Dansk
Gamereactor
Videos
God of War: Ragnarök
HQ

GRTV News - Rapport: God of War: Ragnarök er den næste Sony eksklusive kommer til PC

Ved vi, hvad Sony eksklusiv kommer til pc næste gang?

Audio transcriptions

"Hej og velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig tager dig gennem de seneste og bedste inden for gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad du end kan lide og faktisk hvad du end elsker. Vi har det altid her til dig på GRTV News og i den bredere Gamereactor netværk som helhed, så hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusive indhold og meget mere, så tjek Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra. Men uden yderligere dagens nyhed handler om et nyt Sony-spil, der kommer til pc. Jeg vil bare lukke et vindue meget hurtigt, så vi kan tale direkte til det. Dybest set er God of War Ragnarok bliver udråbt som det næste store Sony-spil, der kommer til pc. Nu har Sony og PC ikke haft det bedste forhold med hele Helldivers PSN-krav-tingen, der gik i gang og derefter var der Ghost of Tsushima, der blev fjernet fra lande der ikke har PSN på Steam, fordi der kommer til at være et onlineelement i det spil."

"inkluderet, så selv hvis du bare ville have singleplayer, kan du ikke få det, hvis du ikke har en PSN-konto, og i mange regioner er det bare ikke tilgængeligt for nogle.
grund. Men ja, på den lyse side får vi måske et eksklusivt Sony-spil, der bare er et enkelt player, som forhåbentlig kommer til alle regioner, og det bliver God of War Ragnarok. Vi har set en lækage fra Bill Bill Coon, som normalt er ret pålidelig med disse Sony-ting, de næsten altid de rigtige PlayStation Plus-spil hver måned, og de er tilbage med en slags annoncering af, at vi får God of War Ragnarok, måske en annoncering af om det i denne måned. Det ville ikke være overraskende at se det snart, når man tænker på, at Horizon Forbidden West også udkom i år på pc. Så du ved, det udkom i 2022, God of War Ragnarok udkom i 2022, så vi kan se, at Sony på en måde presser på for at få disse spil ud hurtigere og hurtigere. Det er nok et af de største lige nu, der kunne komme til pc, hvis vi tænker på, hvad Sony ellers har udgivet. Der er Marvels Spider-Man 2, The Last of Us Part 2 er vist ikke kommet til pc endnu. Jeg følger ikke rigtig med i The Last of Us så meget, som jeg burde, men jeg vil sige, at det måske er de vigtigste ting."

"som vi ser frem til som en Sony-udgivelse på PC. Men som jeg siger, vil der være en lidt af en sur stemning, tror jeg, uanset hvad Sony annoncerer næste gang til pc på grund af hele Ghost of Tsushima, hele Helldivers-debaclet, hele PSN-tingen, som stadig ikke har er blevet løst, selvom det ser ud til at være tilfældet, fordi Sony er gået tilbage til at man skulle have et PSN-krav, en PSN-konto, for at spille Helldivers. Det har siden været, selvom det er blevet ændret tilbage på Steam i de regioner, hvor der er er et PSN, kan du stadig ikke købe Helldivers, og dit køb er automatisk blevet refunderet."

"og det samme er sket for Ghost of Tsushima på pc. Det er lidt af et rod mellem Sony og PC lige nu, da det ser ud til, at det ene firma ikke forstår, hvad markedet har brug for.
vil have der. Men ja, er du begejstret for God of War Ragnarok på pc? Tror du, at Sonys fumlet så meget i posen, at det bare bliver et flop? Lad mig vide, hvad du synes, og Vi ses i morgendagens JLTV News-video. Farvel, farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere