Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

LEGO vs. NVIDIA - Er det lige så nemt at bygge en pc som LEGO? (Sponsoreret)

Nogle gange går et væddemål for langt, og i Gamereactors tilfælde var vi heldige nok til at have NVIDIA og Proshop sponsorere lidt intern konkurrence, som du kan se i denne video.

Audio transcriptions

"Vi samarbejder med ProShop om at fremhæve nogle af de fantastiske tilbud på pc-komponenter, som de har i løbet af de næste to uger.
Vi har tidligere arbejdet sammen med NVIDIA for at vise, hvor nemt det kan være at udskifte en GPU, men nu vil vi gerne besvare spørgsmålet om, hvor svært det er at bygge en hel pc fra bunden i 2024."

"Så vi har besluttet at vise dig, hvor nemt det kan være at bygge en gaming-pc ved at sammenligne det med noget, som mange af jer har gjort utallige gange, nemlig at bygge et LEGO-sæt.
Mens vi bygger pc'en og fører dig gennem processen med at samle vores nye gaming-rig, vil Magnus gøre det, han er bedst til, og bygge et mellemstort LEGO-sæt, alt sammen for at demonstrere, hvor ligetil det kan være at bygge en pc."

"Hver eneste af de komponenter, vi har brugt i denne video, er i øjeblikket til salg som en del af ProShop Super Day Sale.
Du kan finde flere detaljer i videobeskrivelsen.
Men hvis du vil have en mere budgetvenlig pc, er der masser af muligheder at vælge imellem.
Vi har naturligvis snydt og speedet nogle af optagelserne op, men det kan gøres på et par minutter at læse installationsvejledningerne for hvert produkt."

"Og bare rolig, du skal stort set kun bruge en skruetrækker og et par strips, og at røre ved en ledende overflade som f.eks. en radiator for at slippe af med den opbyggede statiske ladning.
Brug håndryggen, hvis du har brug for det.
Stjernen i dette build er NVIDIA RTX 4070 Ti Super GPU, som ikke kun er nem at installere, men også bruger banebrydende grafikteknologi og vil sikre, at vores pc leverer den ultimative spiloplevelse."

"Men mere om det senere.
Vi starter med det mest essentielle, vores ASUS Z790 Prime-bundkort, som er både kraftfuldt og multifunktionelt.
Det har et PCIe 5.0-slot til dit grafikkort, hvilket gør det så tæt på fremtidssikret som muligt, mens den stadig har fire udvidelsespladser mere."

"Lageret kan være et hvilket som helst af de tre M.2-slots ud over alle de normale SATA-porte, fire slots til DDR5-hukommelse og noget, der først for nylig ikke længere er en top-end-funktion, et 2,5 gigabit LAN ethernet-stik.
Vi starter med at installere vores CPU, hvilket er overraskende nemt, da det eneste, man skal kigge efter, er den gyldne trekant, og derefter justere indhakkene på rammen og forsigtigt placere chippen i soklen uden at skubbe, tryk metalstangen ned og skub den forsigtigt ind under den lille krog."

"Sådan, ja. Det er bogstaveligt talt den sværeste del.
Som hukommelse valgte vi en klassisk arbejdshest med lav latenstid, Corsair Vengeance, et 32 gigabyte-sæt, som nemt og billigt kan opgraderes senere.
Til opbevaring er WD Black ekstremt hurtig, pålidelig og nem at installere."

"Det er det hele. Let som en leg.
Til kufferten har vi et dobbeltkammer-layout, LIAN LI-011.
Så lad os starte med at indsætte strømforsyningen.
Du skal ikke bekymre dig om kabler, vi har en modulær strømforsyning, så kablerne kan installeres senere."

"Hvor lang tid er der gået?
Åh, Gud.
Det er sværere, end jeg husker.
Så monterer vi de ekstra ventilatorer bagpå, som blæser frisk luft ind, og tre ekstra ventilatorer i bunden."

"Det virker måske som en underlig måde at gøre det på, men vi skaber et positivt tryk inde i kabinettet, og sikrer, at små støvpartikler ikke sætter sig på indersiden.
Nu mangler vi bare GPU'en og kølingen til CPU'en, men først skal vi have kablet alt det andet."

"For at maksimere vores arbejdsplads, især med RGB-blæsere, har dette arbejde brug for al den plads, vi kan skaffe.
Nu mangler vi bare at montere monteringsdelen af bundkortet, og derefter sætte blæserne på radiatoren."

"Når vi har placeret bundkortet i kabinettet, tilslutter vi alle kablerne, hvilket er nemt nok, da alle stik er tydeligt markeret.
Til CPU'en bruger vi alt-i-en Corsair H150i LCD-væskekøler, som er placeret i det dertil indrettede beslag."

"Vi kan nu nemt fjerne de beskyttende dele fra pumpen, placere og fastgøre den på CPU'en og tilslutte de sidste kabler.
Nu mangler vi bare at placere GPU'en, i dette tilfælde Asus GeForce RTX ROG Strix 4070 Ti Super, sæt strømkablet i, og begynd derefter at installere alle de kabler, vi forberedte tidligere, i strømforsyningen."

"Kortene i NVIDIA RTX 40-serien er specielt designet til at levere den bedste ydelse, Kortene i RTX 40-serien er specielt designet til at levere enestående spilydelse.
De er de bedste grafikkort på markedet til gaming, og inkluderer fordele som den revolutionerende AI-drevne DLSS 3, som øger billedhastigheden med op til fire gange, og sikrer, at dine spil ser fantastiske ud med superlav latenstid, Det betyder, at vi med dette build kan se frem til førsteklasses ydeevne og stor visuel troværdighed."

"Den nyeste generation af NVIDIA-grafikkort er ekstremt kraftfulde, er installationsprocessen meget nem, da der er indført nye enkeltstik.
Du kan kun tilslutte det på én måde i begge ender af kablet, så du skal ikke bekymre dig om at installere det forkert."

"Faktisk er opbygningen af en moderne computer fuld af så mange fejlsikringer at det er langt nemmere og mere sikkert end for bare fem-seks år siden.
På dette tidspunkt kan du gå en af to veje, enten funktionel, hvilket ville være en skam med sådan en flot akvariestilskasse, eller du kan i det mindste rydde lidt op i det hele."

"Dette er den del, der faktisk tager tid, og som mere uerfarne bygherrer måske vil springe over, men en pæn, ren bygning ser bare bedre ud og kan varmt anbefales.
Og der har du det."

"Magnus' LGO-sæt er et smukt stykke håndværk, understøtter det ikke helt de seneste fremskridt inden for grafisk troværdighed eller teknologi til at øge billedhastigheden.
Tre, to, en, stop.
Er det din spøg?
Hvad var det, 45 minutter?
Jeg tror, jeg er halvvejs her."

"Nej, nej, nej! Nå, men så er det vel sandt.
Du kan nu spare over 14% på hele byggeriet.
Som du har set, kan det være endnu nemmere at bygge en pc end at samle et LEGO-sæt, takket være klare instruktioner og brugervenlige komponenter."

"Tjek linkene i beskrivelsen for at få fat i ProShops supertilbud på alle de nævnte komponenter, spar nogle penge, og byg din egen drømme-pc i processen."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere