Dansk
Gamereactor
Videos
Invincible
HQ

GRTV News - Skybound er på udkig efter backers til at lave en AAA Invincible spil

Invincible forgrener sig massivt som en IP.

Audio transcriptions

"Hej, velkommen til dagens GRTV News, jeg er Alex, der dækker eftermiddagens nyeste og bedste inden for gaming, gear, underholdning, teknologi, hvad end du kan lide, hvad end du elsker, så har vi altid det her til dig på GRTV News og i de bredere Gamereactor Networks. Hvis du har kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusivt indhold og meget mere, Sørg for at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra. Men uden yderligere omsvøb, Vi går i gang med dagens nyheder, og vi ser på Invincible AAA-spillet. Skybound leder efter støtter til at lave spillet. Der er allerede blevet indbetalt 450.000 dollars."

"til dette spil, men som vi ved, kræver spil meget mere end det i dag for at tjene penge.
Det ser dog ud til, at Invincible bare vil fortsætte med at rulle fremad. Det er IP'en der har mange menneskers interesse lige nu, hvor sæson 2 netop er afsluttet, Sæson 3 er bekræftet, Sæson 4 og 5 er potentielt på vej fra dette Skybound dokument. Der er forresten også blevet rejst 18 millioner dollars fra investorer. Det er ikke kun de 450.000 dollars, der er blevet foreslået. Men ja, AAA, Invincible-spil. Vi har allerede set videospillet Invincible Atomy, som er en slags peg og klik-fortælling."

"eventyrtype, og vi har også set mobilspillet Guardians of the Globe, men dette ville være det første store skridt fremad for Invincible ind i spilverdenen, ind i AAA-spilområdet. Vi ved allerede, at vi kommer til at få mange Invincible-projekter.
på vej. Udover tv-serien er der Invincible live action-filmen, som er på vej."

"på lavt blus. Robert Kirkman taler hele tiden om, at de er ved at beslutte, hvad der skal ske.
at de er nødt til at sikre sig, at de ikke træder tv-serien over tæerne. Han taler lidt lidt om projektet, kan vi lige få et citat her fra Republic-siden.
Ved at udvikle dette spil in-house under fuld kontrol af vores team af franchise-interessenter og skaberen af Invincible IP, Robert Kirkman selv, skaber vi et meget eftertragtet spil, der er garanteret både vores fans af tegneserien, det globale tv-hit og seriøse gamere."

"helt betaget af den første Invincible-oplevelse af sin slags. Og ved at skabe dette projekt vil vi høste fordelene ved at være ejer af IP-rettigheder, udvikler og udgiver.
hvilket giver øget værdi til vores interessenter. Så i bund og grund forsøger de at berolige fans og interessenter ved at sige, at vi vil fortsætte med at skabe værdi for vores interessenter."

"det hele internt, og derfor vil alle pengene gå til de mennesker, der investerer i i os, og der vil ikke være nogen form for sammenblanding af forskellige ideer, fordi du har Robert Kirkman til at føre tilsyn med projektet. Jeg vil ikke sige, at dette projekt kommer ud i den nærmeste fremtid, da de leder efter investorer, og vi ved hvor lang tid det tager at lave et spil nu til dags. Du ville sandsynligvis endda tænke på næste konsolgeneration, hvornår det mon udkommer. Men det er stadig spændende. Folk elsker superheltespil. Batman Arkham har bare, du ved, domineret det område for et stykke tid, men så kom Marvel's Spider-Man også fra Insomniac, og der er også Wonder Woman fra Monolith at se frem til. Der er mange superheltespil derude."

"men der er altid et ønske om flere, også nogle mindre kendte som Marvels Midnight Suns, som var rigtig godt, selv om der ikke var så mange, der spillede det. Men alligevel, du ved, der er et stort ønske, og især i betragtning af Invincibles popularitet kan jeg ikke se det gå helt galt, for det virker som et perfekt samspil af ideer."

"Men lad mig vide, hvad du synes om et Invincible AAA-spil, så ses vi i morgendagens GRTV.
Nyhedsvideo."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere