Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendo er vært for en Direct senere i dag

Forvent omkring 40 minutters annonceringer og afsløringer udelukkende baseret på spil, der kommer til Switch senere på året.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu et afsnit af GRTV News.
I dag bliver det en ganske hurtig, ganske ligetil dag, for mens der er var et par forskellige interessante nyheder i går, blandt andet Lords of the Fallen 2 er bekræftet til 2026, Uncharted 2-filmen, ikke -spillet, Uncharted 2-filmen bliver greenlit og officielt i produktion, eller forproduktion, tror jeg, men alt dette, mens det var interessant, tror jeg, at det blev overskygget af det faktum, at vi endelig har en fast dato og et fast tidspunkt for Nintendo Direct, for den kommende Nintendo Direct og det er faktisk også meget snart, det er sat til at finde sted i dag, så det er derfor, vi går tale om det i dag. Vi kommer selvfølgelig til at streame det igen, så hvis du vil tjekke alle annonceringerne og alt det andet ud, kan du gøre det ved at besøge din lokale Gamereactor region og følge med i livestreamen på vores Facebook-, YouTube- og Twitch-kanaler."

"og alle de andre gode ting og finde det der. Men ellers lad os tale om, hvad vi er forventer, at dette show vil bestå af. Så ja, officiel Nintendo Direct-plan for i morgen, 18. juni, og denne artikel blev naturligvis skrevet, da det blev annonceret i går, så det burde være Nintendo Direct-planen for i dag, den 18. juni, men ja, vi ser frem til til nogle spændende udgivelser i anden halvdel af 2024 på Nintendo Switch. Så rygter om hvornår Nintendo vil annoncere sin sommerpræsentation, har floreret i flere uger nu, så meget, at vi endda vovede at komme med et par forudsigelser om, hvad der kunne dukke op i den næste Direct, Nu behøver vi ikke vente så længe. Nintendo har netop annonceret, at vi i morgen, den 18. juni, vil har en ny Nintendo Direct kl. 1500 BST 1600 CEST, hvor de vil tilbyde annonceringer og opdateringer om deres spil og partnerspil i de kommende måneder. Det bliver en præsentation på omkring 40 minutter, så efter Nintendo-standarder er det en ret stor præsentation, ret spændende for at sige det mildt. Og ja, det er, hvad Nintendo siger, kom med os til en Nintendo Direct-livestream med fokus på Nintendo Switch-spil, der kommer i anden halvdel af 2024. Der vil ikke være nogen omtale af Nintendo Switch-efterfølgeren under denne præsentation. Så hvis du har ventet og glædet dig til at høre om, hvad der kommer til at ske med Nintendo Switch 2, som vi stadig håber kommer til at hedde Super Nintendo Switch, vil ikke blive vist i dette show. Men igen, Nintendo Switch kommer være den vigtigste Nintendo-konsol i resten af 2024 på grund af det faktum, at Switch-efterfølgeren højst sandsynligt udkommer i begyndelsen af 2025, hvilket betyder, at vi har et halvt år med spil der skal debutere. Så, du ved, masser af ting, masser af tid til at lave deres ankomst. Naturligvis vil der være en typisk, du ved, den typiske form for indie og tredje men der burde også være et par førsteparts-annonceringer, fordi der er ingen måde vil Nintendo gå igennem en ferieperiode uden at have, du ved, en stor slags tentpole-udgivelse, som folk kan se frem til. Hvad det bliver, ved jeg virkelig ikke."

"sikker på, for jeg går ud fra, at de gemmer nogle af deres store sværvægtere til lanceringen af Switch-efterfølgeren. Så jeg tror ikke, at vi kommer til at se et nyt 3D Mario platformspil eller et nyt Pokemon-spil eller noget i den stil. Jeg tror, at de alle sammen kommer i når Switch-efterfølgeren kommer, eller engang i løbet af det første år."

"af Switch-efterfølgeren. Men uanset hvad forventer jeg, at det bliver en slags tentpole-udgivelse.
Jeg er bare ikke sikker på, hvad det bliver. Det er meget svært at forudsige Nintendo. Så ja, Nintendo har altid været gode til at holde deres informationer tæt til kroppen og, du ved, Jeg vil ikke sige at holde på hemmeligheder, men at undgå lækager."

"end noget andet. Der er forskellige ting, som vi ved er under udvikling, som Metroid Prime 4, men jeg ved ikke, om vi får det at se i år. Så, du ved, det kommer til at spændende direkte, og jeg tror, det bliver et af de shows, som vi kommer ud af og siger, wow, det var ret overraskende. I modsætning til, du ved, Xbox-showcase og PlayStation State of Play og Summer Game Festival, disse, hvor man ligesom forventer, man ligesom ved, hvad man kommer til at se. Det her bliver lidt anderledes, tror jeg. Men uanset hvad, så sørg for at tune ind på showet senere i dag. Igen, vær med til det. Sørg for at at tjekke ind på din lokale GR Live-ting for at se showet sammen med Gamerator-fællesskabet og ellers, ja, så fortsætter vi højst sandsynligt i morgen tidlig og taler om nogle af de store meddelelser, der fandt sted. Men ellers, ja, det har været alle de tid, jeg har til dagens afsnit af GRTV News, så vi ses i næste afsnit."

"i morgen. Så, men ja, nyd din tirsdag, nyd showet og ja, vi ses alle på næste gang. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere