Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Alt om den nye JBL Quantum 100N, 360 Wireless og meget mere med Mikael Herje

Harman har netop afsløret sin nye spilserie, herunder hovedtelefoner og mikrofoner som JBL Quantum 50N, JBL Quantum 360 Wireless, JBL Quantum 100N eller JBL Quantum 100 M2, og i dette eksklusive interview optaget i Madrid får vi de finere detaljer om Nintendo Switch-farvede produkter og mere.

Audio transcriptions

"Hej Gamereactor-venner, vi er til JBL-præsentation i Madrid med søen i baggrunden, og når du ser dette, betyder det, at vi kan fortælle dig om dette og om nogle af de gaming-produkter, som I har introduceret her fra JBL Quantum-serien, så mange tak, fordi du kom til os."

"endnu en gang Mikael. Dem, jeg har på, ligner virkelig min Nintendo.
Switch. Er det med vilje? Switch er en konsol, der er vigtig i den kommende markedet, og vi ser flere og flere forbrugere, der ønsker at matche deres udstyr med deres konsol, så dette er en cool farveopgradering til Quantum 100 Nintendo Switch. Og de er kablet, som jeg kan se. Jeg spiller Switch med Quantum TBS, som du ved, med dinglen, men dette er bare et alternativ mulighed? Ja, det er en traditionel letvægtsløsning med kabel. Mere budget venlig end den ægte trådløse. Og også for yngre gamere, der ønsker skille sig ud, har også noget moderigtigt, der matcher. Så det er meget indgangsvenligt niveau? Det er indgangsniveauet i sortimentet, ja. Og prisen er €29.99, hvis jeg er korrekt? Jeg vil sige omkring det beløb, ja. I euro? I euro. Okay, og af selvfølgelig minder farveskemaet og det hele mig om Switch, og så har vi har en anden måde. Samme farver, samme farve, samme kabel. De her er ret seje fordi de også er i indgangsrummet, men på disse har vi lavet farveopgraderinger, men hvis du ser nøje efter her, kalder vi det et twist lås, og dette beslag er det samme, som vi bruger på vores sportshovedtelefoner. Så de vrider sig, og de sidder virkelig fast. Så til mobilspil, Nintendo Switch-spil og du bevæger dig lidt rundt, bliver de siddende. Så superkomfortable, de bliver på plads Ja, og de er virkelig seje herinde. Og det her er også to minijack, det samme som de foregående, og så kan du styre lydstyrken osv. Alt på din knopper mute-knap osv. Men hvis du vil have den samme type aftale, men på USB-C, skal du også dækket os ind med denne. Det er helt korrekt. Så vi har Quantum 50C, som kommer med en dongle med en indbygget DAC. Det betyder, at du også kan tilslutte den til din gaming-pc og få understøttelse af quantum engine. Så så får du surround sound, du får EQ, tilpasning, alt hvad du får på en mere premium headset, får du også på disse. Og hvis jeg har ret, er alle disse på samme mere eller mindre prisklasse, indgangsprisklasse, og så kan vi lære lidt mere de 100, ikke? Det er de 100 rigtige. Så her går vi i gang med farven opgradering, pudeopgraderinger, du får blødere puder til længere komfortabelt slid. Så dette er anden generation af Quantum 100 i en ny farveudgave. Den er meget god, når det bliver varmt. Det er den også til de lange sessioner. De er meget lette, kan jeg fortælle dig. Men hvis du vil, har du også den trådløse version af de 350. 350, det er korrekt. Samme opgradering, puder, farver gør den mere jeg sjov i stedet for den traditionelle sorte. Men de samme funktioner, som du har lydstyrkekontrol, du har game chat dial, mute, aftagelig mikrofon, alle de seje funktioner, du havde i 350'eren. Og de her kommer med en dongle, tror jeg?
Denne har en dongle, men også USB A. Men også Bluetooth. Så du kan afspille din musik på din telefon, og det er Bluetooth 3.5.3. 5.3 korrekt. Selvfølgelig."

"mange tal og bogstaver og modeller. For eksempel troede jeg, at denne mikrofon herovre var den forrige model, men det er den ikke. Den er ikke udkommet endnu, og det er en mere premium-version til et studie. Vi kalder den Stream Studio. Så hvis du vil have et studie optagekvalitet derhjemme, eller hvis du laver en podcast, har vi lanceret en Quantum Stream Studio. Den har fire polære mønstre. Den har fuldt digitalt interface så den fungerer sammen med Quantum Engine Suite. Du kan tilslutte den til en EQ."

"Du kan lave alle dine pre-recording-indstillinger og den slags ting. Har tre kondensatormikrofoner. Tryk for at mute på toppen. VU-meter foran, så du kan se, hvor meget lyd der optages. Har et indbygget lydreduktionskredsløb, så hvis det er tæt på at klippe, justerer det også din forstærkningskontrol. Du kan justere forstærkningskontrol manuelt, og den har også et multifunktionelt stativ, så du kan tilslutte den til M4. Og der er også to meter kabel i kassen, så det er nemt at forbinde det, men du har også armaturerne til foden, så du kan gøre alt de tilpasninger, du også har brug for til en bomarm."

"Fantastisk, og den udkommer til sommer?
Om sommeren til 1 ud af 9.
Okay, og til sidst har vi to modeller herovre. Vi har allerede talt lidt om lidt om det, men giv os en opsummering, for vi elsker den lille her."

"Ja, det er fedt, fordi kommunikation, streaming og indholdsskabelse sker ikke kun ved skrivebordet, det sker også på farten. Så vi vil bringe det på markedet hvad vi kalder stream wireless, som er en lille clip-on-mikrofon, en kondensatormikrofon trådløs, men kommer også med en dongle, der fungerer med en Android og iOS. Den har selvfølgelig strømgennemgang. Den kommer også med en app, så den faktisk kan lave dine pre-recording-indstillinger, støjdæmpning osv. osv."

"Og du har disse i to versioner USB-C og Lightning, som er den, du kan læse vores anmeldelse på Game Reactor. Og endelig er der en mikrofon på et lavere niveau, men den er god til streamere, tror jeg.
Ja, det er det. Det er en virkelig førsteklasses udførelse af en indgang indgangsmikrofon. Den har alle de funktioner, du har brug for til en rigtig god samtale."

"eller en optagelse. Det er et enkelt polært mønster for denne. Den er retningsbestemt men du kan justere det. Har USB-C-forbindelse, lydreturkanal, samme interface som den dyrere. Tryk for at slå lyden fra, forstærkningskontrol, volumenkontrol.
Understøttes også af quantum engine."

"Det er fantastisk. Dette er alle de nye JBL quantum-produkter. Jeg ser frem til en ny quantum TBS. Jeg ved ikke, om den kommer ud inden for den nærmeste fremtid.
Ja, måske. Ja, måske. måske. Bliv hængende. Bliv hængende."

"Ja, ja. Tusind tak for din tid. Jeg takker dig."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere