Dansk
Gamereactor
Videos
The Fate of Baldr
HQ

Fem grunde til at du bør tjekke The Fate of Baldr (sponsoreret)

Ananki Game Studio har debuteret med sit nordiske mythos-inspirerede tårnforsvarseventyrspil, og med det nu tilgængeligt på pc, har vi valgt et par grunde til, at du bør give det en chance.

Audio transcriptions

"Vi har set nordisk mytologi repræsenteret i videospil ret ofte på det seneste, men Ananki Game Studio vil tage os med til det kolde nord på en vikingerejse som aldrig før.
Fra nu af kan du springe fra Axe at the Ready til The Fate of Boulder, et tower defence-eventyr."

"spil, hvor spillerne skal beskytte et vikingelangt rumskib mod mytiske trusler og bosser.
Spillet er nu tilgængeligt, og her er 5 grunde til, at du bør tjekke The Fate of Boulder ud.
The Fate of Boulder er et spil, der beder spillerne om at hæve sig over dødelige manerer og forhindre alle tings undergang."

"Som det fortælles i Norse Mythos, ser denne historie spillerne rejse gennem riget i et forsøg på at redde sjælen hos den engang formodede uigennemtrængelige Boulder for at forhindre apokalypsen og forhindre Ragnarok i at indtræffe.
Det er overflødigt at sige, at der er meget, der afhænger af din succes, så lad være med at fejle."

"Den nordiske mytologis verden er et utroligt mangfoldigt og usædvanligt sted, og i The Fate of Boulder får du mulighed for at se dens mange forskellige riger.
Du rejser til det barske og brændende landskab i Muspelheim, de rige og grønne skove Asgård, det tågede og frostklare Niflheim og de andre seks riger, alt sammen som en del af dit rejse for at forhindre den store undergang, Ragnarok."

"At redde verden er ikke nogen nem opgave, men Ananki Game Studio giver dig masser af muligheder.
værktøjer til at få arbejdet gjort.
The Fate of Boulder giver spillerne fire klasser af vikingekrigere at vælge imellem fra, som hver især har deres egne styrker, svagheder, hemmelige evner, klassetotem og våben, som giver deres eget præg på den aktuelle kamp."

"Bersærkere er ideelle til dem, der ønsker at komme helt tæt på, mens Smeedlers er mere tilbøjelige til at holde sig i baggrunden og skyde løs på enhver trussel, der bryder igennem.
gennem dine forsvarslinjer.
Uanset hvordan du kan lide at spille, har The Fate of Boulder noget for dig."

"Men The Fate of Boulder handler om mere end bare at skyde monstre og væsner fra nordisk mytologi i stykker med dine egne våben.
Der er et tårnforsvarselement i gameplayet, som giver dig mulighed for at bygge opgraderbare strukturer og forsvarsværker, der hjælper med at beskytte og tygge sig igennem de trusler, der forsøger at ødelægge dit vikingelange rumskib og eliminere dig i processen."

"At bygge tårne og opgradere dem kræver dog lidt knofedt, da du vil skal finde og udvinde ressourcer for at kunne købe opgraderinger og tårne i første omgang.
Så hvis du var i tvivl om, at du ville mangle ting at lave under en mission, så frygt ej, der er masser at bruge din tid på i The Fate of Boulder."

"Hvis du er bare en smule bekymret over at stå alene over for enorme odds i The Fate of Boulder, Anamki Game Studio har allerede en løsning på plads.
Spillet er grundlæggende designet til at understøtte kooperativt spil, så du kan gå sammen med et par venner om at overvinde den aktuelle udfordring."

"Der er også lagt vægt på solospil, og hvis du hellere vil prøve kræfter alene, kan The Fate of Boulder støtter og opmuntrer også dette.
Så hvad venter du på?
The Fate of Boulder er nu tilgængelig på pc, så husk at hoppe ind i spillet og begynde din rejse med at forhindre Ragnarok og redde de ni riger fra deres undergang."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere