Dansk
Gamereactor
Videos
RKGK
HQ

RKGK - Video Preview

Vi har haft chancen for at tjekke et tidligt kig på Wabisabi Games ' 3D-platformspil for at se, hvordan det sætter et unikt spin på den elskede genre.

Audio transcriptions

"Der er ingen tvivl om, at 3D-platformspil er blevet gearet og skræddersyet til et yngre publikum i et godt stykke tid. Det betyder ikke, at det kun er børn, der spiller 3D-platforme, for det er langt fra sandheden. Men uanset om det er Ratchet and Clank, Spyro the Dragon, Banjo-Kazooie, Sonic the Hedgehog, så fortsætter listen. 3D-platformspil har haft en tendens til at have en designstil og et tema der passer til yngre mennesker."

"De latinamerikanske Wabi Zabi Games ønsker at vende den idé på hovedet med deres kommende 3D-platformspil RKGK, også kendt som Rakugaki. Det er en titel, der foregår i en metropol, hvor kreativitet og personlighed er blevet suget ud af folk af en ond og grådig virksomhed.
overherre kendt som Mr. Buff. Som den unge Vala og hendes robotkammerat Ayo er jeres mål at at nedbryde Mr. Buffs undertrykkelse gennem kunstnerisk udtryk ved at rejse rundt i verden."

"byen og overmale de mange tankekontrollerende, Big Brother-lignende skærme og reklametavler, der er spredt over hele byen.
rundt omkring og overmalede dem med farverig, levende og kaotisk japansk-inspireret graffiti.
På mange måder er RKGK lidt som en moden udgave af De Blanc. Ja, det er måske en mærkelig sammenligning, men i begge spil klæder du dig ud som en hovedperson, hvor målet er at bekæmpe undertrykkelse ved at male og farvelægge dine omgivelser. RKGK har lignende brutalistiske arkitektur uden karisma og undertrykte og knuste borgere, der skal befries."

"fra deres uro, og helt ærligt, så fungerer dette koncept som en charme.
RKGK behøver ikke en kompleks og følelsesmæssigt udfordrende fortælling for at være underholdende, i stedet overlader det målet til den flydende og glatte mekanik, der tilpasser sig og udmærker sig i måder, som alle gode 3D-platformspil bør. Vala kan udføre alle de traditionelle bevægelsesteknikker herunder dobbelthop, glidning, svæveflyvning og endda væghop, men hun kan også bruge Splatoon-lignende evner, der gør hende i stand til at skate gennem hvert niveau og efterlade et spor af maling bag sig. Banerne er ret enkle i deres design. De er selvstændige baner med vertikalitet, grindskinner, varierende fjendetyper, rigeligt med vifte af farer, herunder bundløse fald og brændende varme kasser, der hver især varer i omkring 10 minutter, hvis du udforsker ofte og forsøger at udgrave alle hemmeligheder. Wabuzabi Games har gjort et godt stykke arbejde med at proppe niveauer med hemmeligheder, der ganske vist er ret udfordrende at grave op, sammen med en række ekstra udfordringer, som ofte vil kræve, at du vender tilbage og spiller banerne igen."

"for at opnå de undvigende 100 %. Du undrer dig måske over hvorfor, udover for at være en completionist, du gider samle alle disse forskellige genstande på hvert niveau. Mellem niveauerne vil Vala tilbage til et hub-område, hvor hun kan interagere med sælgere for at købe kosmetik, som f.eks.
nye outfits eller udseende til hendes dronekammerat Ayo. Og du skal ikke være bekymret for mikrotransaktioner her, da Wabuzabi Games har bekræftet, at RKGK vil være et helt offline spil."

"uden nogen form for online support. Ja, det betyder, at der ikke er nogen ranglister at konkurrere på, men det betyder også, at der ikke vil være en premium-butik, der forsøger at sælge ting til dig.
Et af de stærkeste aspekter ved RKGK er præsentationen. Polariseringen af den kedelige bylandskab passer sammen med den farverige virkning af Vala og hendes levende og strålende animerede graffiti gør dette spil til en fryd for øjet. Men vi tror, at RKGK står over for lidt af en identitetskrise på en måde. Det er helt klart et platformspil, der er skræddersyet til mere modne fans, som temaet og fortællingen og den eksplicitte dialog bekræfter, men gameplayet føles ofte lidt for rudimentært og basalt. Igen behøver 3D-platforme ikke at have samme dybde som en soulslike for at være underholdende for voksne, men vi synes, der er en tydelig forskel på, hvordan udfordringerne tilbydes, og hvilken målgruppe disse spil henvender sig til."

"Men intet af dette ændrer det faktum, at RKGK fremstod som et meget underholdende platformspil i løbet af de få niveauer, vi havde mulighed for at teste. Vi synes, at Wabuzabi Games har leveret nok unikke elementer og temaer her til at lade spillet skille sig ud og trives og være noget, som folk bør holde øje med, når det får sin debut på pc'en i år."

"sommer."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere