."

"Og da Red faktisk er i live, vil han tale med de fleste af de personer, du møder på din rejse, så du kan udvikle venskaber og forbindelser gennem vildmarken.
Bare fordi Antia er et spøgelse, betyder det ikke, at hun ikke er en dygtig og nyttig allieret.
Hun kan bruge sine overnaturlige kræfter til at slå fjender eller hjælpe Red med at krydse og endda manipulere miljøet, Antia er den ultimative fantasipartner."

"Hun følger Red overalt, hvor han går, og hjælper i kampene med sin egen unikke række af angreb og evner.
og vil endda styrke historien og fortællingen med ekstra dialog ved at være i stand til at kommunikere med spøgelser for bedre at forstå deres motiver for at hjemsøge mennesker og nægte at forlade de levendes rige."

"Med Banisher's Ghost of New Eden som et rollespil, vil du kunne udvikle Red og Antia på en måde, der passer til din spillestil.
Ved at vælge det rigtige udstyr og våben, forbedre dem for at øge deres potentiale og bruge spirit points til at erhverve nye evner og færdigheder, der kan bruges i kampe og udforskning, kan du virkelig sætte dit eget præg på dette spil."

"I løbet af din tid med Banisher's Ghost of New Eden, vil du opdage, at New Eden er langt mere komplekst, end det umiddelbart ser ud til.
Verden indeholder en række hemmeligheder, du kan finde, og flere aktiviteter, der kan optage dig.
mellem de vigtige øjeblikke i historien."

"Den måde, verden er bygget op på, opfordrer også til at gå på opdagelse uden for alfarvej med områder, der rummer nye muligheder for at forbedre Reds udstyr og Antias færdigheder eller at konfrontere hårde og ondskabsfulde fjender.
Banisher's Ghost of New Eden flyder over med det franske studies karakteristiske stilarter og systemer."

"Med udtryksfulde, rige NPC'er at møde og vidtforgrenede dialoger, forventes det, at du træffer svære og meningsfulde valg.
Dine beslutninger vil påvirke historien, verdenen og de personer, du møder i løbet af fortællingen, uanset om de er levende eller døde."

"Det er overflødigt at sige, at fans af action-RPG'er bør glæde sig til at dykke ned i Banisher's Ghost of New Eden.
Spillet udkommer på PC, PS5 og Xbox Series X og S den 13. februar, behøver du ikke engang at vente længe på at udforske de barske grænser i det 17. århundredes Nordamerika."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere