Dansk
Gamereactor
Videos
Echo Generation
HQ

Echo Generation: Midnight Edition Interview: Et simpelt, men smukt RPG-eventyr nu på Switch

Vi har altid elsket voxel-looket af Echo Generation, og på The Mix presents Guerrilla Collective fik vi se det smukke RPG på Nintendo Switch. Eliott García fortæller os alt om originalen og den nye version.

Audio transcriptions

"Vi er foran det berømte hotel Figueroa til The Mix Presents Guerrilla Collective Og det, vi ser i dag eller nu, er ikke et helt nyt spil Men det ser altid fantastisk ud, og det er ved at blive udgivet på nye platforme. Det ser stadig fantastisk ud, og det hedder Echo Generation Midnight Edition Mange tak, fordi du vil være med. Hvad kan du fortælle os om denne nye udgave?
Med den nye udgave har de forbedret grafikken. Det er en remaster. Det ser smukt ud. Som du nævnte, er det voxel-æstetikken."

"Det er meget flot Det, de gjorde, var stort set bare at tilføje en masse livskvalitetsopdateringer, som folk var ønskede i spillet, som de tilføjede en hurtig rejse De tilføjede bedre kameravinkler og forbedrede kampsystemet, og det er bare meget bedre at spille nu."

"Det er meget behageligt. Og som du nævnte, kommer det ud på en ny platform. Så vi håber, at vi også håber det Og den passer virkelig på gaden. Hvad kan du fortælle os om originalen til dem, der ikke er til originalen?
Så Echo Generation er et RPG-eventyr med denne voxel-kunststil. Ja, det er et rollespil. Det er en turbaseret kamp Det er bare et simpelt lille eventyr."

"Det er den samme historie. Det er bare en by midt ude i ingenting, Canada.
Der begynder at ske mærkelige ting, og børnene i nabolaget prøver at finde ud af, hvad der foregår.
Hvad kan du fortælle os om det originale spils succes, og hvordan dette remasterede projekt blev til?
Ja, så de havde en, vi har vundet et par priser tidligere, så Det endte med, at vi udgav vores tredje titel Raven log, som er endnu en Det er den tredje i vores voxel-trilogi-serie Så vi ville gerne genbesøge denne titel, og efter alle vores erfaringer med Raven Lock og alle vores tidligere titler ville vi bare gøre det renere og gøre det mere afbalanceret og godt sammen Og som du har sagt før De fleste af disse forbedringer er baseret på feedback fra spillerne Ja, hvad vil du sige er den mest efterspurgte funktion, som I nu har her for spillerne?
glad Åh, hurtig rejse og så helt sikkert Helt sikkert kameravinklerne, fordi vi havde det bare lidt fast før, men nu kan du flytte det rundt, som du kan se tingene lidt bedre, lidt anderledes, og det gør bare oplevelsen lidt mere let at gå til igennem Og hvad er udgivelsesdetaljerne? Den udkommer snart. Korrekt kommer Platformspris og andre udgivelsesdetaljer, som du vil tjekke?
Ja, den udkommer den 19. juni, og den udkommer på Steam og Nintendo Switch, og den kommer til at koste 19,99 dollars."

"Kan vi forvente, at det udkommer på PlayStation X og Xbox i fremtiden?
Måske, måske, det er helt sikkert noget, vi overvejer i øjeblikket. Vi prøver bare at finde ud af det.
Mange tak for din tid. Held og lykke med din udgivelse. Ja, det gør jeg. Tusind tak skal du have. Det var meget rart at tale med dig Du"

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere