Dansk
Gamereactor
Videos
Tales of the Shire
HQ

Tales of the Shire Interview - Geeking ud over Midgård med Wētā Workshop

Vi fangede Wētā Workshop 's Catherine Booth på Summer Game Fest for at lære mere om den kommende life-sim-titel, og hvordan den passer ind i den bredere Midgård-verden, og hvordan den griber nøjagtigt adressering og brug af J.R.R. Tolkiens kildemateriale an.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til Gamereactor. I dag, som du sikkert kan se på tavlerne bag os, er vi stadig på Summer Game Fest. Jeg er her sammen med Catherine, fordi jeg lige har spillet Tales of the Shire, som er et spil, jeg har faktisk været meget begejstret for, fordi jeg er lidt af en Ringenes Herre nørd, tydeligvis ligesom dig, for du har jo lavet spillet. Så fortæl os lidt om Tales of the Shire, hvorfor skulle folk være begejstrede for det? Ja, altså jeg mener, jeg kan på en måde komme tilbage til, da jeg først kom ind i projektet og de præsenterede mig for ideen. Denne hyggelige narrative livssimulering foregår i Herredet, hvor du lever dit liv som hobbit, og det virkede bare som en total no-brainer at mig. Så jeg tror, at det virkelig er den vigtigste ting, som jeg er super spændt på alle til at prøve. Så lad os komme i gang med de nørdede ting. Sig mig, indstilling, karakterer, hvordan passer dette ind i verdenen af, du ved, den bredere Middle-earth verden? Ja, selvfølgelig, så Tales of the Shire foregår mellem begivenhederne i Hobbitten og Ringenes Herre, så det gav os lidt frihed til at skabe en historie, der var vores egen og også bringe så meget historie ind, som vi kunne."

"ind i det. Så alle de karakterer, du møder, har vi tegnet.
direkte fra alle de appendikser og forskellige ressourcer, vi har. Vi har har en virkelig cool rytter, Darren Ormandy, han er vores Tolkien-ekspert. Ja, han er chef, så vi får alt igennem ham, og vi har arbejdet virkelig tæt sammen med ham."

"Middle-earth Enterprises for at sikre, at alt passer ind i historien.
perfekt. Og hvordan har det været at arbejde sammen med dem? Har de været, du de bare ladet dig gøre, hvad du ville, lave spillet, som du ville? Ja, så jeg mener, de har været meget strenge. Jeg mener, så vidt jeg ved, er jeg ikke personligt blevet en del af nogen af møderne, men selv når vi arbejder med Darren, har vi specifikke licens med bøgerne, så når jeg er kommet med noget og har sagt, hey, kan jeg vi gøre det her? Han sagde: Hvis du kan finde det i bogen, kan vi få det med i spillet, og det er sådan set grundreglen, ja. Og tal lidt med mig om designet. Det er kampløst, det handler om bare at nyde livet, leve simulationsspil, ingen stress. Hvorfor besluttede du dig for at gå den vej? Jeg tror, at ideen til spillet kom ud af den slags COVID-lockdown-periode. Vi havde alle ville virkelig gerne have noget, der var hyggeligt, noget, der var afslappende og hvilende, og jeg synes, at Herredet er den perfekte ramme for det. Og det er virkelig gav mening for os at læne os meget op ad det hyggelige aspekt af gameplayet og kigge efter ting som madlavning, foder, havearbejde, udsmykning af dit hus og virkelig gøre dem til kernen i spillet, så folk virkelig kan føle sig afslappede, når de spiller det. Og vi talte om det for et minut siden, selvfølgelig er det sat mellem perioden med Hobbitten og Ringenes Herre, og der er mange nogle karakterer, som du forventer vil dukke op der. Hvem kan vi forvente at se, og hvem er der, men ikke er der? Ja, selvfølgelig, så vi vil helt sikkert se en høj troldmand, som nogle af os måske eller måske ikke kender, han laver helt sikkert en optræden. Vi har, på grund af tidsindstillingen, et par cameos fra bestemte karakterer, nogle bestemte hobbitter, helt sikkert nogle efternavne, der alle vil genkende, og det er virkelig nemt at se, hvordan disse karakterer passer ind i den større historie. Og fortæl mig om nogle af de ting, du kan gøre i verden, og det handler selvfølgelig om at hygge sig og slappe af, men hvad er nogle af de aktiviteter, vi kan se frem til? Ja, jeg mener madlavning, det er hjertet i en hobbits liv, at lave mad og spise og at dele deres mad med deres venner. Madlavning, opbygning af relationer med de andre hobbitter."

"Stifindere, jeg mener, man skal jo have sine ingredienser til madlavning et sted fra, så Sankning, havearbejde er en anden stor ting. Vi har en rigtig, rigtig cool have.
system med ledsagerplantning, så du kan endda plante planter, der kan lide hinanden, og de vil få bedre resultater som høstprodukter. Fiskeri, det er en anden ting, som hobbitter elsker at gøre, et godt lille tidsfordriv for dem."

"Og at dekorere sit hus, det er også en stor ting. Jeg lagde mærke til det, da jeg var spillede det, at hobbitter har en meget speciel form for humor og måde at formulere ting, og det lader til, at det var meget vigtigt for dig at få det med.
Absolut, ja, vi arbejdede virkelig hårdt på at bevare stemmerne fra de forskellige hobbitter, og hvordan de alle har en forskellig, de har forskellig uddannelse niveauer, de har forskellige baggrunde, det kan du sikkert se, når du har spillet det at nogle af vores hobbitter er lidt mere verdensvante, de forstår bredere Herred bedre end visse andre hobbitter, og vi har virkelig forsøgt at bringe det frem. Og der er helt sikkert en bestemt form for humor."

"som vi har forsøgt at fastholde, og som gør lidt grin med det, men er også virkelig hjertevarmende og hyggelig, ja. Og snak om verden Hvor kan vi tage hen i Herredet? Ja, så det foregår i Bywater, som er i Herredet, adskilt fra Hobbitten, så de fleste tænker: Åh, Hobbitten, det var der, Frodo og Bilbo boede. Vi er i Bywater, så det er en lille smule længere væk, og vi har igen arbejdet meget tæt sammen med de eksisterende, alle kort, som Tolkien designede, vi har taget det direkte og forsøgt at sætte det ind i spilverdenen og gøre det spilbart, så man kan forestille sig ting som Battle of Bywater, der finder sted i dette område. Vi har sørget for, at det hele stadig passer, så du kan udforske Bywater-området og virkelig fare vild i det, mens man stadig ser nogle seje steder som Den Grønne Drage, der var sjovt for holdet at sammensætte. Så ja, vi har haft det meget sjovt."

"med at bygge denne verden, og vi glæder os virkelig til, at alle skal prøve den.
Og det er første gang, nogen virkelig har haft mulighed for at spille det på Summer Game Fest, så hvad er det næste for Weetaworkshop, du ved, hvad er næste for Tales of the Shire? Ja, vi arbejder virkelig hårdt på at få det klar, vi håber på en udgivelse i slutningen af dette år, det er vores slags tidsramme, men vi fokuserer på at få spillet ud, før vi tænker på, hvad vi skal der kommer bagefter. Hvad med platforme? Må jeg sige det? Ja, jeg kan sige det, undskyld. Platforme, så vi udkommer på PC, PlayStation, Xbox, Switch og mobil også. Det hele. Tjek det helt sikkert ud, jeg har spillet det."

"i en kort periode, meget sjovt, jeg kan ikke vente med at se mere af det, og ja, for mere information om Tales of the Shire, skal du holde øje med din lokale Game Ranter-region. Pas på jer selv, alle sammen."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere