Dansk
Gamereactor
Videos
Banana
HQ

GRTV News - Banana fortsætter sin dominerende stime ved at overhale New World i Steams top 10-hitliste

Hvad er Banana, og hvorfor er det det mest populære spil på Steam lige nu?

Audio transcriptions

"Hejsa, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagene nyeste og bedste, når det kommer til gaming, underholdning, udstyr, teknologi, hvad som helst du kan lide, hvad du end elsker, så har vi det altid her til dig på GRTV News og i den bredere Gamereactor-netværk som helhed, så hvis du kan lide spilanmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusive indhold, filmanmeldelser, interviews, alt det gode, så har vi så meget af det og mere til."

"uanset hvor du får din Gamereactor fra, men uden videre kigger vi i dag på et underligt spil, der har overtaget verden, spillet hedder Banana, og spillet er, er det et spil? Det ved jeg ikke, det er et gratis spil på Steam, som hurtigt er steget til at bryde top 10 over de mest spillede spil nogensinde på Steam, det er et klikspil, ligesom en slags cookie clicker, hvor man klikker på en animeret banan, og så kan man bare, du klikker bare på bananen, det er det, der er ikke andet i dette spil, du klikker på bananen, du kan købe skind til din banan, som små mikrotransaktioner for at få bananen til at se anderledes ud, med rigtige penge i øvrigt, og det gør det, du ved, det har, det lyder som lidt af et fupnummer på papiret, fordi du ved, det har, det har ingen form for underholdningsværdi udover at klikke på en banan, og den kan kræve penge af folk, men det tager ikke penge for at komme ind, så du kan bare klikke på bananen, hvis du vil og det har passeret 880.000 spillere fra i går på SteamDB, hvilket slår Hogwarts ud Legacy og Baldur's Gate 3 som de mest spillede spil, de 10 mest spillede spil af alle tid, hvilket er vildt, det er steget til et samlet højdepunkt på 917.000 fra i morges, hvilket betyder at den har passeret New World, som er en slags MMORPG fra Amazon, og vi kan se, at der er næsten dobbelt så mange spillere, der tjekker Banana ud, som der er Elden Ring, selv om vi har set Shadow of the Urchery blive lanceret i dag, som skulle være den anden nyhed, der jeg havde til GRTV, men Banana er bare ved at overtage verden, og jeg synes, det er vildt. Jeg synes, det er vildt, vi kunne endda se Banana overtage Elden Ring, eller måske Elden Rings top samtidig spillerantal vil blive slået. Der var mange, der spillede det til DLC'en i går."

"og i dag, da det blev lanceret, så vi må se, hvordan det går. Tror du, at Banana kan få der? Jeg ved det ikke, for at være ærlig. Banana er en underlig ting. Det viser, at gaming i dag virkelig kan eksplodere ud af det blå. Som da vi så Pal World tidligere i år få meget, meget mere opmærksomhed, end vi troede, den ville få, og så forsvandt den ligesom igen."

"Jeg tror, at Banana vil være en ting, som vi siger, hey, kan du huske den ting i slutningen af året? Jeg tror ikke, den bliver hængende ret længe, men den er meget sjov, fordi den bliver ved med at og jeg glæder mig til at se, hvor langt det kravler op på listen over de mest spillede spil. Problemet med Banana er, at det ikke har nogen vedvarende styrke til at skide, er jeg bange for."

"Men lad mig vide, om du har prøvet Banana endnu? Har du tænkt dig at prøve den nu? Hvad synes du synes du om det? Hvordan ser din bananhud ud? Fortæl mig alt det og mere til, og jeg vil Vi ses i næste uge til flere GOTV-nyheder. Farvel, farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere