Dansk
Gamereactor
Videos
Deadlock
HQ

GRTV News - Rapport: Valve arbejder på en 6v6 shooter kaldet Deadlock

Ønsker Valve at dyppe tåen i hero shooter-genren?

Audio transcriptions

"Hej og velkommen tilbage til GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagens seneste og med gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad du end kan lide, hvad du end du elsker, så har vi altid noget til dig her på GRTV News og i den bredere Gamereactor netværk som helhed. Så hvis du kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusive indhold og meget mere, så husk at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra."

"Uden yderligere omsvøb har vi i dag lidt af en, jeg tror, vi sluttede sidste uge med en rapport, et rygte, vi går tilbage til rapporter og rygter i dag, da det ser ud til, at Valve måske måske er ved at træde ind i 6v6-shooter-genren med et spil, der hedder Deadlock som engang blev kaldt Citadel. Tilsyneladende, ifølge en kendt leaker, Tyler McVicar, har vi måske en idé om, hvad Valve arbejder på som det næste. Tilsyneladende spillet, som jeg sagde, hedder Deadlock, det bliver 6v6, i samme stil som af noget som Overwatch eller Marvel Rivals, tror jeg det hedder, det nye Marvel-spil der er på vej ud. Og i bund og grund ved vi stadig meget lidt om dette spil, bortset fra det faktum, at det kommer til at have, du ved, det har tilsyneladende været under udvikling siden omkring 2018, så hvis det er ægte, kan vi nok forvente noget ret snart måske i form af en officiel meddelelse. Det ser ud til at være en blanding af fantasi, en verden blandet med fantasy- og steampunk-elementer, den har helte, designet af som er inspireret af ting som Dota 2, hvilket giver mening, fordi det er Valve, og der er vil også være noget tower defence og strategimekanik derinde. Den sidste store nye IP, jeg husker for Valve, er Evolve, og Evolve var noget, der havde en stor idé på papiret med denne form for asynkron multiplayer, som vi ser virkelig succesfuld i dag, men det holdt aldrig rigtig, Evolve, fordi jeg tror, det var en af dem, hvor når du har spillet tre eller fire kampe, har du haft det sjoveste, du kan have med det. Så hvis vi ser på noget som Deadlock, håber vi, at Valve virkelig har forbedret sin multiplayer. Vi ved selvfølgelig, at ting som Counter-Strike og Dota stadig gør det meget, meget godt, når det kommer til Valves multiplayer, så det er lidt af et tip."

"for tat egentlig, men de nye ting, som Valve har lavet, har været lidt hit or miss, man kunne sige, især med hensyn til deres nye IP'er og deres nye multiplayer. Deadlock kommer til at træde ind i nogle farvande, der har fået meget kritik. Jeg mener, Overwatch spillere på en måde... Da Overwatch 2 blev lanceret, fik det en masse opmærksomhed, og alligevel er det stadig et af de dårligste, hvis ikke det dårligst bedømte spil på Steam lige nu, så folk er ikke rigtig så store fans af Overwatch. Så hvis Deadlock kan komme ind og tilbyde noget 6v6-storhed med det, som Overwatch tilbød, da det blev lanceret i 2015, så tror jeg, der er en plads på markedet her. Marvel Rivals er på vej, men mange mennesker er allerede vrede på Marvel Rivals på grund af alt det, hvor preview-guiden for en masse af indholdsskabere sagde, at de ikke måtte sige negative ting, ikke engang satiriske jokes."

"Så ja, lad mig vide, hvad du synes om Deadlock. Tag det selvfølgelig med et gran salt.
salt, da det ikke er officielt bekræftet endnu, men synes du, det er spændende? Ville du have lyst til at spille det? Lad mig vide alt det og meget mere, så ses vi i morgendagens GRTV.
Nyhedsvideo. Farvel, farvel!"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere