Dansk
Gamereactor
Videos
Forza Horizon 4
HQ

GRTV News - Forza Horizon 4 fjernes fra listen i december

Racertitlen står over for licens- og partneraftaleproblemer.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om et af de spil, jeg har været mest glad for de sidste par år. Jeg siger det, som om nogen af de spil, der indgår i denne serie, har været noget, der har været særligt dårlige. Det har de ikke. Vi taler om Forza Horizon 4. Det her er noget, jeg ikke havde forventet at tale om, da jeg så denne nyhed sent i går."

"Men dybest set bliver spillet fjernet fra listen. Det udkom for fem år siden, men det bliver fjernet fra de digitale butikker, og det bliver stort set ikke muligt at købe det.
og erhverve. Hvis du allerede har spillet, skal du ikke bekymre dig, du vil stadig kunne spille det.
det, og ligeledes hvis du spillede det gennem Game Pass, hvis du købte DLC og den slags men du havde grundspillet gennem Game Pass, ville du få et token og sådan noget til at fortsætte at spille, men pointen er, at Forza Horizon 4 bliver fjernet fra listen, så lad os se på grunden til det. Så ja, Forza Horizon 4 bliver taget af listen ved udgangen af året. Afnoteringen sker på grund af licensaftaler med spillets partnere. Så det nu fem år gamle Forza Horizon 4 er nået til vejs ende og vil forsvinde fra alle digitale platforme i slutningen af året. Det meddeler Microsoft og Playground Games, som på grund af licensrettigheder ikke kan eller vil fortsætte med at holde liv i titlen. Allerede i dag er alle downloadbart bonusmateriale blevet taget ned, og den 15. december vil Forza Horizon 4 også forsvinde. I et blogindlæg på Forza.net står der følgende. På grund af licens- og aftaler med vores partnere vil Forza Horizon 4 blive fjernet fra de digitale platforme, Microsoft Store og Steam den 15. december 2024. Det betyder, at spillet og dets ekstra indhold ikke længere vil kunne købes i onlinebutikker. Hvis du allerede har købt spillet, har du stadig adgang til det via dit bibliotek og fysiske kopier af Horizon 4 vil fortsat fungere. Den 15. december bliver Forza Horizon 4 fjernet fra butikkerne."

"og Xbox Game Pass. Det betyder, at spillet og dets ekstra indhold ikke længere vil være tilgængeligt.
for køb. Spillere, der allerede ejer spillet og dets indhold, vil kunne downloade og spille det som normalt, inklusive dets offline-, online- og multiplayerfunktioner. Fysisk kopier af spillet købt efter denne dato vil også fungere og vil kunne bruge online funktioner. Hvad synes du om, at spillet bliver gjort utilgængeligt?
Så ja, det er en ret usædvanlig situation. Jeg tror også, at spillet kun debuterede for et par år siden."

"siden, ikke? Det blev først lanceret i 2018. Så vi taler om tæt på seks år.
på dette tidspunkt. Men Forza Horizon 5 har også eksisteret i godt tre år.
Så der var ikke meget pause mellem 4 og 5, hvilket nok er grunden til, at det føles, som om det er kommet ret hurtigt. Men ja, Forza Horizon 4 bliver fjernet fra listen. Du vil ikke være i stand til at downloade eller købe spillet efter dette."

"deadline den 15. december. Du burde kunne spille det. Onlinetjenesten vil stadig fungere og den slags. Men den måde, det er udformet på med disse licensaftaler, får det til at se ud som om, at Playground og Microsoft er nået til vejs ende.
af vejen med hensyn til, hvor mange penge de tjener på dette spil. Og det er nok ikke rentabelt at få folk til at købe det. Mængden af indtægtsdeling understøtter sandsynligvis ikke at spillet fortsat er tilgængeligt og kan købes. Så det er derfor, de ikke bør gå ned. Men igen, jeg er ikke overrasket på mange måder, fordi der er et bedre spil, du ved, en efterfølger der kører på en mere kraftfuld motor og tilbyder en masse forskellige oplevelser som folk nok flokkes om i højere grad end dette spil. Men ja, det kommer til at væk. Denne lille smule her ville jeg gerne nævne, der står, at det ikke blev nævnt i nyhederne men det er i selve blogindlægget her, som jeg hurtigt vil bringe."

"os til. Hvis du spillede Forza Horizon 4 gennem Xbox Game Pass og købte DLC-indhold til det, skal du ikke bekymre dig ved at have et aktivt fuldt betalt, ikke nedsat Xbox Game Pass-abonnement den 25. juni. Så fra og med i går vil du være berettiget til at modtage en game token hvis du har købt ekstra indhold til Forza Horizon 4 via din Xbox Message I midten. Koderne vil begynde at blive leveret i de følgende dage. Vær opmærksom på, at det kan tage et stykke tid, før du får din token. Og der står også her, ubrugt token vil udløbe fra den 25. juni, men i 2026, altså om to år. Så, du ved, Playground ved, at det ikke er noget, der nødvendigvis er en god idé eller ikke er gavnligt."

"for fans, om man så må sige, men det er også noget, som jeg ikke tror, de kan undgå. Jeg ville sige, at dette vil være lidt af et tegn på, hvad der kommer til at ske.
for fremtidens Forza Horizon-spil. Jeg mener, vi går ud fra, at der kommer kommer et Forza Horizon 6 i de kommende år, sandsynligvis de næste par år, fordi dette er en massiv franchise, som klarer sig utroligt godt. Og Forza Horizon 5 har eksisteret i et par år. Så vi skal have endnu et Forza Horizon-spil. Og jeg vil antage, at når det får sin debut, vil der ikke gå lang tid, før vi ser Forza Horizon 5 møde samme skæbne som dette, som, du ved, igen, er fjernet fra listen, ikke kan købes, men stadig er meget meget levende og spilbart på mange måder. Så ja, lad os høre, hvad du synes om det. Det er klart, det er ikke en aflistning i samme tilstand som i, du ved, vi lytter til det, fordi vi er genindspiller det, og du kan ikke spille det originale spil, fordi vi vil have dig til at spille det nye."

"Det er mere, det ser ud til, at der er en slags licensproblemer i forhold til alle de forskellige bilmærker og partnerskaber og samarbejder, der er involveret i disse spil, hvilket uden tvivl koster Microsoft og Playground Games flere penge, end det er tjener gennem dette spil på nuværende tidspunkt. Men ja, lad os vide, hvad du synes om det nedenfor."

"Og ja, vi ser jer alle i det næste GRTV News, som kommer i morgen. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere