Dansk
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

GRTV News - Warner Bros. forlod skuffet over Suicide Squad: Kill the Justice salg

Spillet har ikke levet op til salgsforventningerne, hvilket bekræftes af underholdningsgiganten.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en uge med GRTV-nyheder. I dag skal vi tale om noget, der begyndte at gå runder i begyndelsen eller slutningen af sidste uge, skal vi?
Det drejer sig om Suicide Squad Kill the Justice League, som er en af de største lanceringer i februar, på trods af at den ikke har været ude i en hel måned endnu."

"Warner Brothers, som er en slags moderselskab for Rocksteady, der har udviklet spillet, har allerede givet deres syn på spillets præstation.
Igen, det har kun været ude i et par uger, men Warner Brothers har allerede udtalt i en finansiel samtale, at spillet ikke har levet op til forventningerne, hvilket ikke ligefrem er overraskende i betragtning af de, jeg vil sige, middelmådige, men mere skuffende anmeldelser, som det fik, samt det faktum, at vi ser et meget begrænset antal mennesker spille spillet på de platforme, hvor vi kan se spillerdata, for eksempel Steam."

"Så når det nu er tilfældet, så lad os dykke ned i det.
Suicide Squad Kill the Justice League levede ikke op til Warners forventninger. Der blev ikke givet nogen tal ved regnskabsmødet, men sammenligningen med samme periode sidste år efterlader ingen tvivl.
Det kommer måske ikke som den store overraskelse, men det virkede indlysende for os alle, at Suicide Squad Kill the Justice League ville blive et flop."

"Ud over alle de design- og gameplayfejl, som vi påpegede så godt i vores anmeldelse, havde Rocksteadys spil en katastrofal pre-release, og hverken konsol- eller pc-gamere tog kampen op for at støtte spillet.
Jeg sagde, at det virkede indlysende for os alle, og nu har vi et bevis på det takket være et møde med investorer hos Warner Brothers.
Selskabet har rapporteret, at Suicide Squad Kill the Justice League ikke har levet op til vores forventninger siden lanceringen tidligere i kvartalet, så vores spilforretning står over for en vanskelig sammenligning fra år til år i første kvartal, siger Gunnar Wiedenfels, finansdirektør i Warner Brothers Discovery."

"På denne tid sidste år lancerede Warner Brothers Hogwarts Legacy, som blev det bedst sælgende spil i 2023 i USA baseret på dollarsalg, og jeg tror også, det er det samme i Storbritannien.
Så sammenligningen fra år til år kan være endnu mere smertefuld, hvis det er muligt.
Spillets fremtid ser nu endnu mere usikker ud, selvom man håber, at ankomsten af noget DSL-indhold som The Joker eller Mr Freeze vil opmuntre nogle spillere til at deltage i live-tjenesten."

"Under alle omstændigheder ser det ikke ud til, at dette hold vil overleve meget længere i den nuværende kontekst.
Så ja, kort sagt, Suicide Squad Kill the Justice League klarer sig ikke særlig godt.
Vi er ikke helt sikre på, hvordan det går på konsollerne, for vi ser aldrig rigtig spillerdata på PlayStation og Xbox.
Det er noget, der normalt holdes hemmeligt."

"Generelt kan du se, om et spil klarer sig godt, hvis du går ind i butikken og ser, at det er blandt din regions top 10-spil, hvilket ikke ligefrem er en særlig nyttig måde at indramme tingene på.
Det, vi kan gøre, er at gå ind på Steam og bruge SteamDBCharts-platformen, hvor det lige nu kun er tre uger siden, spillet blev lanceret.
På Steam er der mindre end tusind mennesker, der spiller, og det er på sit højeste i 24 timer."

"Der er i øjeblikket mindre end 400 mennesker, der spiller spillet, og da det var på sit højeste omkring lanceringen, nåede det op på omkring 14.000, og når man tænker på, at Helldivers konstant er nødt til at opdatere sin serverkapacitet til over 800.000 på nuværende tidspunkt, er et all-time peak på Steam på mindre end 13.500 ret skidt.
Ja, det er rigtigt. Og så er der også brugeranmeldelserne, som siger, at 78,76% af dem er positive."

"Men det er værd at sige, at for at give en brugeranmeldelse skal man tilsyneladende bare eje spillet.
Så jeg ville ikke nødvendigvis se på brugeranmeldelser som en særlig pålidelig ting.
Men ja, det korte af det lange er, at Warner Bros. ikke er så glade for Suicide Squad Killing Justice League i øjeblikket, hvilket jeg ikke tror, mange ville være så overraskede over."

"Det så allerede ud til, at spillet ville få det svært, og at det ville blive nødt til at trodse forventningerne, skal vi sige, for at få succes.
Men uanset hvad, ser det ikke ud til, at spillet klarer sig særlig godt. Måske kan de ændre på det, men personligt tror jeg stadig på, at så snart Roxanne er nødt til at sige, at det her ikke fungerede, så går vi videre til det næste spil.
Ligesom jeg stadig håber, at Arcane gør med Redfall, i stedet for at bruge år og atter år på at forsøge at rette op på det spil, så brug jeres ressourcer andre steder, gå tilbage til det, I kender, og gå tilbage til det, I er rigtig, rigtig, rigtig gode til for begge studier, singleplayer-historier."

"Så forhåbentlig er det tilfældet. Ellers, hvis de forsøger at vende det om, så husk at poste flere oplysninger.
Vi ved, at Suicide Squad vil blive udvidet med andre figurer som Jokeren, Mr. Freeze og tilsyneladende også fugleskræmsler.
Men igen, du kan læse mere om det hele i din lokale spilrettighedsregion.
Men ellers er det al den tid, vi har i dagens episode af GRTV News. Vi er tilbage i morgen med den næste, så hold øje med den."

"Indtil da håber vi, at I nyder resten af mandagen, og at vi ses på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere