Dansk
Gamereactor
Videos
The Boys
HQ

GRTV News - The Boys sæson 4 starter med tre episoder på Prime Video i juni

The Boys er tilbage i byen!

Audio transcriptions

"Hej og velkommen til endnu en GRTV News, jeg er som sædvanlig Alex, der dækker eftermiddage, seneste og bedste, når det kommer til gaming, get, gaming tech, get, entertainment, whatever du kan lide, hvad du end elsker, så har vi det altid her til dig, og det er fredag, så det er nok derfor jeg snubler over mine ord, det er den sidste dag i arbejdsugen, er jeg sikker på for mange af jer, hvis den ikke hænger der, for der er altid, I ved, en ny dag, en anden dollar, som der er at sige, hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, previews og meget mere, så husk som altid at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra, men i dag taler vi faktisk om tv, så jeg vil stoppe med at plapre løs og komme ind på dagens historie når vi taler om premieredatoen for Boys sæson 4, den starter i juni, nærmere bestemt den 13. juni, hvor vi kommer til at se de første tre afsnit af Boys sæson 4, fra der får du yderligere fem episoder på ugentlig basis indtil den 18. juli, hvor vi bliver lovet en actionfyldt og sandsynligvis meget blodig finale, efter teaseren at dømme."

"billede, som Amazon har præsenteret os for, som vi kan se her, dejligt lagt ud, ser det ud til som om Homelander vil være ret gode venner med hovedpopperen, eller, du ved, sandsynligvis falske venner, som det ser ud, men ud fra det her ved vi, at Victoria Newman er ret involveret i politik, som vi ved fra tidligere sæsoner, Homelander ser ud til at være at have fået en meget mere politisk karakter siden sæson 3, sæson 4, sæson 2, sæson 3, undskyld, hvor han, du ved, har været meget mere i offentlighedens søgelys, og han er fået en slags tilhængerskare af folk, der er meget vilde med ham, og som bare gør alt muligt han vil, og de ser ud til at elske ham, uanset hvad han gør, selv når han dræber en person lige foran en folkemængde, bliver han bare tiljublet og hyldet for det, og du kan måske tænke, at det lyder ret sindssygt, ikke? Jeg tror, at hvis man ser på amerikansk politik eller bare verdenspolitik generelt i de sidste par år, vil du indse, at folk sandsynligvis ville heppe på Homelander, hvis han var virkelig, og jeg ved ikke, om det er trist, forfærdeligt, lidt af begge dele, det er ikke godt, vel? Men under alle omstændigheder, The Boys starter igen er ret god, jeg synes, det er Amazons, en af Amazons bedste serier, og selv om Jeg håber, at denne sæson gør nogle reelle fremskridt med hensyn til plottet, jeg er ser stadig frem til den. Jeg tror, at Gen V virkelig fik mig tilbage til The Boys efter en slags Jeg kunne rigtig godt lide sæson 3, men det er sådan med The Boys, at man starter en sæson med, okay, det er sådan, vi dræber Homelander denne gang, og så ved slutningen enten det ikke virker, eller der kommer noget i vejen, som sætter os tilbage til start."

"hvor Homelander er stærkere end nogensinde, og The Boys endnu en gang må finde på noget en ny måde, men forhåbentlig, jeg vil ikke spoile de første tre sæsoner...
men forhåbentlig kommer vi nu til et punkt, hvor noget vil ændre sig, der skal ske noget stort i verden, for hvis de bare vil blive ved med at trække serien i langdrag sæson efter sæson, så tror jeg ikke, at det var det, The Boys egentlig lavet til, og det ville ikke føles, som om den parodierede superhelteting længere, den er bare blevet superhelte-ting, som det på en måde allerede læner sig op ad på nogle måder, især med det faktum, at der planlægges så mange spinoffs, men alligevel håber jeg, at selvom det bliver bittersødt at se den slutte, så er der en slutning i sigte. Hvad synes du selv?
Skal The Boys bare fortsætte for evigt? Glæder du dig til sæson 4? Lad mig vide alt det og meget mere, og jeg håber, du får en dejlig weekend, uanset hvad du har gang i, og jeg vil ses i en anden nyhedsvideo, bye bye."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere