Dansk
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

All You Need to Know about Dragon's Dogma 2 (Sponsored)

Vi dykker ned i nogle af de nøgle- og kerneelementer, der udgør Capcoms massivt forventede og vidtstrakte grand fantasy-RPG, som gør sin ankomst til pc-, PS5- og Xbox Series X/S-konsoller den 22. marts 2024.

Audio transcriptions

"Vi har måttet vente lidt, men nu er det endelig tid til at træde ind i Dragon's Dogma 2's verden i Capcoms længe ventede efterfølger.
Spillet kommer til PC, PS5 og Xbox Series X og S-konsoller allerede den 22. marts 2024, har vi vendt vores opmærksomhed mod Dragon's Dogma 2 for at fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om denne lovende, vidtstrakte fantasy-titel."

"Dragon's Dogma 2 er et singleplayer, narrativt drevet fantasy-action-RPG.
I spillet klæder spillerne sig ud som en Arism, en karakter, der i høj grad kan tilpasses, og som kan bygges til at afspejle en af mange forskellige spillestile takket være den brede samling af professioner og tilpasningselementer, der tilbydes.
Fra starten kan du definere din karakters udseende, vælge deres foretrukne våben og kampstile, og derefter forfine dem yderligere, efterhånden som historien skrider frem med bedre, mere kraftfulde og mere alsidige elementer."

"Uanset om du foretrækker at komme helt tæt på som kæmper, kan du nyde at afstemme dig med elementerne som troldmand, eller har tendens til høj mobilitet og at snige dig ind og ud af kampe som tyv, Dragon's Dogma 2 giver dig alle værktøjerne til at opbygge din karakter, som du vil.
I Dragon's Dogma 2 er det meget vigtigt at kunne tilpasse sin karakter, fordi verden er fyldt med monstre og dødbringende væsner."

"Denne vidtstrakte fantasiverden, bragt til live ved hjælp af den fineste moderne grafik, er designet til at være detaljeret og virkelig fordybende, og dette mål opnås ved at levere en række unikke biomer at udforske.
Fra den tørre canyonstat Batal til de frodige skove i Vermund, er verden en skønhed at se på, men heller ikke et sted for de svage sjæle."

"Landet er beboet af alle slags monstre, fra skeletter og ulve til gobliner og udøde.
Det er dog ikke disse velkendte fjender, der vil give dig de største problemer.
Som ildspyende drager, den tårnhøje omvandrende kæmpe, der er Talos, fantastiske monstrøsiteter som kimærer og griffer, og magisk gennemtrængte wights eller den frygtindgydende Dullahan vil gøre din rejse gennem landet endnu mere udfordrende."

"Heldigvis understøtter Dragon's Dogma 2 en kampsuite, der giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på kampene og spille på den måde, der passer dig.
Med en samling af kraftfulde evner og færdigheder, som du kan kaste og aktivere, som det passer dig, plus handlinger, der gør det muligt for dig at klatre på enorme monstre og ramme dem på deres svageste punkter, Kampsuiten er designet ved hjælp af en kompleks fysikmotor, der giver dig alle de værktøjer, du skal bruge for at overvinde trusler."

"Men hvis det bliver for hårdt, har Capcom også indbygget elementer, der giver dig mulighed for at rekruttere bønder til at følge dig på din rejse og hjælpe i kampene.
Hver arisen ledsages af en computerstyret bonde, der følger dem på hele deres rejse, og som kan tilpasses i høj grad, men grupper kan også udvides med yderligere to rekrutterede bønder, der giver en hjælpende hånd, hvor du har mest brug for det."

"Ved at kombinere en bred vifte af karakterer med forskellige professioner, kan du skabe et hold, der er bygget til at klare de største og mest krævende udfordringer, som Dragon's Dogma 2's verden kan byde på.
Du er uden tvivl begyndt at undre dig over, hvorfor du udforsker verden og kæmper mod alle disse farlige fantasidyr.
Hovedformålet med Dragon's Dogma 2 er at opfylde din skæbne, at rejse rundt i landene og overvinde trusler, og at vokse i styrke med det ultimative mål at finde og dræbe dragen for at få det hjerte tilbage, som den stjal fra dig i første omgang."

"Det er overflødigt at sige, at historien i Dragon's Dogma 2 er meget personlig.
Så spørgsmålet er, om du er klar til opgaven?
Hvis ja, er den gode nyhed, at du kan begynde din rejse i Dragon's Dogma 2 meget snart, da denne spændende efterfølger lanceres på PC, PS5 og Xbox Series X og S-platforme den 22. marts 2024."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere