Dansk
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Codename Hexe
HQ

GRTV News - Første detaljer om Codename Hexe, den mest forskellige Assassin's Creed i serien

Vi har fået friske oplysninger om et af de mest interessante Assassin's Creed-spil nogensinde.

Audio transcriptions

"Hej, hej, hej! Velkommen til endnu en GRTV News. Jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagene nyeste og bedste, når det gælder spil, teknologi, udstyr, film, underholdning, hvad som helst.
du kan lide, hvad du end elsker, så har vi det altid her til dig på GRTV News og i bredere Gamereactor-netværk. Så hvis spilanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusive indhold og meget mere lyder som noget for dig, kan jeg ikke se, hvorfor det ikke skulle være det, så sørg for at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra. Men uden videre, lad os komme med nogle nyheder i dag om et kommende Assassin's Creed-spil. Nej, det er ikke det der foregår i Japan, som alle ser frem til, det er Hex. Det, som jeg personligt synes bliver mere interessant end Assassin's Creed Red, fordi jeg synes, at Assassin's Creed i Japan, ja vi havde det allerede med Rise of the Ronin i år, men under alle omstændigheder, Jeg tror, det bliver noget, der forhåbentlig lever op til alles forventninger, men det er noget, som folk som sagt har forventet i et stykke tid, hvorimod Assassin's Creed Hex, som vi snart vil finde ud af, lyder som et virkelig interessant system, som det kommer til at vil give os en masse underlige og skøre elementer, som vi ikke nødvendigvis har set før."

"Hvis du ikke er bekendt med det, blev Assassin's Creed Hex annonceret, jeg tror i 2022, hvor det var en slags kodenavn Hex, hvor det er et Assassin's Creed-spil, der foregår i heksenes tidsalder, du du ved, en slags Europa i det 16. århundrede. Jeg er ret sikker på, at det er England. Jeg er ikke helt sikker på men Tyskland i det 16. århundrede, så det, der nu er Tyskland, ville have været det hellige romerske Imperium, tror jeg. Ret mig i min historie, hvis jeg tager fejl. Under alle omstændigheder, lad os bare gå igennem detaljerne her, da Alberto har samlet dem på glimrende vis. Det bliver vores hovedperson, vi kan ikke vælge køn for første gang i lang tid. Jeg tror, at det måske også være tilfældet i Red, men Elsa bliver vores hovedperson. Hun kommer til at have slags spirituelle kræfter. Hun kan måske besætte en kat, lyder det."

"Det bliver et meget mere lineært eventyr. Det kommer til at fokusere på et frygtsystem. Det er vil have en masse forskellige elementer. Den kommer naturligvis til at foregå i den tid.
med hekse. Hun vil blive jagtet af heksejægere. Der er alle disse forskellige elementer, der tilsammen udgør Assassin's Creed Hex. Den mest skuffende ting, jeg vil sige, er noget, jeg har sagt til sidst, fordi det ikke kommer til at komme ud før tidligst i 2026, ser det ud til. Men på den anden side ser det ud til, at vi måske er får Assassin's Creed Red enten i år eller tidligt næste år, og så får du et stort Assassin's Creed-spil ret snart alligevel. Men det er stadig spændende at vide, at det er i støbeskeen."

"selv om det er en tidlig udvikling, og jeg tror, det virkelig kan puste nyt liv i Assassin's Creed-serien, som vi kender den. Jeg synes, at Mirage var lidt af en spark bagi for Assassin's Creed, som gav det en følelse af, okay, vi går til at opdatere ting. Odyssey, Origins og Valhalla, de var gode, men de er ikke helt, hvad mange fans oprindeligt elskede ved serien. Så vi tager det tilbage i Mirage, vi tilføjer nogle nye ting, og nu vil vi gå videre med nogle af dem, der er disse massive open world-titler, mens nogle af dem er mere lineære. Det ser ud til, at Hex kommer til at være en slags åndelig efterfølger til Mirage måske. Lad mig vide, hvad du synes om Assassin's Creed Hex. Hvad ønsker du at se fra dette hekse-, troldmands- og underlige spil? Jeg vil Vi ses i morgendagens GRTV News-video. Farvel, farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere