Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Gaming Gossip - Episode 3: Har Xbox cementeret sin fremtid, eller er der stadig bekymringer?

Vi snakker om udviklingen og meddelelserne i løbet af den seneste Official Xbox Podcast og hvor mange rygter og bekymringer der blev fjernet, mens nogle blev bekræftet.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen, og velkommen tilbage til den tredje episode af vores Gaming Gossip-show. I dag er vi tale om noget, vi sikkert ville have talt om alligevel. Det er i forbindelse med til Xbox-tingene, ikke? Så denne store Xbox-podcast kom ud og talte om Xbox-strategien, lukkede en masse rygter ned, gav os et par ting at glæde os over, masser af ting at pakke ud. Så det vil vi komme ind på. Det er selvfølgelig ikke kun mig, der er her i dag."

"Dav er her igen, vores veteran og Nintendo-legende, for at tale om Xbox.
det eller ej. Og så selvfølgelig også Alex, showets lange titel.
Ja, bare mig, ingen titler, ven af showet.
Kan du give dig selv en titel, Alex?
Det ved jeg ikke, jeg har ikke nogen."

"Titlerne, de unavngivne, navnløse. Men ja, så lad os tale om Xbox. Så der er en masse forskellige ting. Jeg tror, vi skal starte med at tale om eksklusiviteten.
ting, ikke? Da vi gik i gang med denne podcast, var der mange rygter i omløb. Xbox er på vej helt at gå tilbage på sin eksklusivitet. Starfield, Indiana Jones, alle disse spil vil komme til forskellige platforme. Og Xbox, folk var ved at blive vanvittige."

"Influencere, de forskellige community-figurer, de forlader alle sammen Xbox og går helt over til lægge det på hylden og forskellige community-medlemmer. Tim Dog, Tim Dog forlader Xbox.
Jeg er ikke helt sikker på, hvem Tim Dog var. Undskyld, Tim, jeg ved ikke, hvem du var, men det var en af de store ting, der var et samtaleemne. Tim Dog forlader Xbox."

"Ikke Tim Dog! Men ja, pointen er, at Xbox er i en slags krisetilstand. Denne podcast kommer ud, det er ikke tilfældet.
Så vi kunne tale om, hvordan det blev håndteret, og så hvad der faktisk skete, for ja, det blev håndteret forfærdeligt. Hvis man håndterer det ordentligt, kontrollerer man sit budskab, og man får folk til at gå amok over ting, der ikke ville ske. Selvfølgelig vil fans altid have eksklusivitet til dem, til deres systemer. Jeg tror ikke, du ved, det skete allerede, da Ori and the Blind Forest blev annonceret til Switch. Vi fik alle Minecraft på forskellige platforme. Og så Ori og Cuphead, selvom det ikke var en ejendom, det var ikke eksklusivt for evigt. Du ved, det var ikke et produkt kun til Xbox. Men du ved, fans begyndte at reagere på det. Og i 2019 lovede Xbox, at de var færdige med at dele eksklusivitet og eksklusivitet uden for Xbox. Men så, du ved, det løfte, du ved, løfte varede kun i fire år. Så jeg forstår på en måde reaktionen. Jeg kan ikke rigtig forstå de ekstreme reaktioner på det. Men den måde, det blev håndteret på, du ved, de kom fra 2019, så de burde have kontrolleret det meget, meget bedre. Og jeg synes, det er fint for de titler, de annoncerer nu, at de kan spilles meget, meget, du ved, en lang tid efter, at de blev udgivet på Xbox."

"Ja, jeg synes, det er meget overraskende, at folk er sure over det her. Jeg mener, jeg forstår vreden at, du ved, du lovede eksklusive titler, men jeg har aldrig rigtig følt, at Xbox har haft de bedste eksklusive titler alligevel, de titler, der kræver eksklusivitet. Jeg har aldrig rigtig følt at Xbox har mange af dem. Ja, hvis Halo var kommet til PlayStation, ville det have været en kæmpe aftale."

"Det ville være slut. Det ville være slut for Xbox-fans.
Ja, netop. Gears of War er et andet. Hvis Gears of War kom til PlayStation, ville det være være næsten chokerende på en måde. Men ting som Sea of Thieves, som om det er på tide, at disse massive community-drevne spil kommer til forskellige platforme. Bare fordi det ville være godt for spillet. Det er ikke nødvendigvis godt for platformen, fordi mere mennesker ville spille spillene. Og hvis spillet understøttes af flere spillere, så kan udvikleren understøtte det yderligere og øge den måde, spillet understøttes på. Så jeg tror Vi kender stadig ikke spillene, vel? Officielt, ikke? Vi har en idé, ikke? Men det gør vi ikke kender officielt spillene. Vi går ud fra, at det bliver Pentiment, Hi-Fi Rush, Grounded Sea of Thieves, ikke? Det er de fire."

"Jeg mener, vi er nok, jeg ved ikke, hvornår dette går live, men vi er nok ved at lære om en masse af dem i morgen, når Nintendo Direct-partnerne. Du ved, det ville være, de har været partnere før, ikke? Xbox og Nintendo. Og de delte på en måde denne annoncering med Minecraft og farverne og, du ved, det betyder ikke noget, hvilken farve du spiller med, osv. Og som du sagde, er Sea of Thieves en Fortnite-type her. Det er live service. Det er et igangværende spil. Så det giver mening for os alle at spille på forskellige platforme. Men vi vil se i morgen. Jeg tror, vi får dem at se. Jeg ved ikke, om de fire af dem, jeg mener, Hi-Fi Rush lyder som den stærkeste kandidat til at blive annonceret i morgen, ikke? Jeg ved ikke, om de fire vil være til stede i morgen."

"Tror du, de dropper den? Ligesom de droppede Hi-Fi Rush oprindeligt, og de siger i slutningen af præsentationen, okay, nu er vi færdige. Og så viser de en trailer for Hi-Fi Rush, og så siger de, åh, download den lige nu for 20 pund.
Jeg mener, nogle gange med en Nintendo Direct og denne type shows, afhænger det hele af slags aftale, de har indgået med hensyn til rækkefølgen af annonceringerne og showtime de får, ikke? Så vi får se, hvordan, det bliver interessant at se, hvor fremtrædende de er."

"De kunne også være noget i retning af, ja, de der flash-meddelelser, og det er sådan noget. Det er er sket før, ikke? Ja, det er det. Nej, det er interessant. Det synes jeg også, Pentiment er også et af de spil, men jeg er overrasket over, at det ikke allerede er lanceret på en smartphone. Det er et af de spil, der ikke virker særlig krævende at afvikle..."

"overhovedet. Så jeg er overrasket over, at det har taget så lang tid for det at komme til andre platforme ud over Xbox og PC allerede. Men ja, nej, det interessante ved hele dette sæt af annonceringer, er, at Xbox har været ret forsigtige med, hvordan de har gjort det. De har f.eks. ikke fortalt os spillene officielt. De har sagt, at de vil vente på, at partnerne gør det, ikke? Ja, Okay, fint nok. Det er den måde, du vil gøre tingene på. Det er overhovedet ikke et problem, men de har heller ikke sagt, hvilke platforme de vil komme til som en del af det annoncering. Så vi forventer, at Switch er deroppe, fordi vi har talt om det før, Switch er lidt af en slyngel, eller Nintendo er lidt af en slyngel i konsolkrigen, ikke sandt? Konsolkrigen er ikke rigtig en konsol. Det er en krig, ikke, mellem Xbox og PlayStation."

"Sådan har det altid været. Og Nintendo har altid været en slags tilskuer på en måde.
Og de har været meget kloge på Switch, når vi taler om Microsoft her. Minecraft solgte millioner og millioner. Jeg tror, det er det bedst sælgende tredjepartsspil ud over FIFA og EA.
FC'er. Og de udgav Dungeons and Legends. Jeg tror, det er det andet. Der har været en pause."

"Og de gjorde Switch til det eneste sted, hvor de kunne tjene penge på fysiske udgivelser.
Så de var smarte. Nintendo var også klog. Og det er en win-win-situation. De har begge tjener en masse penge på det. Minecraft er massivt på Switch, hvilket får mig til at tænke på om Sea of Thieves rent faktisk kommer, både til Switch og PlayStation."

"Kan vi rent faktisk tilpasse vores skibe med Halo-ting eller det andet killer instinct, som på en måde er Nintendo-agtigt? Vil de tillade, og med de mener jeg begge, vil begge Microsoft og Nintendo eller Sony tillade Xbox, som de IP'er du nævnte, at være til stede så åbenlyst på de konkurrerende platforme? Det bliver interessant."

"Måske ikke. Jeg tænkte straks på dengang i Mortal Kombat 9, hvor man kun kunne få Kratos, hvis man havde PlayStation-versionen af spillet. Og så hoppede man ind i en onlinekamp, og en eller anden valgte Kratos, og jeg havde det på Xbox, og jeg tænkte: Hvor er den fyr? Hvordan får jeg fat i ham?
Og der er ingen mulighed. Så det kan jeg godt forestille mig. Og du ser bare et Halo-skib rulle forbi."

"og din lille PlayStation Privateer eller noget, og du bliver bare blæst ud af vandet.
Hvordan fungerer det med Fortnite med Master Chief for en eller ej?
Jeg tror, det er eksklusivt, platformseksklusivt. Jeg tror ikke, at I var født endnu, men der var en ting, der hed Soul Calibur 2, hvor hver platform fik deres eksklusive figur, og det var Link på Gamecube, og det var af en eller anden grund Spawn på Xbox."

"Det er dybest set den samme figur.
Men nej, når vi taler om eksklusivitet, så er det også interessant, fordi Xbox ikke kun talte om titler og forskellige spil, der kommer på flere platforme. De sagde dybest set også, Game Pass vil forblive en Xbox- og en PC-ting. Vi kommer ikke til at se det på PlayStation, og jeg tror slet ikke, at nogen havde forventet, at det ville komme til PlayStation. Men der var en slags spørgsmålstegn ved Switch. Ville det i sidste ende komme til Switch? For der er ikke meget crossover mellem den måde, Game Pass fungerer på, og hvad Switch online gør."

"Men nej, Game Pass er kun til PC og Xbox. Sådan vil det blive ved med at være.
Og de bekræftede det også yderligere ved at annoncere, at der vil komme yderligere Xbox-konsoller i fremtiden. De har ikke sagt noget af det, vel? De sagde, at i år er der vil være ny hardware, måske et håndholdt system, måske bare en ny controller. De er holder det meget tæt til kroppen. Men de sagde også, at de arbejder på den næste generation af faktiske konsoller. Igen, meget tidlig information. De satte ikke en dato på det eller noget i den stil."

"Så vi kigger nok på 2028, engang omkring det tidspunkt, hvor den forventede næste konsolspring kommer til at være. Men Xbox-konsollerne vil blive ved med at eksistere. Vi gik lidt ud fra at det ville være tilfældet. Jeg skrev en artikel om det tilbage i midten af januar, hvor jeg sagde, at man ikke skulle bekymre dig om Xbox, fordi alle var ved at gå fra forstanden over det. Du ved, kommer Xbox til at få ud af konsollen? Nej, Xbox Game Pass tjener for mange penge til, at Xbox vil stoppe med at lave konsoller. Det er bare fakta. Så ja, konsollerne bliver ved med at eksistere for Xbox. Hvad tror vi selv? Er det en god beslutning for Xbox, eller burde de måske skifte væk fra det og fokusere på cloud?
Jeg tror, at for den håndholdte konsol har de promoveret ROG Ally længe nok."

"Det er så simpelt som det. Du så Phil Spencer gøre det igen og igen. Jeg så ham personligt efter et tre sommers spil som det første gøre det. Jeg mener, jeg forstår, at det er et Windows-baseret system.
og du kan spille Game Pass på den. Det er ikke Steam Deck, som er en slags konkurrent i med hensyn til platform, ikke? Men det er ikke deres egen hardware. Så jeg tror, at det, de kommer ud med, når det gælder håndholdte, er noget, der minder meget om de dyre, mere premium-agtige af gaming-pc'er i en håndholdt enhed som roguelike og Steam Decks og Lenovo Legion."

"Det er i forhold til den håndholdte, men i forhold til den rigtige konsol, Jeg tror bare, det er for fansene. Den meddelelse er til fansene. De opgiver fuldstændig hardware-kampen. De promoverer ikke, de markedsfører ikke disse konsoller, serien, de markedsfører dem ikke længere i lande som Spanien. Selvfølgelig finder man sine aftaler, men de solgte, jeg tror, det var 100.000 sidste år. Det var deres bedste år. Det er ikke godt sammenlignet med med, hvad Switch og PS5 sælger, fordi de ikke rigtig markedsfører dem. Kun folk, der kender til Game Pass, er interesserede i dem, og de sælger tjenester, og det har vi talt om, ikke? Det er Microsoft. De sælger tjenester. Så jeg tror, at konsolannoncering er for fans at være at vide, at de kommer til at konkurrere mod Sony i råstyrke, det er min mening."

"Jeg synes dog, det er interessant, for jeg tror, at det håndholdte system er noget, der har brug for ske, og jeg synes, det er en virkelig spændende forudsætning, men hvis de kommer ud, og det er en sky gaming-teknologi som - Portal.
Ja, ligesom Portal, men også den, hvad hed den hvide, der er ligesom en Switch uden de aftagelige joy-cons? Jeg kan ikke huske navnet på den."

"Lenovo Legion Go.
Nej, den anden, den forrige. Ja, jeg ved godt hvilken.
Ja, jeg kan pludselig ikke huske navnet på den, men hvis det er en ren cloud-håndholdt system, vil jeg blive en smule skuffet, for selvom cloud for mig er potentielt fremtiden for gaming, ikke? Jeg tror ikke, at den er der endnu, og jeg tror, at den har brug for mere tid."

"Så jeg vil gerne have, at det bliver et rigtigt håndholdt system. Som du siger, ligesom rogue ally eller, du ved, som en slags Nintendo Switch-kompatibel. Jeg tror, det kommer til at være sådan. Du skal bare kan selvfølgelig også spille i skyen, for det har de allerede udviklet.
på Game Pass. Det kan du gøre på ethvert Xbox-system. Jeg tror, at det bliver som de dyrere type ting, men det vil være interessant, hvis det er 100 euro eller sådan noget."

"Åh, og du skal have en Xbox kun til skyen eller bare en ordentlig Wi-Fi kun på skyen.
Som du sagde, ville det være interessant. Jeg har faktisk ikke tænkt på det på den måde.
Det ville dog være underligt, hvis de gjorde det, for teknisk set gør en mobiltelefon det allerede...
for Xbox på grund af den måde, X cloud fungerer på. Men under alle omstændigheder, ja, det er en interessant situation."

"Og andre små nyheder i forbindelse med dette.
Activision Blizzard-spil kommer på Game Pass. Det havde vi sådan set forventet på et tidspunkt bliver Diablo det første, eller det første nye, som det ser ud til.
der får sin debut i slutningen af marts, tror jeg. Så det er stadig et godt stykke væk."

"De holder lidt igen med den. Måske er der en slags aftale på plads om, hvorfor den ikke kan komme tidligere eller noget. Jeg er ikke helt sikker på det.
Men Activation Blizzard-spil kommer til Game Pass, hvilket jeg tror er det store spørgsmål nu er, hvad der kommer til at ske med Call of Duty 2024. Bliver det lanceret på Game Pass?
Vil fremtidige Activation Blizzard-spil blive lanceret på Game Pass? Kommer de til at få en periode, hvor de ikke gør det? Der er stadig mange store spørgsmål i den forbindelse. Men ja, hvad gør tror vi? Ville vi blive overraskede, hvis Call of Duty 2024 ikke blev lanceret på Game Pass?
Ja, ja, det tror jeg. Jeg tror, det er den vigtigste krog, de har. Du kan spille, du kan betale premium-pris for det."

"på PlayStation. Og husk, at de også har lovet Nintendo Switch, eller Switch 2, hvilket bliver interessant. Men du kan betale fuld pris for dem, eller du kan abonnere på Game Pass. Jeg tror, det er hugget i sten, tror jeg. Det bliver interessant, fordi det er kommer til at være... Det er også det første Call of Duty, tror jeg, som ikke bliver markedsført..."

"gennem Sony på grund af den måde, Call of Duty 2023 blev markedsført på. Så det bliver det første år.
vi ser disse Call of Duty-spil, der sandsynligvis ender med at blive spillet først på Game Pass.
eller noget i den stil i stedet for de mærkelige PlayStation-symboler. Men ja, vi får mere at vide om det snart, for vi forventer, at det kommer i november, oktober, ligesom alle Call of Duty nogensinde udkommer på. Og den sidste Xbox-nyhed, der blev nævnt, var i forbindelse med juni måneds som vi grundlæggende ved, at der kommer til at være fremvisninger af i juni omkring Summer Game Fest."

"Dette er den første, der er blevet bekræftet. Ingen præcis dato, men du kan sikkert allerede sætte dine penge på engang omkring den 10. juni, for det er normalt der, alle showcases finder sted. Jeg mener, og du og jeg var der. Jeg ville bede dem, jeg ville virkelig bede dem om at gøre en ordentlig fremvisning og ikke bare en video, der afspilles foran os. Der er ingen interesse for os presse at tage til selve spillestedet for derefter ikke at kunne se spillene, ikke at kunne afprøve dem, ikke at kunne interviewe udviklerne og cheferne, fordi det, vi fik, var den samme video, som I så live på YouTube. Og det er forfærdeligt for os pressefolk, at det er spild af vores tid og virkelig ikke tilføjer noget. Jeg ved godt, at de gerne vil have styr på deres PR, men jeg tror, at de vil gøre det bedre..."

"denne gang, hvis det er så stort, som de har annonceret. Synes du, det er overraskende at have også? Kan du huske, at du var i biografen med alle Xbox-figurerne, der skulle fuldstændig vanvittige ved hver eneste annoncering. Hvordan var det? Xbox, Xbox. Tror du, at.., synes du, det er lidt overraskende, at fællesskabet har vendt sig så meget mod Xbox?
hurtigt lige siden det utroligt community-drevne show? Ja, jeg tror, det er derfor, vi startede med at tale om, at de skulle have kontrolleret deres budskab bedre, fordi de ved, hvor reaktive deres samfund er. Og jeg siger ikke, at de er giftige eller anderledes end andre fællesskaber, når de går til yderligheder, sker det samme. Jeg kan sige det, hvis du vil. Og jeg tror, det er det samme med Nintendo, det er det samme med Sony, når de går til ekstremerne. Det er det, jeg mener, ikke? Men det vidste de godt, så de baserer alt deres, de organiserede det omkring fællesskabet, som Ben siger. Så jo mere du giver, jo mere er du nødt til at kontrollere, men så lægger du pressen til side. Og det er noget, der er noget skade, du også er nødt til at kontrollere. Så forhåbentlig for, jeg håber på en bedre ting dette sommer. Jeg håber også at være der. Ja, forhåbentlig. Jeg mener, vi får se. Det skal nok blive interessant."

"Jeg tror, at 2024 bliver et interessant år, fordi vi lige er kommet ud af en virkelig.., virkelig varmt 2023. Jeg ved, at vi i år ikke får nogen førsteparts PlayStation-spil...
som det ser ud nu. Switch er i solnedgangsæraen, som er blevet forlænget med omkring seks måneder, som det ser ud nu. Så vi ved ikke, hvad den kommer til at indeholde."

"Xbox har tilsyneladende meget lidt af interesse i år. Hvad ser vi på senere i år?
Fordi Hellblade nok er det største spil, og det kommer i maj. Så ja, Avowed, Det tror jeg nok. Og Indiana Jones. Indiana Jones er nok den største. Og så er der Star Wars, selvfølgelig ikke eksklusiv, men jeg tror, jeg var chokeret over, at de stadig satser på 2024."

"Det er et af Ubisofts største spil, men jeg tror, det er et af de helt store. Ingen ordspil tilsigtet.
Og vi taler også om Star Wars. Jeg ved, at vi ville kapre denne samtale hurtigt, så lad os gøre det. Ja, det var slet ikke med vilje.
Lad os lige hurtigt tale om Respawn. For forud for weekenden, når annonceringen, ja, ikke annoncering, rygtet om, at Switch ville blive forsinket til Q1 2025. Der var også en anden historie, der antydede, at Respawn arbejder på et førstepersons Mandalorian-spil. Det bliver ikke Mandalorian-spillet. Du er kommer ikke til at spille som Din Djarin eller noget i den stil. Men ja, Respawn er ved at udvikle et førstepersons Mandalorian-spil. Så er vi spændte? Det tror jeg, vi har i studiet. Jeg tror, at du kender ham, Dav. Vi har en særlig gæstetaler. Jeg ved ikke, om du kan finde ham bag dig."

"Eller er han ikke tilgængelig? Er han deromme? Din Djarin selv? Men det er Boba.
Så jeg mener, jeg er spændt. Og jeg synes bare, det giver mening. Respawn har givet os bedste Jedi-spil på det seneste, ikke? Tredje person, halv-åben verden.
Battlefront gav os first person shooters, som var alle typer af klasser og karakterer."

"Og Mandalorian-spillet, som blev fjernstyret langt tilbage af andre studier og startede udviklingen, ville give al mening i verden, fordi du ville få alle gadgets, alle de slags våben, endda et crafting-system, hvor du kan finde Beskar og sætte det på din rustning og opgradere din rustning og derefter bruge krogen. Og alt det i første person lyder for mig virkelig som Titanfall."

"Så jeg synes, det giver god mening. Jeg mener, at Respawn er ved at udvikle et Star Wars FPS-spil. Det er ikke et rygte. Jeg mener, det er fuldstændig bekræftet. De har arbejdet på det i årevis nu. Og vi forventer alle, at det bliver på samme måde som Titanfall, ikke? Men med hensyn til det er et Mandalorian-spil, tror jeg, det er den historie, Disney har udforsket på det seneste. Vi er ved at få film nu. Serien toppede, så gik den lidt ned, og nu får vi filmen."

"Jeg tror, Disney virkelig går op i det i en sådan grad, at de virkelig støtter et spil, der er Mandalorian-baseret. Jeg ved ikke, hvad I synes.
Jeg synes, det er rigtig spændende, fordi der er et spil, der altid har stået for mig.
ud som et, jeg har været virkelig skuffet over, at det blev aflyst. Og det var Star Wars 1313 fordi jeg syntes, det lød som en virkelig interessant præmis. Og nu får vi lige pludselig denne første person. Jeg mener, vi vidste ikke, om 1313 ville være første person og alt det der ting, men det virkede, som om det ville være meget ens. En slags slyngelagtig operatør, der ting i en stor, skør underverden. Nu får vi et Mandalorian-spil fra Respawn."

"Det føles for mig, som om det næsten er den åndelige efterfølger til netop det spil. Så jeg er virkelig spændt til det. Jeg tror, det bliver fantastisk. Jeg tror ikke, vi ved, hvornår det kommer. I har ikke rigtig kigget så meget på rygterne, men jeg kan ikke forestille mig, at det er lige om lidt.
Så du er nødt til at holde vejret, især da Star Wars Outlaws er i år, ikke? Det er er ligesom det store Star Wars-spil. Hvornår kommer filmen ud? 2026, så vidt rygterne går."

"Jeg vil vædde på, at de gør det kanonisk. Så vi får se. Jeg tror, det har noget at gøre med tidslinjen.
og alt det, Favreau og Filoni fandt på. Forresten var der en rigtig fin påskefilm.
Egg omtale af 1313. Det er et niveau på Coruscant i den sidste sæson af Clone Wars. Da den fokuserede på Ahsoka, og de beskæftigede sig med krydderierne, og hun mødte disse to piger, var det niveau 1313."

"Det var meget interessant. Det vidste jeg ikke, for jeg har set det. Jeg har aldrig sat mig meget ind i Star Wars her til jul. Så jeg elsker Ahsoka, og jeg tror, det bliver kanonisk. Så jeg tror, det hele afhænger af filmen, og hvor de vil hen. Så måske er den blevet udviklet til et stykke tid nu, men vi ved ikke mere. Ja, det er rigtigt. Så det vil vi holde øje med. Mens vi bliver på informationer, da vi optager dette i morgen i forbindelse med Nintendo Direct, hvor hvad vi antager er nogle Xbox-spil, der får deres Nintendo Switch-annoncering."

"Bliver det Hi-Fi Rush? Vi venter og ser. Vil det være noget andet? Vi venter og ser.
Ellers taler vi måske mere om det i næste uge i den næste episode af Gaming Gossip.
Ellers bliver det nok noget helt andet, fordi det er den bedste måde at gøre tingene på, ikke have nogen struktur og bare improvisere. Vi er tilbage i næste uge med flere shows. Så indtil da, Tak, fordi du så denne episode af Gaming Gossip. Tak, Dav, fordi du er her. Tak, fordi du er her, Alex, for at være her og Xbox. Og vi ses alle til den næste. Farvel, drenge. Tak skal I have."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere