Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Et sundt spil, der stadig er for voksne - Cozy Grove: Camp Spirit Interview

Vi satte os ned med Alicia Fortier for at tale om alle ting Cozy Grove mens vi var ude på Summer Game Fest.

Audio transcriptions

"Hej venner, jeg er i LA for at dække Summer Game Fest, og dette er Netflix' hyggelige område, vil jeg sige, hvor man endda har et venligt lejrbål. Og dette er den tredje hyggelige spil, jeg ser her på Summer Game Fest. Dette er det første, der fangede mit øje, fordi det både er en anderledes kunststil og også for voksne. Så tak for det for at slutte dig til os, Alicia. Hvad kan du fortælle os om denne anderledes tilgang?
Ja, så Cozy Grove er et spil, der virkelig ønsker at skabe en varm atmosfære for vores spillere. Men, du ved, vi beskriver os selv som værende voksenhyggelige eller uhyggelige søde, og det er fordi, vi gerne vil respektere, at folk har haft et liv. Vi ved, at det ikke altid er solskin og regnbuer derude, og vi vil gerne respektere det og give folk en chance for at udforske det i et sikkert miljø. Og derfor ved, vi laver mange jokes, det er meget let humoristisk, men i vores historier kan vi godt lide at udforske dybere emner, som virkelig kan vække genklang hos folk og give dem en chance til at udtrykke noget empati og se et andet perspektiv."

"I forhold til det specifikke aspekt, hvad kan du fortælle os om... Jeg synes, det er interessant at lære om neurodiversiteten hos dine karakterer her, du ved, den meget farverige, meget specielle tankegang og måde at være på, som du portrætterer her.
Ja, jeg mener, vi har en tidligere begavet dreng, som aldrig fik chancen for at ... og den ressourcer og den støtte, han havde brug for, men som så finder ud af, at han gjorde en forskel i folks liv. Vi har en karakter senere i spillet, som er meget ADHD, hvilket jeg kan relatere til personligt. Men vi har også alle mulige former for mangfoldighed. Vi har en ikke-binær streamer-karakter, som sidder i kørestol. Vi har folk, der har været i erhvervslivet. Vi har har folk, der har været lejrchefer. Vi forsøger at udtrykke mangfoldighed i mange forskellige vinkler. Vores bjørnefigurer er alle metaforer, og vi kalder dem bjørne."

"Nogle af dem ligner ikke bjørne, men de er alle meget specielle og unikke.
og vi elsker dem.
Okay, og fortæl os lidt om gameplay-loopen. Hvad skal vi gøre?
Ja, det skal vi."

"Hvor længe i hver legesession osv.
Det er perfekt. Så i Cozy Grove spiller du som en Spirit Scout, og jeg tror, det er en pigespejder, Boy Scout, og du tager på eventyr for at hjælpe urolige sjæle med at finde fred. Og for at gøre det har du hver dag nogle opgaver, du skal udføre for dem, og det kan være alt fra at fiske noget eller grave noget op, eller måske brænde nogens minder, så de ikke behøver at holde fast i det længere. I dette spil forsøgte vi virkelig at binde disse enkle handlinger og aktiviteter, som du får mulighed for at udføre, dybere med den narrative påvirkning af dem. Vi har fiskeri, håndværk, madlavning og alt det der. Og dybest set er måden det fungerer, prøver vi at respektere folks tidspunkter. Folk har travle liv. Så vi vil gerne at du bruger omkring 45 minutter til en time på historieindholdet hver dag. Du skal bare får 3 eller 4 quests, og du er velkommen til at blive. Hvis du vil have mere insekter eller fange flere fisk og færdiggøre dine samlinger, så er du velkommen til at gøre det det, så længe du vil, men vi kræver ikke for meget af dig hver dag."

"Og hvis jeg lader spillet være urørt i en uge, lad os sige, at jeg glemmer det i et stykke tid, når jeg vender tilbage til det, skal jeg så gøre noget ved det? Vil de straffe mig på en eller anden måde?
Nej. Vi vil gerne have, at du er glad for at komme tilbage. Vi vil ikke have, at du tøver. Der er ingen kakerlakker i dit hjem."

"Det er et fint minispil, man kunne tænke sig.
Jeg tror, at man i vores spil snarere ville give dem en lille godbid og sende dem videre på deres vej. Vi prøver at være søde ved vores insekter.
Har en gruppechat."

"Spillet går aldrig videre uden dig. Hvis du stopper med at spille på dag 4, dag 40, og du kommer tilbage to uger senere, så er det dag 41. Vi vil gerne have, at du kommer tilbage og ikke tøve. Den virkelige verden ændrer sæsonen, så der vil være forskellige frugter.
og forskellige insekter, men vi prøver at respektere folks tid. Folk har travle liv, ting dukker op. Og hvis du spiller på samme tid hver dag, er det også fint. Du vil ikke gå glip af noget. Vi har ikke nogen fisk, der gyder mellem kl. 15 og 21 på tredje tirsdag i måneden. Alt er tilgængeligt der. Farven vil ændre sig i løbet af året. Nogle ting vil blive tilgængelige, men det er på en større tidsskala."

"Hver dag har du alle muligheder.
Og du har fortalt mig om de karakterer, I har skabt. Hvad med tilpasning?
muligheder, og hvad spillerne kan gøre for at udtrykke sig?
Det er en af mine yndlingsdele i spillet. Jeg er en person, der kan lide at ændre min tøj hver dag. Vi har masser af hatte og små outfits til din spejder. Spejderen tilpasning har masser af hudfarver og frisurer til rådighed. Vi har også specielle øjenfarver, der er lidt uhyggelige, fordi det er spejderens magi, og det er det, der gør, at de kan tale med spøgelser. Men vi har også så meget udsmykning, så mange dekorationsgenstande. Vi har alle genstandene fra CG1, og der kommer også nogle nye."

"med Cozy Grove og Camp Spirit. Og vi planlægger at blive ved med at udvide spillet og holde tilføje ting. Og vi er virkelig spændte på at se, hvad der vækker genklang i samfundet, så vi også kan give dem mere af det. Men til at begynde med er min favorit svampen pandebånd. Og jeg elsker froggy-dekorationssættet. Det er bare en lille frø, der glider, og det er meget sødt."

"Alt det med tilpasning fører mig til kunststilen, som jeg nævnte i indledningen.
begyndelsen af dette interview. Så hvad kan du fortælle os om den? Og det er meget tydeligt. Det er noget meget... Hvad var det?
Fyrværkeriet."

"Nå, ja... Det er noget anderledes. Vi er vant til en slags chibi, en slags anime, kunst stil, Animal Crossing, alle spillene. Det her er meget personligt. Hvad kan du fortælle os?
om kunstneren?
Ja, vores kunst er meget jordnær. Vi laver virkelig mange referencer til traditionelle medier og den slags. Vi taler om, at det er en skitsebog, der er tom, og spilleren er den, der fylder siderne ud med farver. Der er en stor mekanik i spillet, som bare går ud på at sprede farver på øen med lamper og forskellige ting og bringe det til live. Noemi, som er vores ledende kunstner til at begynde med, var bare en klassisk illustrator og lærte faktisk at lave spil gennem SpriteFox, da hun blev rekrutteret til at arbejde på det første spil. Og jeg tror, at det virkelig gennemsyrer hele spillet og vores tilgang til det. Vi sigter efter at have en masse varme, en masse lys og en masse tekstur og detaljer. Du kan spille spillet og tænke: "Vent, er der øjne i den busk? Og du er gået forbi den en million gange."

"gange. Vores verden har et synspunkt. Det ændrer sig hver dag. Du har ikke fuld kontrol over den, så du er nødt til at være opmærksom på den og reagere på den på en måde som man ikke ofte skal gøre i spil.
Og hvis jeg har ret, er I næsten færdige. I er ved at udgive. I er med Netflix, hvilket betyder, at vi vil slappe af og reflektere på vores smarte enheder."

"Er det korrekt? Hvornår udgiver I?
Om to uger, den 25. juni. Den vil være tilgængelig på iOS og Android. Og ja.., hvis du har et Netflix-abonnement, kan du spille.
Mange tak for din tid, Alicia. Jeg nyder min hyggelige tid her."

"Velkommen til vores campingplads. Tak, fordi I kom."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere