Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - april 2024

Vi tager et kig på de største og mest spændende lanceringer, der er planlagt i de næste par uger.

Audio transcriptions

"Lad os ikke gå rundt om den varme grød, denne April har en brøkdel af, hvad marts bød på for spilfans. Der er begrænsede store udgivelser i denne måned, og af de store udgivelser, er der meget få, der har samme tyngde og vægt, som vi har set i set i månederne før. Alligevel er der et par spil at se frem til, så med det in mente lad os dykke ned i en ny episode af GTLF."

"I dette pixelkamp- og baseopbygningsspil fra Pixel Chess skal spillerne konstruere fæstninger og belejre fjendtlige fæstninger i middelalderens England. Dette er et spil om erobre og plyndre, og som navnet antyder, gør du dette som en brutal og farlig Vikingekriger."

"Hvis du nød den udfordring, som Escape Academy og Maquette tilbød, vil du helt sikkert forelske dig i Balloon Studios' Botany Manor. Denne udforskningstitel handler om at bruge botaniske færdigheder til at undersøge og dyrke eksotiske planter, alt imens du afdækker hemmelighederne på det herresæde i England, hvor du bor."

"Så ja, dette er den samme grund, som du er kommet til at elske og værdsætte på pc og Xbox konsoller gennem årene. Vi inkluderer det i denne måneds GTLF, fordi det er en del af Microsofts store og nye multiplatformsatsning, hvilket betyder, at PlayStation- og Switch-fans fra midten af april vil kunne deltage i det sjove eventyr i miniature."

"Dette bedårende spil handler om at udforske en terraformet version af månen Europa. Når en fjendtlig ødemark og nu et frodigt paradis, ser dette spil, der er opkaldt efter Jupiters måne, Europa.
som en ung eventyrer, der har til opgave at løbe, svæve og flyve på tværs af en farverig og storslået vildmark for at løse de ældgamle mysterier, som den gemmer på."

"Moon Studios er bedst kendt for sine Ori-spil, men snart er de klar til at give os noget helt andet, meget anderledes. No Rest for the Wicked er et actionrollespil, der tager spillerne med til en mørk og grusom fantasy-setting for at blive en Seren, en mystisk hellig kriger, der er i stand til at bekæmpe mod den pest, der fejer hen over landet."

"Det seneste i EA's Originals-serie, Tales of Kinzira Zao, er et platformspil i Metroidvania-stil.
hvor spillerne udforsker et slående og farligt spirituelt rige som en ung dreng, der har forhandlet med Dødsguden i et forsøg på at bringe sin far tilbage fra mørke. Dette spil giver spillerne en autentisk smag af afrikansk kultur og handler om at omfavne sorg og finde styrke, når alt andet synes at være tabt."

"Rabbit and Bear Studios giver os et virkelig bredt og ekspansivt bud på et moderniseret JRPG.
til april med Ayudan Chronicle 100 Heroes. Dette spil tager spillerne med til en HD 2D-fantastisk verden for at lede en gruppe på over 100 figurer gennem en vidtstrakt verden og i et forsøg på at redde det fra at blive revet fra hinanden af stridende nabonationer."

"Boomer shooters har måske aldrig været så populære. Slipgate Ironworks ved det og vil underholde fans til april med et actionfyldt, blodigt, 80'er-agtigt skydespil, hvor spillerne klæder sig ud som en amerikansk helt, der har til opgave at rejse gennem landet i et forsøg på at redde menneskeheden fra forfærdelige og dødbringende muterede væsner og grusomme soldater."

"Når en udvikler er kendt som AgroCrab, kan du nok forvente, at de laver spil baseret på på krebsdyr. Heldigvis er det præcis, hvad vi får med Another Crab's Treasure, et Souls-lignende spil, hvor spillerne skal ud på en monumental rejse som eremit.
krabbe for at købe sin beslaglagte skal tilbage, alt imens han arbejder på at forhindre det undersøiske rige som du kalder dit hjem, fra at kollapse."

"Akira Toriyama er måske gået bort for nylig, men hans genialitet lever videre i hans arbejde. Vi er ser det endnu en gang i actionrollespillet Sandland, hvor spillerne bliver dæmoner, som de prins Beelzebub og tager ud i den barske ørken for at bruge en række køretøjer til at jagte legendariske forår. Med masser af køretøjer, der kan tilpasses, plus en bred kampsuite der gør det muligt for spillerne at bruge Beelzebubs fulde dæmoniske kræfter, er Sandland til at blive en af aprils største titler."

"Uanset om du er til tennisspil eller ej, så er det en fornøjelse at se Top Spin i aktion igen.
spændende udvikling. 2K's tilbagevenden til tennisfranchisen vil gøre det muligt for spillere mulighed for at spille på den professionelle bane sammen med de bedste og mest ikoniske professionelle, der nogensinde har konkurreret i sporten, alt sammen i bestræbelserne på at vinde trofæer og skrive dit navn ind i historiebøgerne ved siden af de bedste, der nogensinde har været på banen."

"Vi kan næsten garantere, at du har set Stellar Blade på et eller andet tidspunkt siden dens ankomsten, højst sandsynligt på grund af dens ret provokerende designede hovedperson. Men uanset hvad du holdning til denne sag, er Stellar Blade sat til at være PlayStations store lancering for måneden april, og det er et actioneventyr, hvor spillerne bliver robotten Eve og er opgave at stykke mysterierne om Jordens undergang sammen og finde ud af, hvad der førte til dannelsen af den ondskabsfulde kraft, der ødelagde civilisationen på hele planeten."

"På samme måde som Grounded er Sea of Thieves det samme spil, som pc- og Xbox-spillere har nydt i årevis, men i betragtning af at det er et stort Microsoft-ejet og udviklet franchise, der debuterer på Sony PlayStation-konsoller, har vi valgt at inkorporere det i denne måneds GTLF."

"Og det bringer os til slutningen af måneden, så husk at slutte dig til os om et par uger, når vi giver et glimt af, hvad maj 2024 har at byde på for spilfans."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere