Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Quentin Tarantino rygtes at have dåse sin tiende og sidste film

The Movie Critic hævdes at være blevet økset blot et par måneder før det begyndte at filme.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag har vi en lidt interessant en af slagsen til jer.
Det er faktisk et rygte, vi dækker ikke rygter særlig ofte på GRTV News, men det er et ret interessant rygte, så jeg tænkte, at vi ville tage det op.
I bund og grund har Quentin Tarantino i et stykke tid været i gang med at skabe sin såkaldte sidste film, hans tiende og sidste store instruktørindsats."

"Den skulle hedde The Movie Critic, og der var forskellige rapporter fra produktionsselskaberne om, at den ville blive indspillet engang i efteråret.
Så den var på vej, formentlig til en udgivelse i 2025 engang. Generelt set roder Quentin Tarantino ikke meget med special effects.
Så selvom man kan forvente, at han tager sig god tid til at sikre, at redigeringen sker på den mest raffinerede måde som muligt, ville man ikke forvente, at det ville tage så lang tid, som det ville tage for nogle af disse moderne green screen-film at lave."

"Men pointen er, at den skulle have været filmet i efteråret, så vi gik ud fra, at den endelige film ville blive til noget.
Men det ser ud til, at det ikke længere er tilfældet, for der går rygter om, at Quentin har aflyst den.
Så lad os dykke ned i det og tage et kig.
Rygter. Quentin Tarantino har aflyst sin tiende film. The Movie Critic var åbenbart ikke god nok til at blive hans sidste mesterværk."

"Quentin Tarantino har sagt, at han vil stoppe med at lave film efter sit tiende fuldlængdeprojekt.
Mange af os var både kede af det og begejstrede, da han endelig afslørede The Movie Critic sidste år.
Vi har kun modtaget mindre opdateringer siden da, herunder påstande om, at han ville arbejde sammen med Brad Pitt igen.
Det ser dog ud til, at vi kan glemme alt, hvad vi ved om filmen, inklusive navnet."

"Fordi deadlines normalt er meget pålidelige, hævder Justin Kroll, at Quentin Tarantino har besluttet at aflyse The Movie Critic og går tilbage til tegnebrættet for at få nogle nye ideer til, hvad hans tiende og sidste film skal være.
Det er værd at huske på, at det ikke er første gang, Tarantino har delt ideer offentligt og derefter aflyst sine planer.
Det mest kendte eksempel er, at han i første omgang forlod The Hateful Eight, men senere besluttede at vende tilbage og gøre den færdig."

"Så måske er der stadig en chance for, at vi får The Movie Critic at se en dag, hvis vi spørger pænt nok.
Jeg synes, det ville være ret interessant at tænke på, at han måske ville lave en tiende, du ved, han vil lave denne, aflyse denne film, potentielt lave en anden tiende film.
Og så måske, du ved, efter et par år på pension, vil han tænke, du ved, lad os faktisk gøre The Movie Critic færdig og komme ud derfra og se, om folk kan lide den."

"Man ved aldrig. Men igen, vi ved det faktisk ikke, det her er et rygte fra en normalt meget pålidelig journalist ved deadline.
Så selvom du nok kan tage oplysningerne for gode varer, indtil du hører fra Quentin, er de ikke nødvendigvis bekræftede.
Så bliv hængende og hør mere om dette, uden tvivl meget snart.
Jeg gætter på, at hvis dette er sandt, og The Movie Critic er blevet aflyst af Quentin, så vil vi også se forskellige ting i den slags produktionsrapporter, hvor der står, at der ikke vil være nogen optagelser til filmen dette efterår."

"Så, ja, hold øje med mere om denne sag meget snart. Og hvad Quentin skal lave i sin tiende film, det tror jeg ikke, han ved, så det må vi også bare vente med at høre.
Men ja, vi er tilbage nu til ugens sidste GRTV-nyheder eller mine sidste GRTV-nyheder i morgen tidlig.
Så hold øje med det. Og ellers håber jeg, at I nyder resten af jeres torsdag. Så ja, vi ses i den næste. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere