Dansk
Gamereactor
Videos
The Witcher
HQ

GRTV News - Her er det første kig på Liam Hemsworths Geralt of Rivia

Den berømte monsterdræber er blevet omarbejdet til de sidste to sæsoner af Netflix' The Witcher.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om en lille smule information, som kom frem i går aftes. Noget, vi har ventet på at se officielt i et stykke tid, som i bund og grund er relateret til Netflix The Witcher-serien. Vi ved, at Henry Cavill har forladt serien, det er blevet kommunikeret bredt ud."

"i lang tid nu. Hvad der ikke er blevet kommunikeret bredt, er de præcise årsager til det, der er forskellige spekulationer om kreative forskelle i den måde, kildematerialerne håndteret og den slags, men det er aldrig noget, der nødvendigvis er blevet udtrykt ordentligt og gennemsigtigt. Men vi ved også, at Liam Hemsworth er blevet valgt som afløser for Henry Cavill til at portrættere Geralt of Rivia i seriens to sidste sæsoner, den fjerde og den femte. Og godt der har været et par lækager på forhånd, der viste os et par glimt af Liam som Geralt, men intet officielt før nu. Så det er det, vi skal tale om i dag. Så ja, Netflix præsenterer første officielle kig på Liam Hemsworths Geralt af Rivia. Klippet viser det ikoniske monster monsterdræber, nu hvor Henry Cavill er gået videre fra rollen. Så vi har set et par glimt af Liam Hemsworths version af Geralt af Rivia i Netflix' kommende sidste par sæsoner, af sin filmatisering af de elskede fantasyromaner The Witcher, men det var lækager fra settet og de blev aldrig rigtig præsenteret for et godt kig på den omstøbte karakter. Nu har vi fået et faktisk officielt kig. Et nyt og ret kort klip viser Hemsworths Geralt i flere detaljer. Det er faktisk en meget lignende version som den, vi er blevet vant til i Henry Cavills udgave af den berømte monsterdræber. Det næste store spørgsmål bliver, hvordan Hemsworth griber det an at lægge stemme til Geralt som White Wolfs alvorlige tone er ikke ligefrem en, som mange mennesker har en tendens til at have naturligt. Se her klippet nedenfor og forvent uden tvivl flere teasere og glimt af den kommende fjerde sæson The Witcher i de kommende uger og måneder, da den i øjeblikket er i gang med at blive filmet. Nu vil jeg ikke Jeg lader bare dette lille klip spille i baggrunden uden lyd, så hvis du vil lytte til det, er der ikke rigtig nogen lyd overhovedet, men det er dybest set, hvad vi forventer, og hvad vi har forventet i et stykke tid nu fra The Witcher, og Netflix har ikke rigtig vist noget af betydning her, for at være ærlig skiller den sig ikke rigtig ud som noget anderledes indtil videre, hvilket er det er nok det, du vil have, det er bare en genindspilning, det er ikke en ny version af Geralt, det er ligesom du ved den måde, de håndterer ting på i Doctor Who for eksempel, når de bare har en ny version af karakteren en gang imellem, for eksempel er dette bare Liam Hemsworth som karakteren Henry Cavill har virkelig spillet i et par år men ellers ved vi ikke, hvornår sæson fire af The Witcher lander, den er i øjeblikket i produktion Det er en ret stor serie med et stort produktionsbudget og lange episoder."

"sæsonen, og der er en masse special effects, de også skal lave og arbejde med, så jeg ville sige, at vi nok ikke ser The Witcher sæson fire før engang i 2025 Jeg ville ikke blive overrasket, hvis det er i anden halvdel af 2025, men forhåbentlig fordi vi ved, at sæsonen fem også har fået grønt lys, forhåbentlig vil de prøve at få dem begge færdige."

"inden for en relativt kort periode mellem hinanden, så vi kan, du ved, vi ikke behøver at vente i årevis mellem sæson fire og den afsluttende sæson fem, men igen, når Netflix afslører mere information om, hvornår disse sæsoner kommer, og hvad ved jeg, så vil vi være sikre på at holde dig opdateret, men ellers ja, hold dig opdateret, der vil sandsynligvis være flere trailere og udseende og forskellige informationer, der kommer ud nu, hvor produktionen er i fuld gang, men dette er al den tid, jeg har på dagens episode af GLTV News eller min episode af GLTV News, så følg med for morgendagens afsnit, det sidste i denne uge, og ellers håber jeg, du nød det resten af jeres torsdag, og så ses vi til næste gang. Pas på jer selv."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere