Dansk
Gamereactor
Videos
Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
HQ

Bringer japansk folklore til live - Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Interview

Vi har spillet Capcoms nye action-strategispil og haft en chance for at tale med dets instruktør Shuichi Kawata og dets producent Yoshiaki Hirabayashi om dets indflydelse, og hvad vi kan forvente næste måned.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til Gamereactor. Som du kan se af vidunderlige opsætning, vi har her, er jeg i Capcoms stand og ser Kunitsugami og vi skal lære lidt mere om det, fordi jeg er her med to af de vidunderlige udviklere, der står for spillet. Før vi går i gang, vil vi lige dykke lige ned i det. Først og fremmest er det et meget levende, lyst og ret usædvanligt spil. Fortæl mig lidt om Kunitsugami. Hvad er det for et spil du bringer til bordet?
Ja, Kunitsugami Path of the Goddess er en ny IP fra Capcom. Det blander action og strategi og smelter det sammen til ét og giver et nyt oplevelse for brugere, der får fingrene i dette spil."

"Og fortæl mig lidt om inspirationen bag dette spil, du ved hvad er historien bag det? Hvor kom ideen til Kunitsugami fra?
Meget af inspirationen kom fra de japanske mytologier og folklore og det var de ting, som Kunitsugami i høj grad er baseret på."

"Og fortæl mig lidt om den måde, du har formået at blande den slags slags næsten strategisk tårnforsvar eller ja, de strategiske forsvarssystemer med en slags hack-and-slashy-kamp. Hvordan gik du til værks for at blande de to situationer sammen?
De var meget omhyggelige med ikke at gøre spilleren for stærk eller for svag fordi det ville komme i vejen for at skabe et spændende gameplay oplevelse. Så de var meget forsigtige med ikke at gøre spilleren for stærk eller for svag."

"Og fortæl mig lidt om den kunststil, du har valgt her. Den er meget slående, det er meget levende, masser af farver. Fortæl mig lidt om, hvordan det kom om. Igen, en slags inspiration bag det, den slags.
Spillet er også baseret på den japanske ukiyo-e, den traditionelle kunststil."

"Og farveskemaet er også baseret på den traditionelle japanske Edo-æra.
Og de forestillede sig virkelig, hvordan det ville se ud, hvis en person tog et kamera med til Edo-æraen for at tage billeder af den, og de genskabte det i spillet."

"Og fortæl mig lidt om de fjender, du har her. Hvordan har du gjort for at sikre, at de alle føles unikke og skiller sig ud? Og hvordan har du også anvendt den slags designfilosofi på chefer?
Jeg var meget forsigtig med at lade mig inspirere af japanske yokai."

"På japansk kalder vi dem mononokes. Og fra de traditionelle mononokes, Kawata-san, lavede jeg personlige designs og tilpasninger ud fra hans inspirationer og gjorde det til en mere moderne kunststil på en måde.
Så det var hele designet bag det."

"Og fortæl mig lidt om den grundlæggende byggemekanik, du har her.
Den måde, du skal opbygge strukturer på, du skal befri folk og give dem de roller, du vil have dem til at passe ind i, og så placere dem strategisk for at hjælpe med at overvinde de fjender, der bliver kastes mod dig."

"Spillet giver spillerne mulighed for virkelig at tilpasse, hvordan de vil lægge en strategi med spillet. Lige fra at redde landsbyboerne fra besmittelse og at tildele dem roller, der specificerer nærkamp eller angreb fra virkelig langt væk. Så ved at placere dem på en måde, så du ville være i stand til at kæmpe let og erobre scenen."

"Bare på grund af strategierne kan du også bruge tingesterne, som du kan genopbygge og reparere for at tilpasse, hvordan du ønsker at erobre scenen.
Og så som et sidste spørgsmål, den udkommer i næste måned på stort set alle tænkelige platforme, inklusive Game Pass."

"Hvorfor besluttede du at bringe Kenitsugami til Game Pass?
Hvad giver det dig mulighed for at opnå, som du potentielt kunne gøre uden at lancere det på Game Pass?
Da det er en ny IP, ville vi gerne have, at så mange brugere som muligt fik chancen for at spille."

"dette spil. Fra Xbox Game Pass, Xbox Series X og S, Xbox One, PlayStation 5, PS4, Steam og også PC. Gennem alle disse platforme ville vi at folk virkelig får en chance for at prøve spillet og opleve de nye spiloplevelse, som dette spil har at byde på."

"Dette var Kenitsugami. Igen kan du snart tjekke det ud. Det er på vej ud den 19. juli på alle de platforme, vi lige har nævnt her.
Hvis du vil have flere oplysninger om spillet, skal du holde øje med din lokale Spiludlejningsregion. Tak skal I have."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere