Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - maj 2024

Vi tager et kig på de største film og tv-shows, der gør deres ankomst i biografer og på streamere i den kommende måned.

Audio transcriptions

"Hvis du har manglet en grund til at gå i biografen for at se en spændende ny film på det store lærred, så har vi gode nyheder til dig. Denne måned byder på en samling af virkelig spændende film, der får deres debut i biograferne, samt et par serier og mindre projekter der også kommer til streamere over hele verden. Uanset om du er på udkig efter actionfyldte epos, sjove komedier, ren science fiction eller endda lidt animation, så er der noget for dig i maj."

"for dig. Men før vi går i gang med denne seneste episode af Skærmtid, en hurtig påmindelse, vi har baseret vores valg på en britisk udgivelseskalender, så husk at tjekke lokalt for nøjagtige lister og oplysninger. Ryan Gosling laver ikke for mange film for tiden, men når han medvirker i en film, er det som regel et ret spændende projekt."

"Det ser i hvert fald ud til at være tilfældet med The Fall Guy, en film, hvor Gosling spiller hovedrollen som stuntmand der får til opgave at finde hovedrolleindehaveren i en film, der instrueres af hans ekskæreste, her spillet af Emily Blunt. Hvis der nogensinde var en film, der kunne tjene som eksempel på, hvorfor stuntmænd skal anerkendes ved filmprisuddelinger i fremtiden, så er det denne, der gør det."

"uden tvivl. At se Jerry Seinfeld medvirke i en film eller tv-serie i disse dage er noget af en sjældenhed, men det er netop, hvad vi får med Netflix' sjove, dramatiserede biografi om hvordan Kellogg's skabte Pop-Tart. Filmen er kendt som Unfrosted og har også Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer og endda Hugh Grant, hvilket gør den til en af streamingselskabets største tilbud i den kommende måned. Man kan sige, hvad man vil om Jeremy Clarkson som person, men han er en fremragende tv-vært, og det er klart som dagen, da vi ikke kan få nok af hans dumme narrestreger på hans landlige gård. Mens vi har fulgt Clarkson og Caleb i to sæsoner allerede, vil denne tredje sæson se duoen forsøge at opdrætte grise og yderligere overleve og trives i det krævende økonomiske klima, som landmænd i hele Storbritannien står over for."

"For at markere den årlige Star Wars-dag vender Disney tilbage til sin korte antologiserie med en ny række episoder dedikeret til den periode og de karakterer, der var med til at definere den galaktiske Imperium. Det ærlige navn Tales of the Empire vil byde på en række historier, der inkluderer kig på karakterer, som vi enten kender meget godt eller næsten ikke, og det hele bliver animeret i den fantastiske stil, som vi kom til at elske takket være The Clone Wars. Maj tegner til at blive en ganske stabil måned for Apple, da langt den største og mest spændende nye tilføjelse, der er planlagt for måneden, er sci-fi-dramaet serien Dark Matter. I denne serie spiller Joel Edgerton hovedrollen som en mand, der er blevet bortført af en alternativ version af sig selv. Han må derefter løbe på tværs af liv og virkeligheder i et forsøg på at redde sin familie fra sig selv. Det er overflødigt at sige, at dette bliver en ganske forbløffende fortælling når den debuterer på streamingen. Simian-sæsonen slutter til maj. Efter Godzilla X-Kong, The New Empire og Monkeyman bringer maj os Kingdom of the Planet of the Apes, det næste kapitel i live-action-serien og en effektiv genstart på samme tid, som den tager foregår mange år efter Cæsars oprør. Mens vi kan se frem til digitale abeoptrædener fra Kevin Durand og Daikin Lachman, leder The Witch's Freya Allen den menneskelige rollebesætning som en ung kvinde, der forsøger at overleve på en meget fjendtlig primatstyret jord."

"Ryan Reynolds kommer virkelig vidt omkring. Den ikoniske skuespiller skal stå i spidsen for Deadpool og Wolverine til sommer, men inden da vil han også optræde sammen med den unge Kaylee Fleming i den næste film, som John Krasinski fra The Office og A Quiet Place skal instruere og skrive.
If handler om imaginære venner og ser Reynolds og Fleming hjælpe med at finde kasserede fantasivenner nye mennesker, som de kan knytte bånd til. Endnu en stor action-blockbuster på vej til maj. Det har taget instruktøren George Miller næsten et årti at vende tilbage til Mad Max-verdenen, men heldigvis gør vi det i form af en prequel-historie, der dikterer og dokumenterer hvordan Furiosa overlevede sin barndom i Australiens farlige ødemark og steg i graderne til blive Immortan Joes Imperator. Så selvom vi ikke kommer til at se Tom Hardys Mad Max denne gang Chris Hemsworth optræder som doktor Dementus, Anya Taylors modstander."

"Joys titelhelt. Chris Pratt formår virkelig at samle på animerede roller. Skuespilleren samler op på succesen med Super Mario Brothers-filmen ved at låne sine talenter til Garfield-film, hvor han lægger stemme til den titulære lasagneelskende, mandagshadende kat, som får fanget i et røverieventyr sammen med sin far Vic, der her får stemme af Samuel L. Jackson, og hans gode ven og følgesvend Futte. Og som afrunding på måneden har vi endnu en stor film fra Netflix. Streameren elsker at arbejde med Jenny from the Block, og det er præcis det, vi ser igen med sci-fi-actionfilmen Atlas. Denne film forsøger Jennifer Lopez at finde en frafalden AI-soldat, som hun deler en mystisk fortid med, og som har potentiale til at afslutte alle krige ved simpelthen at udslette menneskeheden. Det er overflødigt at sige, Lopez' Atlas Shepard ikke lade det ske. Dette er afslutningen på endnu en episode af Screen Time."

"Husk at vende tilbage om et par uger, når vi vender opmærksomheden mod, hvad juni 2024 har i vente for"

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere