Dansk
Gamereactor
Videos
Sunset Overdrive
HQ

GRTV News - Sunset Overdrive kommer ikke til PS4/PS5

Det ser ud til, at Insomniac har for travlt til en port af det populære actionspil.

Audio transcriptions

"Hej, velkommen til endnu en GRTV News, din kilde til alt fra spil til film, underholdning, teknologi, udstyr, hvad end du kan lide, hvad end du elsker, vi har det her for dig til dine tv-nyheder. Jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagens nyeste og bedste og alle de ting, jeg nævnte ovenfor, men hvis du vil se mere, kan du altid tjekke Gamereactor, uanset hvor du får det fra, for eksklusive filmanmeldelser, spilanmeldelser, spil interviews og meget mere, men uden videre taler vi i dag om en lille kendt spil fra et lidt kendt studie, spillet er Sunset Overdrive, Insomniac Games som er udvikleren af det spil, og selvom fananmodninger i et stykke tid har været peget på, at spillet måske kommer til PlayStation på et tidspunkt, ser det ud til, at det er ikke vil være tilfældet, i hvert fald vil det ikke komme fra Insomniac selv, som i et tweet for nylig blev de spurgt, om der ville komme en Sunset Overdrive-port til PlayStation-spillere, hvortil Insomniac svarede, at vi har travlt med Marvel's Wolverine. Hvis du ikke ved, hvad Sunset Overdrive var, så var det et actionspil fra 2013, meget åben verden, lidt ligesom Saints Row, med lidt mere parkour, meget mindre sexjokes og noget lignende i bund og grund. Med hensyn til gameplay skød du ned disse zombier, som er blevet skabt af en sodavand, en populær sodavand, der er gået galt, Lidt som Zombieland, men meget mindre gyserbaseret end Zombieland."

"hvis du forstår, hvad jeg mener. Meget, meget poppet, actionpræget sjov i forgrunden og det blev set som en af Xbox One's bedste lanceringstitler i det første år. Og så Insomniac blev opkøbt af Sony, og de fortsatte med at lave Marvel's Spider-Man, det nye Ratchet og Clank, og de fortsatte selvfølgelig med at lave Marvel's Spider-Man 2 sammen med Miles Morales."

"Og så ser det ud til, at Sunset Overdrive helt sikkert blev lagt på hylden, slash I tror ikke, at vi nogensinde får en efterfølger til det. Der har dog altid været interesse Der er altid fans til stort set alle spil derude, men i betragtning af Sunset Overdrive er meget sjovt, og det er kun stadig tilgængeligt på PC og Xbox One skråstreg Xbox Series X, der er mange, der stadig gerne vil spille det på PlayStation og måske endda Switch, Jeg ved det ikke, måske mere en Switch 2-ting. Men i betragtning af, at Xbox har været mere åben over for spil, der kommer til andre platforme i fremtiden, kan det være, at mens Insomniacs travlt med Marvel's Wolverine, kan det være, at en anden udvikler overtager udviklingen af spillet."

"Sunset Overdrive som et remake eller en port eller noget i den stil. Som sagt ved jeg stadig ikke at vi nogensinde vil få en Sunset Overdrive-efterfølger, det virker bare ikke som om, det er noget der vil være i Insomniacs styrehus i den nærmeste fremtid i betragtning af Marvel-projekterne de er i gang med, og det er måske ikke noget, Sony er interesseret i, når man tænker på det originale IP, den er nok ejet af Xbox, tror jeg. Men med det af vejen kan vi vel sige, at det ikke ser ud til, at vi kommer til at se Sunset Overdrive på PlayStation snart, i hvert fald ikke fra Insomniac. Men lad mig vide, om du ville gerne se Sunset Overdrive komme til en ny platform, om du gerne vil se en Sunset Overdrive-efterfølger måske på et eller andet tidspunkt, og vi ses i morgen til noget mere GRTV-nyheder. Farvel, farvel!"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere