Dansk
Gamereactor
Videos
Harry Potter TV
HQ

GRV News - HBO's Harry Potter-show har fundet sin showrunner og instruktør

Succession og Game of Thrones alumner er knyttet til projektet.

Audio transcriptions

"Godmorgen alle sammen og velkommen tilbage til endnu et afsnit af GRTV News. I dag er vi skal vi tale lidt om tv igen. I dag skal vi specifikt tale om om den kommende tv-serie om Harry Potter, som bliver lavet af HBO. For Max, måske ikke for Max, hvem ved, det er mærkeligt nok ikke opført som en Max-original længere, hvilket er underligt, men enten måde kommer det. Der kommer en slags reboot af Harry Potter, endnu en filmatisering."

"af den, som kommer til at lave alle bøgerne igen, præcis som filmene gjorde, men det bliver i et tv-serieformat, så det bliver nok lidt mere dybdegående.
Men grunden til, at vi taler om i dag, er, at vi nu ved, hvem der dybest set kommer til at være gør det, hvem der skal være showrunner, hvem der skal instruere nogle af afsnittene, Vi ved, hvem der påtager sig denne monumentale opgave, så lad os dykke ned i det."

"Skaberne af Succession og Game of Thrones laver tv-serien om Harry Potter.
Francesca Gardner bliver showrunner, og Mark Melod skal instruere flere afsnit.
Det er altså mere end et år siden, at Warner Brothers Discovery bekræftede, at Harry Potter bøgerne vil blive til en tv-serie, og vi har ikke hørt noget nyt bemærkelsesværdigt siden, det ændrer sig i dag. En pressemeddelelse afslører, at Francesca Gardner, producer på Succession, His Dark Materials og Killing Eve, vil være showrunner for Harry Potter TV-serien, som skal produceres af serie. Hun er ikke den eneste person, der er tilknyttet projektet, som indikerer, at Warner Brothers vil have det skal være god, som Mark Melod, igen, Succession, The Menu og Game of Thrones, du ved, virkelig, virkelig utrolig form for løb, som disse to har her. Under alle omstændigheder vil vi instruere flere episoder, og de vil også begge være executive producers. Vi har ikke fået noget nyt at vide udover det, men det lyder bestemt som om, vi måske får at vide, hvem der spiller Harry og Hermione, Ron og resten inden årets udgang. Jeg tror selvfølgelig, at det vigtigste er Game of Thrones-omtalen, og jeg tror, at mange mennesker nok vil tage det med et måske er bekymring det rigtige ord for det, en lille smule forsigtighed, men disse to, de har begge været involveret i Succession, og Succession er et utroligt anerkendt og vel modtaget show."

"Francesca Gardner har også været involveret i His Dark Materials og Killing Eve, som også er to meget populære serier, og Mark Melod har også været involveret i The Menu, som er en overraskende virkelig interessant og underholdende film. Hvis du ikke har set den, skal du sørge for at gøre det, det er et fantastisk lille show, en fantastisk film at se. Så det ser ud til, at disse to har en masse erfaring under bæltet. Det er klart, at med en serie af denne kaliber og med et brand af denne kaliber, tror jeg ikke, at erfaring er alt. Du ved, der er vil være mange faldgruber, og der vil være mange mennesker, der deler deres meninger om det."

"Uanset om det er godt eller skidt, vil der altid være folk, der ikke kan lide det.
på begge sider af spektret, så vi får se, hvordan det udvikler sig, men vi ved, hvem der kommer til at kører showet bag kulisserne, nu er spørgsmålet, hvem der kommer til at stå foran kameraet.
Vi får en ny rollebesætning her, fordi Daniel Radcliffe selvfølgelig er med, Evan Watson, Rupert Grint, de er alle sammen alt for gamle til at spille børn længere, så vi kommer til at have et nyt udvalg af skuespillere, som, hvis serien kommer i gang og finder sine seere, vil de højst sandsynligt spille disse karakterer i det næste årti, som den oprindelige bande gjorde, så hold øje med det. Lad os vide, om du tror, der er nogen der skiller sig ud, og som du synes burde overtage rollen som disse karakterer. Du ved, når vi taler om karakterer, der er unge eller, du ved, ikke engang teenagere, du ved, det er svært at pege på en bestemt stjerne, som man ville sige burde udfylde rollen som rolle. Normalt vil de gå efter nogle ukendte ansigter, som de tror kan vokse sig store."

"karakteren, så vi får se, og vi holder øje med det, men ja, lad os vide, hvad du synes om det nedenfor. Hvem synes du skal være med i serien? Måske i en af de mere biroller? Er der nogen, som du synes, bør overtage Dumbledores plads? Fortæl os om det i kommentarerne nedenfor, men ellers har dette været GRTV News. Vi ses i morgen til ugens næste eller sidste, og indtil da håber jeg, at du nyder din torsdag."

"Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere