Dansk
Gamereactor
Videos
Superman
HQ

Film Frenzy: Episode 13 - Vil Superman være stærk nok til at bære DC Universe

Vi taler om det første billede til den kommende Superman flick, og deler vores tanker og bekymringer om filmen, der er planlagt til at debutere i juli 2025.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til det 13. afsnit af Film Frenzy. I dag er det igen bare mig og Alex. Vi er ligesom i tankerne igen, det er bare 4 års fødselsdag, der løber af stablen, tror jeg.
4-års fødselsdagsløb, ja. Men nej, ja, det er bare mig og Alex i dag. Vi skal til tale om superhelte, tror jeg. På filmområdet er vi i en underlig situation."

"fase, hvor der ikke rigtig er så mange spændende nyheder at tale om. Vi befinder os mellem aber. Og vi er mellem aber, ja. Næste uge bliver sandsynligvis vores sidste abe-sæson.
episode, tror jeg. Medmindre der kommer flere abefilm eller abefilm, så ved jeg ikke tror jeg ikke. Jeg kan finde dem til dig, hvis du vil have dem. Men nej, ja, vi kommer til at tale om om superhelte i dag. Hovedsageligt fordi vi begge har fået vores første kig på David Corenswet's Superman i den kommende Superman. Er det sådan, du udtaler det? Det tror jeg, jeg er ikke sikker på det. Jeg troede, det var Corenswet. Det er sådan, jeg altid har sagt det i mit hoved. Corenswet."

"Men det er ikke rigtig, jeg ved ikke, det lyder ikke som et pænt navn. Vi kigger på det på Daves Superman, okay? Så, ja. Det er, ja, vi får vores første kig på det. Af film, der kommer, den kommer til at hedde Superman, tror jeg, fordi de droppede det med arven. Det kan jeg godt lide. Og jeg kan godt lide, at det med arven er væk, men jeg synes også, det er lidt underligt, at det hedder Superman. Ja, det ved jeg ikke. Jeg tror, at, jeg mener, jeg tror bare at kalde den Superman gør det lettere for mainstream-publikummet at tage den til sig, Det tror jeg. Ja, hvis du skriver "legacy", er det som om, jeg bliver nødt til at se, åh, hvor mange skal jeg se, før jeg går? Ja, præcis. Men jeg vil sige, at bare det at ringe det Superman er lidt kedeligt i mine øjne. Forstår du, hvad jeg mener? Ja. Jeg kan godt lide navnet som lige så meget som hele den tidligere DC-ting var noget lort på sin egen måde, ikke? Jeg kan virkelig godt lide navnet Man of Steel. Jeg synes, det var et godt navn til en film, for det er bogstaveligt talt navnet på superhelten, men det er også lidt anderledes. Og det var en anstændig film også. Det kunne også være en god Stalin-biopic. Ja, ja, det ville den. Josef Stalin engang omtalt som Manden af stål. Jep. Faktisk Supermans inspiration, tror jeg."

"Åh, ja. Ja. Hør, vi er ved at komme ind på trivia nu. Men nej, ja, jeg tror, det er.., Jeg håber bare, at det ikke bliver sådan med superheltefilm i fremtiden. I mener, jeg siger i fremtiden, jeg mener, vi har film som Deadpool, de hedder bare Deadpool.
Captain America. Thor. Det er ret almindeligt, at superheltefilm hedder det, men det er mildest talt kedeligt. Så jeg håber, at DC på et tidspunkt går væk fra det, for vi har allerede haft Wonder Woman, ikke? Vi har allerede haft Wonder Woman-film, vi har haft Aquaman. To Aquamen, ja. Hvad skal vi gøre? Vi gennemgår alle af det igen? Skal vi ændre alle de gamle til Wonder Woman 2016 eller sådan noget? Ja, Det er ikke noget for mig. Nå, men lad os faktisk tale om Supes. Hvad er dine tanker?
Ned? Kan du lide tøjet? Kan du lide kostumet? Det gør jeg egentlig ikke, nej. Jeg synes, det er lidt Jeg forstår godt, at de ikke kunne bruge et fuldt kostume, og jeg synes, at belysningen som er nok ikke den bedste, for det er ret mørkt, og det sidste er lidt.., den minder lidt for meget om Snyderverset for mig, med alt det der med poterne på kødet af dragten, ligesom det blå, der ser ud som om det er lidt, ligesom, det er lidt som en skællet hud, der han tager på, snarere end en egentlig dragt, hvilket er underligt, for hvis man ser på, James Gunns andre ting, så har den samme kostumedesigner arbejdet på Peacemaker, og Peacemaker-dragten er virkelig god, og den er virkelig lys og levende, Og selv Guardians' dragter er okay. Den tredje lidt, du ved, men lidt kedelig, men ja, jeg synes, den var lidt kedelig. Men jeg har ikke noget imod det, at dragten ikke er den bedste. Jeg tror stadig, jeg har en masse forventninger til det her."

"film, for jeg synes, vi har brug for en god Superman-film. Noget, som jeg ville kaste tilbage til dig er, at fordi vi har haft Homelander og Omni-Man nu, så tror jeg ikke, vi har brug for.., en Man of Steel Superman, som dræber til sidst, og som har lidt kant. Jeg tror, vi har brug for en virkelig god fyr, som er villig til at redde en kat i et træ."

"lige så meget som han er villig til at stoppe rumvæsnet uden for skudlinjen, du ved.
Ja, det er jeg enig i. Jeg synes, at det bogstaveligt talt er det perfekte tidspunkt at gøre Superman rigtigt på.
Ja, det er det.
Noget, vi ikke har set i et stykke tid. Jeg mener, se, Man of Steel var på mange måder på vej i den retning, men så gik Zack Snyder tydeligvis Zack Snyders ærinde og fik ham bogstaveligt talt til at bryde sin ene regel i slutningen af den første film. Så ja, men forhåbentlig kommer vi ikke til at se noget lignende."

"Forhåbentlig bliver det en meget ren version af karakteren, der kickstarter dette.
Men når vi taler om dragten, forstår jeg godt, hvad du mener. Når jeg ser på den, synes jeg, at nederste halvdel af den, især med støvlerne og alt det der, jeg synes, det ser ret godt ud.
Badebukserne er pæne."

"Ja, præcis. Men det er den øverste halvdel. Jeg så nogen beskrive det som, det ligner en motorcykeldragt, ikke?
Ja, det gør det.
Det sidder virkelig løst nogle steder. Den er krøllet. Der er.., der er et hul i nakken. Det ser bare ikke ud, som om den passer til ham."

"Og ja, du ved, farven er en smule udvasket og den føles ikke så levende, som vi har set det i andre James Gunn-film.
Og hvad jeg også vil sige, er, at så dårligt som DC Extended Universe endte med at blive, synes jeg ikke, at kostumerne var specielt dårlige. Jeg synes, at kostumerne, generelt set var ret gode. Så jeg synes, at de kunne have kigget mod og, du ved, de mennesker, der har arbejdet på det i årenes løb, som en ramme, fordi Jeg tror, at trods alle dens laster, så tror jeg ikke, at kostumerne var de ting, der virkelig satte det sidste søm i kisten for DC Extended Universe."

"De var ikke den største skuffelse.
Jeg synes stadig, at Wonder Woman-outfittet til Star er stort set lige, hvad man kunne ønske sig for figuren. Jeg synes, det er en perfekt visuel repræsentation af den. Dem, der er lidt kedelige, er selvfølgelig Shazam og Black Adam og den slags, fordi de bare er huddragter, der lige har fået et lyn."

"foran. Det er lidt kedeligt, men... Vi har altid haft den der kuglesæk-agtige tekstur.
til dem, du ved? Det er bare lidt for meget, eller nogen, der har en masse...
sorte hoveder på næsen, så er Superman-dragten nok det bedste.
Og det er lidt... Det mærkelige er, at den er løstsiddende, for den er sikkert.., David Corens arbejde, eller hvad han nu hedder til efternavn, han er blevet helt vild med det her."

"Han har været på den der Hollywood, du ved, bønner og broccoli, dybest set, du ved? Han har været absolut, ligesom, gået igennem ringen for at komme i form til denne film og for at få, ligesom, massivt styrket til den. Og så at få hans dragt til at sidde lidt løst og lidt.., ikke rigtig viser ham frem, det er ligesom, ja, du ved, giv os, hvad vi vil have. Giv os musklerne. Jeg spekulerer på, hvor meget eller om der er brugt polstring. Ikke at det betyder noget. I ved bare, at for eksempel Henry Cavill er Henry Cavill, og han er kæmpestor, ikke? Og det dragten ser ud til at være ret tætsiddende til ham. Men for Homelander, for eksempel, og Anthony Starr. Han bliver styrket af den. Ja, han er ikke massiv. Dragten er designet til at få ham til at se sådan ud. Så man må undre sig over, hvordan den er formet deroppe. Jeg vil tro, at ud fra det, vi har set."

"set af Superman-kostumerne indtil nu, at det er ret tætsiddende. Det gør han ikke, han ser, du ved, ret stor ud, men han ser ikke helt massiv ud.
Så jeg tror, at det er mere i overensstemmelse med det. Men der er en anden mærkelig ting, ved denne dragt og den måde, de har vist den frem på, er, at han sidder ned."

"Det kan jeg godt lide. Kan du lide det? Jeg kan godt lide, at han tager sine støvler på. Det krøller ligesom dragten, hvis du forstår, hvad jeg mener. Ja, det gør det. Så jeg synes bare, det er mærkeligt, at du ikke ville have ham til at stå op og, du ved, have ham i en position, hvor der er mindre plads til, at jakkesættet kan se lidt krøllet og krøllet ud. Men jeg ved det ikke. Det er en meget usædvanlig situation. Men, du ved... Det er meget James Gunn for mig. Det er meget James Gunn. Hvornår skulle denne film udkomme? Juli 2025, tror jeg, ikke? Så vi er ligesom.., over 13 måneder fra, at denne film overhovedet kommer ud. Ja, der er meget lang tid til den kommer ud. Så vi har masser af tid til at se mere om den. Og da jeg kender James Gunn og den måde, han arbejder på, tror jeg, at vi kommer til at se en masse om denne film."

"Ja, vi kommer nok til at kende alt fra start til slut, før den overhovedet kommer ud, for at være ærlig. For der vil være lækager. Ja, præcis. Og den næste, der kommer til at også være, det bliver nok... Vi kommer til at se Nicholas Holt som Lex Luthor i en eller anden form. Ja, det gør vi. For det er ikke sådan, at de har været stille omkring den rolle, han spiller. Alle ved det."

"at Nicholas Holt spiller Lex Luthor i denne film. Så jeg går ud fra, at vi får en smagsprøve på det på et tidspunkt. Hvad angår de andre roller... Er det meningen, at Millie Alcock skal være med i denne film?
ikke sandt? Som Supergirl? Hun er Supergirl. Der er Nathan Filly i sin Green Lantern.
Der er Engine Woman. Jeg kan ikke huske hendes navn. Der er... Er Hawkman med i det her?
Der er masser af ting. Og det er endnu en Gunnisme, for han kan virkelig godt lide sine ensembler i.., hans superhelteserier. Og han kan også rigtig godt lide normale fyre. Så jeg mener, som Star-Lord, som er en normal fyr, der på ingen måde er lige så dygtig som nogen af de andre medlemmer af andre Guardians of the Galaxy. Og alligevel er han hovedpersonen, fordi han på en måde begrunder filmen og gør ham til en karakter, som publikum kan relatere til. Og jeg synes at han måske går i den retning med Superman. Jeg er ikke helt sikker på det. Og jeg ved ikke hvor godt det ville fungere. Men jeg tror, at det at tage støvlerne på og den slags... Han er næsten har også et ansigt, der siger, at han skal tilbage til arbejdet. Du ved, når der er den massive rumvæsen udenfor. Og det kan i høj grad være elementet i det, fordi vi ser starten på Superman. Og jeg tror, det er derfor, vi også har så mange andre helte, er, at de vil sige: OK, Superman, du er nødt til at tage kontrol over..."

"Hvad hedder byen? Metropolis. Metropolis. Jeg forveksler det altid med Megamind Metro City. Og han... Jeg tror, det kunne være vinklen. Men jeg ved det ikke.
Jeg er spændt på at se den. Og jeg håber ikke, at der er så mange spoilere, for jeg vil gerne bare gå ind i det ret frisk og rent. Jeg har stor tiltro til James Gunn og det, han gør."

"Men samtidig vil jeg ikke lyve om, at jeg er en lille smule bekymret for denne film for simple grund, at Guardians of the Galaxy, The Suicide Squad, alle de andre superheltefilm og film, som vi virkelig elsker fra det, Gunn har lavet tidligere. Peacemaker er en anden, en tv-serie, men ikke en film. Men pointen er, at de her, som de bare er en slags ekstra elementer i en overordnet større fortælling. Denne film skal kickstarte DC-universet, ligesom kickstarte det ordentligt. Og min bekymring er, at det nok bliver to en halv..."

"timer lang, noget i den retning, for det er, hvad film har tendens til at være nu om dage.
Og i den tid skal vi lægge grunden til DC-universets fremtid, skabe grundlag for Superman, alle disse forskellige ensemblefigurer, gøre alle disse ting, have en sammenhængende fortælling i denne ene film. Og det bekymrer mig, at vi er på på vej mod en potentiel Rebel Moon-situation, hvor der sker for meget på én gang. Ja, det er lander ikke på den måde, den skal. Og det er min lille bekymring med den. Hvis du har sagde, at dette var en, hvis du sagde, at skuespillerne i denne film ligner skuespillerne i Man of Steel, Det er Superman, Lois Lane, et par af Kent-familien, og der vil være en central skurk, Lad os sige, at det er Lex Luthor denne gang i stedet for general Zod. Ja, men du ved, du har Denne film handler om Superman. Den handler om at skabe grundlaget for Superman som karakter."

"Jeg ville have det rigtig godt med det, James Gunn laver, men jeg er lidt bekymret for, at han strækker sig for langt og prøver at gøre for mange forskellige ting på én gang her.
Så ja, jeg ved det ikke. Har du nogen lignende bekymringer? Jeg tror, vi får se, når vi.., Det får vi først at se, når vi får det. Jeg kan godt se Rebel Moon-argumentet om, at James Gunn måske er tænker mindst to film frem i tiden. Og han vil måske sige: Bare rolig, når vi Supergirl, eller når vi kommer til Creature Commandos, eller når vi kommer til alle de andre, som han har planlagt i denne første del af DCEU, den første fase af den, den Gods and Monsters-delen. Han siger, at når du kommer til det, vil du se hele billedet. Det er ligesom, James, det er ikke sikkert, at de vil give dig budgettet til de film. De er også år ude i fremtiden. Har folk motivation og tid til at holde fast i det i flere år?
flere år? Det kommer an på, om den første er god. Ja, det gør det. Det hele afhænger af, om den første, Det er ligesom Iron Man. Folk var villige til at se MCU-tingene, fordi de tænkte, nå ja, Iron Man var god. Og selv om den ikke havde, og jeg tror måske ikke, jeg tror ikke at Superman nødvendigvis skal skabe disse forudsætninger som i, okay, du kan se præcis, hvor plottet kommer til at gå. For man så ikke Thanos før Avengers. Man så ikke, du ved, man så kun Nick Furys team up-idé i den sidste scene i Iron Man. Så måske er det det, vi får, er en Superman-film, der giver os en fantastisk karakter, som er vores fundament."

"for det nye DCU. Og til sidst får vi en lille forsmag på, at der er andre ting på vej.
derude, som han kan blive involveret i. Supergirl kommer også med til allersidst, og det er vores oplæg til Supergirl. Jeg håber virkelig, at det er tilfældet. Det gør jeg virkelig, virkelig. Fordi Jeg har altid været overbevist om, at selv om Marvel nok generelt har bedre helte, har DC-universet altid haft de bedste skurke og de bedste historier. Det har altid været min opfattelse af det, men det er aldrig rigtig blevet realiseret i et biografformat."

"Så jeg håber virkelig, at det er tilfældet. Jeg er bare bekymret, fordi, igen, du ved, Iron Man udkom i 2008, 2009 eller noget i den stil. 2008. 2008. Jeg kan ikke, jeg mener, jeg er sikker på, at de store herrer hos Disney og Marvel Studios havde planer om at udvide Iron Man yderligere, men.., og, du ved, til et helt filmisk univers. Men jeg kan ikke forestille mig, at da de forberedte sig på at lave Iron Man, tænkte de: "Okay, det her er den første film. Når vi kommer til Avengers, er det her, historien vil være. Sådan, Jeg tror, det var mere sådan: Lad os bare lave Iron Man. Hvis den tjener en masse penge, så går vi videre."

"derfra. Hvorimod denne her, man kan, ja, det er ikke engang sådan, at man kan se, at det går den vej.
vej. Vi ved, at det går den vej, fordi han har skitseret hele den første fase. Så.., Jeg tror, der er mange farer, som denne film på en eller anden måde skal overvinde.
krydse og overleve, fordi vi er i en meget klog æra af biografgængere."

"Og så er det ikke bare et nyt slags filmunivers. Det er DC igen, og folk er blevet brændt af på DC før, så de vil være endnu mere forsigtige.
Så jeg ved det ikke. Tre år væk fra DC, hvis det er det. Når man tænker på Batman er en slags selvstændig enhed, hvilket er en anden ting ved megaforvirringen."

"For selv med Marvel er der Sony-universet, som bare er noget rod. Du har ligesom denne dækbrand på den anden side af vejen. Og så er der det pæne, sådan lidt, jeg mener, MCU er også ved at blive et rod. Det er med alt det tidstypiske pjat, det hele bliver virkelig, virkelig rodet. For hvorfor skulle jeg, jeg er ligeglad med multivers."

"Jeg er ligeglad med alt det der. Hvis du, hvis du fortæller mig, at der er en million Doctor Strangers i verden, hvorfor skulle jeg så gå op i, om Benedict Cumberbatch dør? Det er det, det er det største problem, som jeg synes, den er havnet i. Og den kan ikke besvare det spørgsmål. Den kan virkelig ikke give dig et svar bortset fra, åh, men se, der er en, der er en zombie, du ved? Og så er MCU også havnet i lidt af et rod, men det var, det er, du ved hvad du får med Marvel. Du ved, at alt er bundet til det samme univers."

"Hvis jeg gerne vil se den nye Batman-film, hvis jeg gerne vil se den nye Joker-film, og hvis jeg gerne vil se den nye Superman-film, er jeg nødt til at forstå, at de alle er i tre separate universer, hvilket er særligt irriterende, når to af dem ikke ville eksistere. Nå, men en af dem ville ikke eksistere uden det første. Joker-filmen ville ikke eksistere uden Batman. Og alligevel kommer vi aldrig til at se Batman fuldt ud realiseret i Todd Phillips' Jokerverse, fordi han er, du ved, for fokuseret på at give en film til, jeg ved ikke hvem på dette tidspunkt, fordi den første var den incel, du ved, ligesom Black Panther, dybest set. Det var incel Black Panther. Og den anden er det, som om han har fået en kæreste. Han kan ikke være en incel længere. Du ved, hvem er det for?
Og det er også værd at sige, at så har du Peacemaker oveni. Og Peacemaker er en virkelig, virkelig bizar situation, fordi den første sæson var en del af DC Extended Universe, men anden sæson er tilsyneladende ikke en del af DC Extended Universe. Det er en helt anden ting. Den fortsætter historien fra den første sæson. Så jeg ved ikke, hvad der sker der."

"Det er allerede kompliceret og underligt. Jeg får ondt i hovedet af det. Lige præcis. DC er som et tog.
vrag. Og på trods af, at det har trykket på den store røde reset-knap, er det stadig et togvrag.
Og det er det, der virkelig bekymrer mig ved denne film, for jeg synes, den havde brug for det, den skal bare være Superman. Den skal bare handle om Superman. Hold det helt basalt, virkelig simpelt. Superman mod Lex. Det gode mod det onde. Hvad bliver det næste? Det taler vi om efter vi har fået denne film ud af døren. Lad os bare sætte scenen for denne karakter. Men i stedet.., er det sådan, at her er Hawkman, her er Green Lantern, her er Supergirl. Man tænker, Vent lidt. Jeg er sikker på, at James Gunn, som den store filmskaber han er, har planer om at gøre alt dette på en anstændig måde. Men det er jeg bare begyndt at blive, igen, lidt mere klog, lidt mere bekymret, når man ser disse plots skitseret på denne måde."

"Det ved jeg nu ikke. Forhåbentlig vil det overraske os. Jeg tror stadig, jeg har stadig håb for det, for jeg tror, at Superman er en af de nemmeste figurer at gøre rigtigt, som man aldrig har gjort før.
... rigtigt. Og det gør han måske ikke. Sagen er, at folk nu om dage tror, at de vil have.., Jeg tror, vi har fået nok af kant og grunge og gore og alt muligt andet. Ligesom for mig, Jeg kan ikke lide Invincible. Det er et godt bud. Jeg kan ikke rigtig lide den. Jeg synes ikke, den er særlig god. Jeg synes det er endnu en superhelteting, der følger præcis de samme troper, som vi allerede kender, og parodierer ting uden egentlig at parodiere dem. Den kopierer dem bare."

"Og det eneste, der er godt ved den, er episk blod. Og for mig er det bare ikke interessant længere.
Jeg er egentlig ligeglad. Der er masser af ting, der prøver at overbevise dig om, hvor meget blod og gore de har. Drengene er begyndt at blive lidt irriterende, for det er som om, vi går endnu mere amok.
i denne sæson. Vi går endnu mere amok. Du får en penis, og den eksploderer."

"Og sådan er det. Det har været salgsargumentet i tre sæsoner i træk.
Så jeg tror, at man kan vende op og ned på hele grunge-kernen.
helvede, som superheltefilm forsøger at skildre nu. For selv Deadpool, er det det eneste MCU-projekt, og det bliver en film med R-rating. Hvis man vender det om, går man efter det klassiske, ikke det fjollede ved Christopher Reeves Superman, men den rene sjæl af, at dette er en god fyr, og at han kan lide at gøre gode ting."

"Hvornår var sidste gang, vi virkelig så sådan noget? Captain America, Den første Avenger, vil jeg sige, for Winter Soldier er en slags spionthriller. Og så Civil War bliver en slags Avengers-film, mere end den er Captain America.
film. Så den første Avenger er nok sidste gang, vi så det. Og det er 13 år siden."

"Så, du ved, giv os nogle flere gode mennesker, fordi det er en god ting at gøre. Og det er også en måde at bringe nostalgien fra de gamle Superman-ting tilbage på, samtidig med at det giver folk noget, der er helt nyt for denne generation af biografgængere. Det ved jeg nu ikke. Det er bare min mening.
Men jeg tror, at James Gunn er en person, der forstår den slags karakterer. Og han ville ikke læse alle Superman-tegneserier, han læser, og udvælge dem, hvor han er ond, for der er ingen grund til at at gøre det. Det ville være for Snyder-fokuseret, tror jeg. Jeg glæder mig til, at en eller anden tilfældig figur, du aldrig hørt om, dukker op og dræber Superman i slutningen af denne film. Ja, det ville være godt."

"Men altså, ja, vi ville også have talt om Marvel, men jeg tror, vi har holdt det meget omkring Superman og DC, så vi beholder det.
Han er den store ting lige nu, er det ikke? Men det faktum, at de kan vise et billede, og skabe en hel samtale omkring det, viser, at der stadig er stor interesse for denne film. Og det er alt, hvad de har brug for lige nu, tror jeg. Og det viser også, hvor dårligt brugt Superman har været i årevis. Hvornår var sidste gang? Ja, Man of Steel var ret god, men det førte til det biluheld, som DC er. Så hvornår har vi sidst haft en rigtig god, solid Superman-ting? Ja, de animerede ting som My Adventures with Superman er tilsyneladende rigtig godt, men det er ikke mainstream. Det er tilsyneladende en rigtig god serie, men den er ikke et virkelig mainstream kig på superhelten, den originale superhelt, du ved?
Præcis, det er en god pointe. Men vi kommer nok til at tale mere om DC og Superman i fremtiden, især når vi får mere at se om det. I 2025, ja, Film Frenzy."

"Måske deler de et billede af Lex, og det vil gøre os alle virkelig vrede, og vi vil tale om det.
Han er ikke engang skaldet! Men ja, under alle omstændigheder har dette været episode 13 af Film Frenzy. Vi er tilbage i næste uge, forhåbentlig med Magnus, for at tale om noget. Snakke om nogle aber."

"Åh, aber, selvfølgelig. Abe-sæsonen. Vi bliver nødt til at tale om aber. Så ja, hold øje med det.
Alex, som altid en fornøjelse. Som altid en fornøjelse."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere