Dansk
Gamereactor
Videos
Little Big Planet 3
HQ

GRTV News - Little Big Planet 3 's online servere er blevet lukket permanent

Onlinefunktionerne er blevet stoppet, hvilket betyder, at millioner af brugergenererede niveauer ikke længere er tilgængelige.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er en ny uge og vi vil starte med at tale om noget, der blev til virkelighed hen imod slutningen af sidste uge i løbet af weekenden. I bund og grund er LittleBigPlanet 3's servere nu blevet lukket ned. Det er en ret interessant situation, fordi LittleBigPlanet 3 er et brugergenereret spil."

"indholdsspil for det meste. Ja, det er en story mode, og ja, der er en slags lokale elementer, man kan spille og sådan, men ligesom mange af de andre ting, Media Molecule har lavet i årenes løb som Dreams, udmærker det sig på grund af sit brugergenererede indhold. Og nu fordi serverne er blevet lukket ned, kan du ikke længere få adgang til meget af dette brugergenererede indhold. Så lad os dykke ned i det og se, hvorfor det er sket, og så gå videre derfra."

"Så LittleBigPlanet 3's servere er nu lukket ned. Millioner af brugeroprettede levels er ikke længere tilgængelige. Serverne til LittleBigPlanet 3 er nu blevet lukket ned på ubestemt tid efter en midlertidig nedlukning i januar. I et indlæg på den officielle PlayStation-hjemmeside bekræftede Sony at alle tjenester, herunder adgang til andre spilleres kreationer, er gået offline. Dette er desværre betyder, at millioner af brugerskabte levels nu er utilgængelige, men alt indhold, der er gemt lokalt på PS4 kan stadig spilles. Brugere kan stadig spille kampagnen og skabe deres eget indhold."

"uden at kunne dele det online. Er du ked af at høre, at LittleBigPlanet 3 har mistet online-forbindelse? Så ja, alt dette kommer fra tidligere i år, hvor der var en midlertidig nedlukning, hvilket skyldtes tekniske problemer, tro det eller ej, og det betød, at serverne til PlayStation 4-versionen af spillet blev taget ned. Og lige siden har de ikke rigtig været i gang."

"op igen, og Media Molecule har nu udsendt en erklæring, ja faktisk ikke Media Molecule, det er en udtalelse fra PlayStation selv, men de har sagt, at serverne, ja, beslutningen blev truffet om ikke at bringe serverne online igen. Så lige siden nedlukningen i januar, har de været offline, og de er ikke gået online igen, og de vil ikke gå online igen. Så ja, det betyder, at alt det brugergenererede indhold, der var tilgængeligt online, ikke længere er tilgængeligt."

"Hvis du har gemt det lokalt, kan du stadig få adgang til det og bruge det på den måde, men hvis du gjorde det ikke har delt det, eller hvis du ikke har downloadet det, vil du ikke kunne få adgang til det indhold, der går fremad. Men ja, det er en lille smule skuffende, for du ved, de her bruger indhold, brugergenereret indhold, de udmærker sig ved at have disse massive slags fællesskaber, der bygger tingene, men på samme tid er LittleBigPlanet 3 et ret gammelt spil på dette tidspunkt."

"Og det kan ikke understøttes på ubestemt tid, og vi ser, at den næste store ting vil blive Dreams, for til sidst vil Media Molecule gå videre fra det spil, og der vil komme et tidspunkt hvor Dreams' onlineservere også vil blive lukket ned, og vi vil tale om noget lignende som dette. Det ligger måske fem, seks, syv, otte år ude i fremtiden, men det vil komme. Så hvis du spiller Dreams, så sørg for at fylde dit lager op med indhold, gemme det lokalt, for der vil komme et tidspunkt, hvor du sandsynligvis, ligesom LittleBigPlanet 3, ikke vil kunne få adgang til onlinedelen af spillet, hvilket betyder, at du ikke vil kunne få adgang til en masse af indholdet. Men ja, det er alt, hvad vi har tid til i dagens episode af GRTV News, men vi vender tilbage tilbage i morgen med den næste, så hold øje med den. Vi ses til den næste."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere