Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

ASUS TUF RTX - Forbedre din gaming med Nvidia RTX grafik fra Asus (sponsoreret)

Via et samarbejde med Asus og Nvidia viser vi hvor let det er skifte grafikkort, og hvor meget der kommer ud af det.

Audio transcriptions

"Er din computer bagud? Kæmper du med at få mere end 60 FPS i nye spil?
Vi har taget et kig på Asus RTX 40-serien, der udnytter de nyeste teknologiske fremskridt fra NVIDIA.
Og i dette tilfælde kan du bogstaveligt talt downloade mere ydeevne, da hver driveropdatering optimerer dine spil og forbedrer dit grafikkorts ydeevne generelt."

"Vi synes også, at det ser ret blændende ud.
En af de mest kendte Asus-serier er TUF Gaming, som er bygget til at holde, og hvor funktionaliteten dikterer formen.
Og her har vi fået fingrene i det helt nye Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Super.
Dette kort passer efter vores mening godt til dem, der vil have mest mulig ydelse, men ikke nødvendigvis et ubegrænset budget."

"Dette kort ser måske meget stort ud, men moderne grafikkort har så mange komponenter, mange milliarder transistorer faktisk, at de som standard er ret tunge.
Så du har brug for en TUF og en stabil ramme for at undgå, at PCB'et bøjer og vrider sig. Asus har valgt en ventileret exoskeletstruktur, der også understøtter aksiale dobbelte kuglelejeventilatorer med høj luftgennemstrømning og massive kølelegemer.
Det virker måske overdrevet, men det er et spørgsmål om liv og død at sikre rigelig køling til dit grafikkort, i hvert fald i spillet."

"Kortet leveres med højspecificerede kondensatorer af militær kvalitet, er fremstillet ved hjælp af en fuldautomatisk fremstillingsproces med ekstremt høj præcision og leveres endda med mulighed for at bruge den fabriksoverclockede tilstand.
Og selvom vi synes, det er rart, at Asus har inkluderet en dobbelt BIOS-tilstand, vil vi ikke køre den i andet end performance-tilstand.
For de eventyrlystne har Asus udviklet et lille stykke software, GPU Tweak 3, som er enkelt, funktionelt og nemt at bruge for dem, der ønsker at overclocke manuelt."

"Men jeg taler af erfaring, lad altid en GPU BIOS være uændret.
Nvidia-chippen i Metal-frameworket repræsenterer mange års udvikling og milliarder af dollars.
Hver ny generation bringer stærkt forbedrede streaming-multiprocessorer, der håndterer rå beregninger, og springet fra den sidste generation har været betydeligt.
Lys- og skyggeeffekter håndteres af ray tracing-kernerne, dedikeret fysisk hardware med det ene formål at beregne lys og skygge, hvad enten det er reflekteret sollys eller den hurtigt bevægende skygge af en raket."

"Disse 3. generations RT-kerner og deres evne til at projicere lys gør hele forskellen, ikke kun for stemningen, men også for indlevelsen, og mindsker sløret mellem spilgrafik og fotorealisme i det virkelige liv.
Og for dem, der ønsker at spille med ekstreme mængder af billeder pr. sekund, selv i 4K, er Nvidias DLSS ikke kun til opskalering.
Tensorkerner er nu så hurtige og kraftfulde, at de i deres 4. generation er i stand til at beregne helt nye billeder mellem de eksisterende og dermed forbedre dit flydende gameplay til et uhørt niveau, hvilket altid er en velkommen forbedring, men som tidligere ville have krævet betydeligt dyrere grafikkort."

"Da de fleste spil understøtter disse funktioner, betyder løbende softwareopdateringer, at din samlede spiloplevelse bliver bedre og bedre, og der kommer flere spil til med tiden.
Sidst, men ikke mindst, hvorfor have et sejt, industrielt designet Asus TUF-kort, hvis du ikke kan vise det frem?
RTX 40-serien bruger Nvidias indbyggede live streaming-kodning og er endda i stand til at forbedre din video og stemme ved hjælp af AI."

"Det vigtigste festtrick for mange gamere vil dog være brugen af Nvidia Reflex, et system til måling og reduktion af latenstid, som lader dit grafikkort tage kontrol over al den tilsluttede hardware, der bruges til gaming, optimerer og reducerer den kombinerede forsinkelse fra museklik til skuddet affyres på skærmen drastisk, hvilket massivt forbedrer dine chancer for sejr, især i kombination med DLSS, der sikrer de ekstra frames, du har brug for til forbedret sigte og målretning."

"Det er bare ærgerligt, at det eneste, jeg kan bebrejde for min dårlige præstation i konkurrencespil, nu er mig selv."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere