Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Ninja Theory rapporteres at have fået grønt lys til at forfølge et andet projekt

Udvikleren Senua's Saga: Hellblade II siges at arbejde på noget andet end gyserspillet, Project: Mara.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om, hvad der uden tvivl er den største og hotteste udvikler den 21. maj.
2025, og det er Ninja Theory. Det siger vi, fordi det i dag er den officielle lancering dag for Senua's Saga Hellblade 2, som er denne virkelig spændende efterfølger til Hellblade Senua's Sacrifice-spil. Et spil, som Ninja Theory har arbejdet på i årevis. Det har tilsyneladende en meget meget høj produktion, jeg vil ikke sige budget, men produktionsværdier. Det ser meget det ser meget premium ud, når man ser på det, og alligevel er det på mange måder et dobbelt-a spil, og det er hvorfor der har været en masse snak om Ninja Theorys fremtid. Du ved, er dette spil sælge, når Xbox har lukket sine studier? Er Ninja Theory moden til at blive lukket ned? Den slags ting den slags. Men det ser ud til, at Ninja Theory vil eksistere i et stykke tid, heldigvis, for vi har brug for kreative udviklere som Ninja Theory for at sikre, at der fortsat er plads til videospilmediet."

"underholdende og kreativt engagerende. Og det siger vi, fordi der for nylig er kommet en erklæring fra en af Ninja Theorys ledere, der taler om udgivelsen af Senua's Saga Hellblade 2 og ordlyden fik mange mennesker til at være lidt bekymrede for fremtiden for spillet.
men vi har for nylig hørt fra en anden kilde, at det ikke burde være tilfældet. At det er faktisk er en positiv måde, hvorpå ordene er blevet brugt i denne erklæring. Så lad os dykke ned og se på denne rapport. Ninja Theory har fået grønt lys til et nyt projekt. Det bliver sandsynligvis flere år, før vi ser noget fra det. Så mandag aften fik Ninja Theory-studiet chef Dom Matthews et åbent brev på Instagram, hvor han takker de fans, som han siger har været meget støttende og givet god feedback under udviklingen af Senua's Saga Hellblade 2."

"Nogle tolkede dog brevet som en slags farvel og frygtede, at de kunne blive det næste studie der bliver lukket, når Microsoft fyrer folk. Men ifølge Windows Central-redaktør Jez Corden er der ikke noget at være bekymret for. Tværtimod, faktisk. Via Windows Central forklarer han at Ninja Theory faktisk netop har fået grønt lys til et nyt projekt, som ikke er det tidligere annoncerede horror-spilprojekt Mara. Senua's Saga Hellblade 2 lanceres i øvrigt i dag."

"vi har en anmeldelse på vej. I det åbne brev skriver Matthew, at studiet mener, at det er udviklet en opfindelse, der tager dig med på en rejse, der ikke efterlader dig noget, og som efterlader dig tænker og føler. Vi fortæller dig om et par timer, om det er lykkedes. Og dette er erklæringen fra Dom Matthews, studiochef hos Ninja Theory. Han siger hej til alle. Her på tærsklen til af Senua's Saga Hellblade 2, vil jeg gerne takke jer, vores fans, på vegne af alle her på Ninja Theory. Vi ser jer, og vi hører jer, når I giver os så meget kærlighed og støtte. Når I fortæller os hvor meget Senua betyder for jer. Når I fortæller os, hvor meget I har glædet jer til spillet, og hvordan stor tiltro du har til, at vi kan fortsætte Senuas historie på en måde, der yder forbindelsen retfærdighed."

"så mange af jer har haft til hende og til Hellblade. Helt fra begyndelsen af Senuas saga Hellblade 2 har vi haft jer i tankerne, og jeg håber virkelig, at når I spiller andet kapitel af Senuas historie vil du finde den velkendte forbindelse igen, og at mange flere mennesker vil finde deres vej til Senua og hendes verden. Før jeg fortsætter på den måde, som de nævnte i kapitel 2 får mig på mange måder til at antyde, at der kommer et tredje kapitel, og jeg håber, at det er det Jeg håber, at de får mulighed for at forfølge historien og måske afslutte den som en trilogi eller noget, jeg er ikke helt sikker, men ja, det er sådan, det virker på mig."

"mig en lille smule. Under alle omstændigheder er det svært at lave videospil, meget mindre meget som Senua, vi som et team har været styret af en overbevisning om at nå vores mål om at lave et spil, der får dig til at synke dybt ned i Senuas verden og tage dig med på en rejse, der får dig til at tænke og føle. Jeg tror, vi har nået vores mål, og jeg håber, du er enig i, at jeg er meget stolt af spillet, meget stolt af vores team og meget stolt af jer, vores fans, som har støttet os på denne magiske rejse, tak."

"Så ja, nogle mennesker har på en måde misforstået det eller taget det som en slags et sidste brev på mange måder lige født ind i teorien, som du kan forstå, hvorfor du ved, at der er en mange bizarre situationer, der finder sted hos Xbox-spilstudierne.
lige nu, og så får man et brev som dette, der har gode intentioner, men når man begynder at læse mellem linjerne, begynder man at spekulere på, om der er bagtanker med det men ja, at dømme efter Jez Corden, som blev taget med til Windows Central for at afsløre, at Ninja Theory har fået grønt lys til et nyt projekt, så vi ved ikke, hvad det er, vi ved ikke hvornår det vil udkomme, eller hvornår det vil blive annonceret, eller om det nogensinde vil udkomme."

"Jeg ved ikke, hvornår det kommer, men i betragtning af at Senua's Saga Hellblade 2 kun lige er udkommet i dag i betragtning af at de har arbejdet på Project Mara i et stykke tid, er det måske noget, vi bør forvente at se noget væsentligt til eller om i et par år, men ja, efterhånden som vi ved mere forhåbentlig forhåbentlig, når vi ved mere, vil vi sørge for at holde jer opdateret og give jer besked, så snart vi ved mere."

"oplysninger bliver offentliggjort, men ellers ja, det er al den tid, jeg har til rådighed i dagens episode af GRTV News Jeg er dog tilbage i morgen, så hold øje med noget andet, håber jeg.
du nyder din tirsdag, og ja, vi ses i den næste, pas på jer alle sammen"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere