Dansk
Gamereactor
Videos
Critter Café
HQ

Making Coffee for Fantasy Beasts - Critter Café Interview

Vi chatter med Eleanor Gregory, sindet bag sund cafe simulator Critter Café.

Audio transcriptions

"Hej venner, vi er i LA til Summer Game Fest, og vi tager et kig på et spil Det er nok det hyggeligste og sødeste, jeg har set indtil videre Men det er også meget dybt med hensyn til systemer og interessant mekanik, og det blev afsløret netop i dette øjeblik Morgen i den sunde direkte. Mange tak, fordi du ville være med Eleanor Critter Cafe handler om dyr og en café, men den har meget mere at byde på Så hvad er elevatortalen for dette spil?
Ja, så Critter Cafe er et spil, der handler om at finde fantastiske væsner, kendt som critters, der har brug for din hjælp og At bygge et hyggeligt hjem sammen med dem i din redningscafe Okay, og der er mange tilpasningsmuligheder for både din café og din karakter Jeg ved ikke med de væsner, jeg får, de er ligesom prædesignede Hvad kan du fortælle os om den måde, du kan udtrykke dig på ved at tilpasse karakteren og selve caféen?
Ja, helt sikkert. Så med tilpasning ønsker vi virkelig at fremme spillerens frie udtryk Så spillernes tilpasningsmuligheder er alle kønsløse Der er ikke noget, der låser dig inde eller ude, og du renoverer selvfølgelig også din café så der er masser af forskellige møbelæstetikker og stilarter til tapet og gulvbelægning, som du kan tilpasse din café med, og det inkluderer også En masse kjoler og virkelig flotte øjne virkelig flotte øjne. Ja, du har det Okay, så i selve caféen skal du tage dig af kunderne og deres forespørgsler, og du har også nogle minispil til at håndtere dem Ja."

"Så når du åbner caféen, vil du kunne få kunder til at komme ind i dette rum, som du har designet, og du vil være i stand til at styre Opfylde deres ønsker ved at løbe rundt og mestre små minispil for at kunne give dem det bedst mulige besøg Og så strejfer væsnerne rundt i din café Ja, så du kan også bede væsnerne om at tilbringe tid i caféen, mens du har en vagt."

"De vil være til stede og tilbringe tid med kunderne, og for at folk kan forstå gameplay-loopen, skal dyrene være der.
De skal først og fremmest være Reddet, ja. Ja, de skal reddes. Så med tiden vil du finde ud af, hvilke dyr der har brug for hjælp ude i verden.
Så du vil være i stand til at gå ud og redde dem og række en hånd ud for at byde dem velkommen til et hyggeligere hjem i denne café, hvorfra?
De har siddet fast, og du skal redde dem. Det er en lille smule Sjov adventure quest du går du forlader caféen du går ud i verden Det er en åben verden, hvor du finder disse portaler der er noget fantasi over det, og så går du ind i en slags fangehul for at løse nogle gåder og Ja."

"Så du finder disse portaler ude i verden, som du kan åbne og springe ind i denne mærkelige verden på den anden side, hvor disse væsner har sat sig fast, og så skal du løse nogle miljøgåder for at finde vej gennem disse sprækker og redde det dyr, der er på den anden side.
Fortæl mig lidt mere om designet af selve væsnerne, for de er meget interessante, nogle af dem er Inspireret af rigtige dyr, nogle af dem har et virkelig skørt design Ja, de er med dyr eller et par inspirationer Nogle af dem er vores egne fantasiudgaver af virkelige dyr og så er nogle af dem baseret på fantasifulde væsner som drager eller fønikser, der er den slags og I er sammen med sumo Newcastle Så vi er med sumo Newcastle og udgivet i hemmelig tilstand Hvad kan du fortælle mig om din baggrund, det ser rigtig godt ud."

"Animationsscenerne ser allerede fantastiske ud. Tak for det. Ja Så dette er critic cafe er et projekt, der kom fra min pitch som et game jam-projekt Jeg har haft et lille hold, der har arbejdet på projektet i løbet af året, og det har været fantastisk at se det udvikle sig.
Tidligere har vi haft en helt modsatrettet kontrast. Vi har også desperate 66 på vej ud i år Du ved, vi har på en måde det sunde, og så er de måske mindre sunde Så ja, det er et år for os. Ja, og hvad med de mellemsekvenser og kunsten og den måde, verden er på?
Portrætteret er virkelig som det er det ser meget Det ser allerede fint ud. Det ser rigtig godt ud i den åbne verden. Åh, mange tak."

"Ja, jeg skal nok give det videre til dig. Teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde med at skabe vores kode for en sund og hyggelig stil.
Du ved, at du læner dig op ad disse sokkefarver og denne chibi-stil. Så ja, vi er virkelig tilfredse med det Og hvordan har du det med afsløringen tidligere i morges og De få reaktioner, du allerede har fået, fordi det har været meget, det har været fantastisk Alle har været så søde, og du har fået så positiv en respons. Som jeg nævnte, startede det som mit eget game jam-projekt."

"Så det har været helt uvirkeligt at se en trailer for det i en sund direct her til morgen Så ja, det har været utroligt, og hvad er status på projektet, det ser som sagt allerede fantastisk ud Hvornår udgiver I på hvilke platforme? Hvad er udgivelsesdetaljerne?
Vi regner med at udgive i år, og vi udgiver på pc og switch."

"Fantastisk. Mange tak for din tid, Eleanor, og god fornøjelse med showet. Ja, god fornøjelse. Tak fordi du kom for at se os"

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere