Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - april 2024

Vi tager et kig på de største og mest spændende film og tv-serier, der er planlagt til at ankomme i biografer og på streamer i løbet af de næste par uger.

Audio transcriptions

"April er en skygge af, hvad vi så i marts, både i film- og tv-sektoren og i spilverdenen. Der er et par spændende nye tilføjelser på vej til biografer og streamere.
denne måned for film- og serieelskere, men udbuddet er markant mangelfuldt i forhold til med, hvad vi så i sidste måned. Men for at se, hvad der skiller sig ud, så lad os dykke ned i en ny episode af Skærmtid."

"Men før vi gør det, lad os komme til den typiske husholdning. Vi har baseret vores valg på en britisk udgivelseskalender, så sørg for at tjekke lokalt for nøjagtige lister og oplysninger.
Denne film fungerer som en prequel til den ikoniske og klassiske gyserfilm The Omen og drejer sig om om en ung amerikansk kvinde, der sendes til Rom for at begynde et liv i kirkens tjeneste."

"Men en skræmmende ung sammensværgelse og et ubeskriveligt mørke omkring fødslen af ren ondskab lægger et massivt pres på hendes hengivenhed til troen.
Colin Farrell slår sig sammen med Apple TV Plus for at låne sine talenter til rollen som John Sugar, en privatdetektiv, der har fået til opgave at afdække den mørke og forvrængede sandhed bag forsvindingen af barnebarnet til en af Hollywoods eliter. Med dystre action og en forvirrende historie har serien også Amy Ryan i en af hovedrollerne."

"roller.
Dev Patel spiller hovedrollen i denne John Wick-agtige actionfilm, der foregår i Indien. Monkey Man drejer sig om en ung mand, som i et hævntogt mod en korrupt, der myrdede hans mor og bringer hans liv i fare.
de hjælpeløse, ifører sig en abemaske og udøver grusom og voldelig retfærdighed."

"Fallout er uden tvivl den mest ventede serie, der udkommer i denne måned.
live-action-version af Bethesdas ikoniske RPG-videospil. Serien drejer sig om Ella Purnells Lucy, der bor i Vault 33, mens hun udforsker ødemarken, rejser sig og og møder flere nye allierede og ansigter på sin vej, bl.a. Walton, der er en af de Goggins' ghoul og Aaron Motens Brotherhood of Steel-soldat Maximus."

"I en ganske usædvanlig drejning for produktionsselskabet A24 er Civil War en massiv actionfyldt eventyr, der udforsker en dystopisk fremtid, hvor USA er blevet splittet i to stridende fraktioner. Vi følger et hold indlejrede journalister, som kæmper for at redde landet fra yderligere uoprettelige skader, og denne ambitiøse film samler Nick Offerman, Wagner Mora, Caley Spany og det virkelige powerpar Kirsten Dunst og Jesse Plemons til at lede rollelisten."

"Apple vender tilbage til de historiske dramaer, de elskede så højt, i denne måned med den Michael Douglas-ledede Franklin. Denne serie følger USA's grundlægger, mens han begiver sig ud på en farlig mission til Frankrig i et forsøg på at skabe en alliance til sikre fremtiden for den unge nation under den amerikanske uafhængighedskrig."

"Nicolas Cage udlåner sine talenter til denne kommende film, hvor han portrætterer faderen til to teenage-tvillingesønner, som kæmper for at overleve i et afsidesliggende bondehus.
mod verdens ende. De kæmper mod frygtindgydende og dødbringende væsener, og denne thriller er proppet med actionfyldte og horror-elementer."

"Denne april er virkelig proppet med gys, og det er præcis, hvad vi får...
med den kommende Abigail endnu en gang. Denne film følger en gruppe kriminelle, der indser at der venter dem mere, end de havde regnet med, hvis de kidnapper en magtfuld underverdensfigurs ballerinadatter, blot for at opdage, at pigen ikke er særlig normal. Giancarlo Esposito står i spidsen for rollelisten, der også tæller Catherine Newton, Dan Stevens og Matthew Goode."

"I anden del af Zack Snyders sci-fi-serie er Sofia Boutella tilbage i hovedrollen.
rollen som Cora, da hun begynder sine bestræbelser på at nedbryde og slå tilbage mod den altoverskyggende imperium. Med Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Kerry Eulds, Michael Huisman, Juwan Hunsu, Jenna Malone m.fl. i hovedrollerne eller tilbagevendende, bliver dette Netflix' store satsning i denne måned."

"Justice Smith spiller hovedrollen som den unge Aaron, et magisk individ, der er blevet rekrutteret til et hemmeligt sort selskab, der har til opgave at gøre livet lettere for hvide mennesker.
Den fantastiske komediefilm vil gøre grin med racedynamikkerne og ser David Alan Grier i spidsen for de medvirkende, der skal udføre denne opgave."

"Zendaya udlåner sine talenter til denne dramatiske, romantiske sportsfilm om en ung tennisspiller.
vidunderbarn og træner ved navn Toshi, som får til opgave at hjælpe sin mestermand tilbage til til formen, alt imens han kæmper mod sin tidligere bedste ven og Toshis ekskæreste.
Hvis du kan lide romantisk komplicerede film eller sportsfilm, er dette en film, du skal holde øje med."

"for.
Det afslutter endnu en episode af Skærmtid. Husk at vende tilbage om et par uger når vi tager et kig på, hvad May 2024 bringer til bordet."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere