Dansk
Gamereactor
Videos
Lego Horizon Adventures
HQ

GRTV News - Rapport: Et Lego Horizon videospil er i værkerne

Bringer Lego os et videospil baseret på Guerillas Horizon Universe?

Audio transcriptions

"Hej og velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som altid dækker eftermiddagene nyeste og bedste, når det kommer til gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad som helst du kan lide, og hvad du end elsker. Vi har det altid her til dig på GRTV News og i det bredere Gamereactor-netværk som helhed, så hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusivt indhold og meget mere, så husk at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du er."

"du får det fra, men uden videre, i dag har vi lidt af en rygtebørs her til dig, det er noget om et Lego Horizon-spil. Nu ved vi, at Lego og Horizon eller Lego og Playstation har før arbejdet sammen om at give os fysiske Lego Horizon-sæt, vi har fået som Tall Neck, som billedet ikke er der til, men du ved, Lego Tall Neck og lignende ting, men det ser ud til, at vi nu dykker ned i videospilområdet, da Lego ser ud til at overtage og tilpasse Guerrillas postapokalyptiske franchise, nemlig at vi kommer til at få noget, der hedder Lego Horizon Adventures, tror jeg, og det kommer til at være som Horizon Forbidden West, men med et Lego-twist, som Tom Henderson fra Inside Gaming rapporterer. Jeg er ikke sikker hvad det er, der står også, at det har realistisk grafik, men vi ved ikke rigtig, hvad det er."

"ser ud. Du kan forestille dig en slags bevægelse, sløret, meget tekstureret vand med masser af blomstringseffekter og masser af smarte ting for at få det til at se HD og realistisk ud, men ellers ved vi ikke rigtig noget om det. Vi ved ikke engang, om det vil blive annonceret.
snart, men det er åbenbart i støbeskeen, og der er ingen udgivelsesdato på det endnu, men der er peger i retning af, at det potentielt bliver annonceret på Sonys kommende State of Play Playstation fremvisning, da det ser ud til, at Sony snart vil afholde en Playstation fremvisning. I mener, at vi nærmer os tiden for Summer Games Fest nu, hvor du ved, at mange af de virksomheder, Xbox har fået en showcase annonceret til juni, Ubisoft har annonceret til juni, Nintendo kommer sandsynligvis til at køre noget, så vi kan forestille os Playstations også vil være der, og ja, det bliver interessant at se et Lego Horizon-spil."

"Horizon er en virkelig, virkelig ung franchise, hvis vi tænker på IP'er generelt.
Ligesom mange af de IP'er, vi taler om i dag, som værende meget udbredte i den kulturelle tankegang. Ting som Ringenes Herre, Star Wars og Harry Potter har eksisteret i mange år.
i mere end 20 år, men det betyder ikke, at der ikke kan komme noget nyt, og det er virkelig interessant at se, hvor meget Sony sætter på spil i Horizon. Spillene i sig selv er ret populære, folk kan især godt lide Aloy, og de vil gerne se, hvor hun tager hen næste gang."

"Vi ved også, at Horizon har et tv-show på vej fra Netflix, som jeg tror kører det fordi jeg tror, at God of War kører den på Amazon. Jeg kan ikke helt få styr på mine fakta på det desværre, men ja, Lego-spillet, det bliver sikkert meget sjovt, meget finurligt, mange måder at introducere folk til Aloys historie på, hvis man ikke har haft den før, og det er interessant, at det bliver ligesom Horizon Forbidden West, hvilket betyder, at det bliver en ret åben verden, så vi må se, hvordan det fungerer i Lego-skala. Ellers lad mig vide, hvad du synes om et Lego Horizon-spil, ville du spille det, ville du hellere se et normalt Horizon-spil, og jeg vil Vi ses i næste uge til flere GRTV-nyheder."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere