Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendos mest kendte lækker forsvinder fra internettet, efter at hans kilde er afsløret

Sig farvel til Pyoro.

Audio transcriptions

"Hej og velkommen tilbage til GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagene, det seneste og største, når det kommer til spil, teknologi, underholdning, udstyr, hvad du end kan lide, hvad end du elsker, så har vi det altid her til dig på GRTV News og på det bredere Gamereactor Network."

"som helhed, så hvis du kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusive indhold og som altid meget mere, så sørg for at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra.
Uden yderligere omsvøb har vi i dag en lidt interessant artikel om en lækage. Nintendos vel nok bedst kendte leaker har fuldstændig slettet sig selv fra internettet efter at have lækket deres kilde til en journalist, og journalisten var Bloombergs Jason Schreier, som vi har ofte har talt om på GRTV News og i bredere Gamereactor News som helhed, da han normalt er ret god til at rapportere om ting fra Bloomberg, og han bringer normalt nogle ret interessante historier. Under alle omstændigheder er Jason i gang igen. Hvis du er bekendt med navnet Piero, du måske ikke er bekendt med det navn, hvis du ikke er, er de en slags ret godt kendt Nintendo-lækker, som havde en ret solid historik. Nu gik Schreier efter det person, ikke som en slags, bare som en efterforskningsindsats, for at prøve at se, hvor de fik deres information fra, og Piero sagde bare lige ud, at de var fik den information fra en Nintendo-udvikler som deres kilde, og de har nu låst deres konto, og de er væk for altid, ser det ud til, for som enhver journalist ved, hvis din kilde er en person, som er, du ved, en slags følsom kilde, som f.eks, Hvis du lækker Nintendo-ting, vil du ikke vide, at det er en Nintendo-udvikler."

"for de vil finde personen og sandsynligvis fyre vedkommende. Du vil gerne holde det under og det er alligevel et stort, stort nej til at fortælle nogen, hvad din kilde er. Ja, jeg mener.., det er en virkelig interessant historie, fordi vi som spilindustri nu på en måde bevæger os meget ud af lækager. Der er mange mennesker, der er derude på Twitter eller X eller hvad som helst du vil kalde det, som prøver at skabe sig et navn som den næste fyr, der vil blive, du den pålidelige stemme for gaming-lækager, men den eneste måde, du kan være en pålidelig stemme for gaming-lækager er, hvis man har pålidelige oplysninger. At sende følere ud og sige hvad du tror, der kommer i den næste Xbox-showcase, er ikke så godt som at have den udvikler der taler med dig, siger, ja, vi vil vise det her eller ja, vi vil vise det der, men det er virkelig sjældent at finde, og derfor har Piero, efter at være sluppet af med deres kilde og sandsynligvis brændt den bro, vil han ikke længere levere nogen værdifulde lækager."

"Vi har også set Jason Schreier undersøge to af de andre community leakers, der er kendt som som Midori, kendt for deres lækager om Sega og Atlus, men ja, det er virkelig interessant at se den slags ting. Jeg ved, at vi kunne have talt om Elden DLC og den slags.
den slags, men jeg synes, det her er ret stort og interessant, især hvis man følger med i spil rigtig, rigtig tæt, vil du sikkert være bekendt med Piero og at se dem væk betyder, at der måske er plads til en ny, men det betyder også, at vi måske har til at gå videre med mere officiel information. Hvad synes du om lækager? Lytter du til lækagerne, eller venter du på officielle udmeldinger? Lad mig alt det og mere til, og så ses vi i morgen til flere GRTV-nyheder. Farvel, farvel!"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere