Dansk
Gamereactor
Videos
Grand Theft Auto VI
HQ

GRTV News - Grand Theft Auto VI forventes at ankomme i efteråret 2025

Take-Two Interactive har bekræftet udgivelsesvinduet for det forventede spil.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en GRTV News, som det er tilfældet med hver gang det sker, er der kommet nogle GTA 6-nyheder, og det betyder, at vi er nødt til at tale om dem.
Og det er faktisk også en ret stor GTA 6-nyhed, for Take-Two har bekræftet det fulde lanceringsvindue for GTA 6. Det er ganske vist et langt lanceringsvindue, så Jeg ville ikke ligefrem glæde mig til det i sig selv eller noget i den stil. Det kommer, det er et stykke tid væk. Den slags håb om, at det ville blive i begyndelsen af 2025, det er kommer ikke til at ske længere. Det bliver i det næste finansår, ikke det, vi er i gang med."

"i øjeblikket, så der er lang tid til, og det kommer i efteråret eller efteråret 2025. Så med det er tilfældet, så lad os dykke ned i nyheden og tjekke alle tingene ud.
Så er det officielt, Take-Two bekræfter sine planer om at udgive GTA 6 næste efterår. T2 beroliger aktionærerne og fans ved at forpligte sig til slutningen af næste år efter rygter, der pegede på 2026. Så det er været to uger med finansielle resultater i slutningen af de fleste virksomheders regnskabsår, og Take-Two Interactive kunne ikke undgå at nævne det største videospil nogensinde. Rockstars moderselskab har ikke sat en officiel udgivelsesdato på Grand Theft Auto 6, men det afgrænsede hvornår GTA 6 udkommer, og det er tidligere end forventet lige nu. Vores udsigter afspejler en indsnævring af Rockstar Games' tidligere etablerede vindue fra kalenderåret 2025 til efteråret af kalenderåret 2025 for Grand Theft Auto 6. Så det er vel gode nyheder. Udgivelsen indeholder opdateringer nogle prognoser, men fans og aktionærer vil først og fremmest vide, om GTA 6 havde blevet forsinket til 2026, som nogle kilder foreslog for et par måneder siden, mens andre insisterede på på, at vinduet bare er blevet mindre. Kommentarerne til GTA 6 fortsætter med stor ambition. Vi er meget overbeviste om, at Rockstar Games vil levere en uovertruffen underholdning oplevelse, og vores forventninger til den kommercielle effekt af titlen fortsætter med at stige."

"Så med et vindue, der løber fra slutningen af september og frem til jul, og under forudsætning af der ikke er nogen forsinkelser i sidste øjeblik, som det ofte er tilfældet med sådanne gigantiske udgivelser, kan spillere har allerede markeret perioden med rødt i deres kalendere, og en håndfuld udgivere vil undgå disse datoer i deres egne planer, uanset hvad."

"Så ja, efteråret 2025. For mig er efteråret en slags september, oktober, november og så starter vinteren i december. Så for mig ville jeg tro, at Rockstar, du ved, Take-Two Interactive og Rockstar sigter efter et tidspunkt mellem de tre måneder. Øh.., Vi ved, hvordan udgivelser af videospil fungerer. Du har en tendens til at få den største mængde udgivelser i en stram periode i løbet af efteråret af den simple grund, at det er i op til jul. Så det er et godt tidspunkt, du ved, mange mennesker køber ting, selv som gaver, eller fordi de har pengene til det, tror jeg. Øh, og også, fordi det er, du ved, sommeren er forbi, så det er tid til at gå indendørs igen, tror jeg, eller i det mindste for den nordlige halvkugle. Så ja, jeg ville forvente, at det ville være sådan. Det gør jeg ikke."

"præcis hvornår, for Rockstar har aldrig rigtig været til trends. Så det kan være, det kunne være sidst i november. Det kunne være i begyndelsen af december. Jeg er ikke helt sikker, men i hvert fald ved vi, hvornår det kommer. Det lyder ikke, som om Take-Two vil udsætte det.
dette spil yderligere. Så jeg siger yderligere, det har aldrig rigtig haft en udgivelsesdato, så du kan ikke forsinke noget, som man ikke vidste, hvornår ville komme. Men det lyder ikke som om mig, som om Take-Two overhovedet er interesseret i at forsinke dette spil. Så jeg tror, at det er stort set et fast udgivelsesvindue på dette tidspunkt, forudsat at der ikke sker noget massivt sker i udviklingen, så Rockstar får brug for mere tid. Uh, men uanset hvad er det på vej. Og med udgivelsesvinduet i tankerne nu, kan vi nok begynde at lægge nogle slags foreløbig tidslinje for, hvornår vi begynder at se den slags markedsføring, øh, markedsføringsplanen kommer lidt i gang. Vi har ikke haft en trailer siden den, der kom i slutningen af 2023, tror jeg. Så det er et stykke tid siden, men jeg vil sige at vi nok ikke får en ny i et stykke tid nu, fordi Rockstar ved, hvor stor dette spil er. Take-Two ved, hvor stort det her spil er. Alt, hvad du skal gøre, er at sige ordet GTA 6 eller, du ved, ordene Grand Theft Auto 6, og folk ved, hvad du taler om."

"om. Det behøver man ikke at se gameplay fra dette spil for at gøre. Så jeg tror, at der vil være meget sparsomt med disse trailere. Vi får måske en mod slutningen af året igen, og så begynder de for alvor at markedsføre den i 2025 eller noget i den stil. Øh.., for jeg kan ikke forestille mig, i modsætning til nogle andre videospil derude, kan jeg ikke forestille mig Take-Two og Rockstar skal gøre en hel masse for at få folk om bord i dette spil og for at få folk begejstrede for det. Uh, men ja, lad os høre, hvad du synes om det. Er du begejstret?
til Grand Theft Auto 6? Dumt spørgsmål, egentlig. Jeg tror, at alle glæder sig til Grand Theft Auto 6. Men ja, når vi ved mere om spillet, skal vi nok give jer besked."

"og, øh, i kommentarerne nedenfor. Ellers en masse andre slags investor-nyheder sidst aften. Så sørg for at gå til din lokale Game Rector-region for at høre mere om, hvad Take-Two gør med 2K, øh, eller hvad 2K gør, undskyld, med, øh, på Summer Game Fest. Se ud til, at der kommer nogle meget store nyheder. Så sørg for at gå til din lokale Game Rector region for at læse om det. Ellers har dette været min sidste GRTV News of the Week. Så Vi ses på mandag. Jeg håber, I får en god fredag og en god weekend. Vi ses jer alle på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere