Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendo angiveligt i forhandlinger med Sega om "New Switch" og "Switch 2"

Vi har endnu flere detaljer om Switch-efterfølgeren.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagene nyeste og bedste, når det kommer til gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad som helst du kan lide, og hvad du end elsker. Vi har det altid her til dig på GRTV News og i det bredere Gamereactor-netværk, så hvis du kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, spil forhåndsvisninger, eksklusivt indhold og som altid meget mere, skal du huske at tjekke Gamereactor uanset hvor du får det fra. Men uden videre taler vi i dag om konsollen, der vil være i vores tanker, indtil den er ude, og sandsynligvis også i mange år fremover, efterfølgeren til Nintendos Switch-system. Nu, ifølge en ny rapport eller et nyt rygte, vil jeg sige fra Sega og Atlus-lækkeren Midori, hævder Midori, at Sega og Nintendo i bund og grund dette dejlige stykke, som Dav har samlet her, har Sega og Nintendo snakket om Switch, og Nintendo har omtalt den som den nye Switch og Switch 2. A mange mennesker ønsker, at Switch-efterfølgeren skal hedde Super Nintendo Switch, jeg selv inkluderet, mange mennesker på Gamereactor, mange fans ønsker, at den skal hedde Super Nintendo Switch, da det bare føles som et godt nik til NES og SNES og en af de bedste konsoller i verden."

"første gang, vi kunne gøre det, fordi du ved, du kunne ikke rigtig gå fra Wii til Super Wii eller noget i den stil, det ville ikke lyde godt. Men Super Nintendo Switch, SNES, lyder ret cool. Under alle omstændigheder, hvad end denne nye Switch model bliver kaldt, bliver den internt mellem samtaler med Sega og Nintendo omtalt som som New Switch, hvilket vi har set Nintendo kalde noget for New blank før med New 3DS og New Super Mario Bros, men det er mere en sjældenhed, og at kalde den for Switch 2 giver på en måde mening. Som vi har set det, ikke kun hos Nintendo, men også ellers mange ting er blevet kaldt PlayStation 2, er Xbox lidt underlig med Xbox One, Xbox Series X, eller hvad ved jeg. Men jeg tror, at mange af disse navne er, hvad vi forventede."

"men det er interessant, at Nintendo omtaler det som flere navne, fordi det på en måde indikerer, at de måske ikke engang har besluttet, hvad navnet skal være på denne nye konsol endnu. Midori rapporterer også, at det er usandsynligt, at disse navne vil blive holdt i fremtiden i en officiel kapacitet, så vi vil måske se et nyt navn, der ikke er Switch 2 eller New Switch. Det med at kalde den Super Nintendo Switch som Dav med rette skriver her, er, at det sandsynligvis ville betyde, at mange mennesker ville tro at det er en slags Switch Pro-model snarere end en egentlig opgraderet konsol. Nu til første par år eller deromkring kunne jeg forestille mig, at mange af de udgivelser, vi vil se på Nintendo Switch, Super-versionen, eller hvad Switch-efterfølgeren nu kommer til at hedde, mange af disse udgivelser vil også komme til Switch, så jeg er ikke sikker på, at det virkelig betyder noget, om du kalder den Super Nintendo Switch. Hvad vil du have, at den skal hedde?
Hvad synes du, at denne Switch 2 skal hedde? Vi har råbt og skreget om det i evigheder, vi får en afsløring inden april næste år, men jeg vil gerne have en rigtig nu. Lad mig vide, hvad du synes om Switch 2, så ses vi i morgendagens GOTV News video."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere