Dansk
Gamereactor
Videos
Inside Out 2
HQ

GRTV News - Inside Out 2 har krydset $ 1 milliard i billetkontoret

Pixars animerede efterfølger slutter sig til en undvigende klub, der kun indeholder 54 film i alt... nogensinde.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News, i dag skal vi tale om noget, som jeg virkelig ikke troede, vi potentielt kunne tale om i hele 2024, når man tænker på, hvordan billetsalget udvikler sig, men vi endelig har en film, der tjener en milliard dollars, du ved, det føles ikke som om det er en, det gør det ikke føles, som om det ville være et rigtig godt år i biografen, hvis vi ikke havde en film, der passerede milepælen på en milliard dollars, og heldigvis nåede vi ikke engang halvvejs punkt i 2024, lykkedes det en film at gøre det, og det var en film, som jeg tror, mange mennesker måske ikke havde forventet at være den første til at gøre det, for det er Inside Out 2, ikke at Inside Out 2 er en dårlig film eller en, som vi ikke forventede at tjene penge på men når man tænker på, at visse film som Doom Part 2 ikke engang kunne komme i nærheden af grænsen på en milliard dollars, tænker man, at Inside Out 2 nok vil få det svært."

"med at nå den milepæl, men vi tog åbenbart alle fejl.
Så ja, Inderst Inde 2 bliver 2024's første film til en milliard dollars, det er den 11. animerede film, der nogensinde har nået den milepæl, så Pixars animerede efterfølger Inside Out 2 fortsætter med at i biograferne og har nu formået at indtjene svimlende 1 milliard dollars på verdensplan."

"Dette er den første film, der slutter sig til en meget svær klub, som kun omfatter 54 film nogensinde.
der gør det siden Barbie for et år siden, og den 11. animationsfilm i historien, der opnår denne bedrift, en utrolig imponerende rekord. Så med dette har filmen også overhalet sin forgænger som i 2015 formåede at indspille omkring 858 millioner dollars i løbet af sin tid i biograferne, en rekord, som Inside Out 2 formåede at slå på bare 19 dage. Og nu er det eneste spørgsmål er, hvor meget mere det vil lykkes filmen at tjene, har du set Inderst inde 2, og hvad syntes du om den?
synes om den? Så lad mig lige hurtigt bringe os over til Box Office Mojo igen, en af mine yndlingssider, jeg elsker denne side, jeg synes, de gør det fantastisk her. Men her er i hvert fald fordelingen, ganske jævn, 54% internationalt, 46% nationalt til brutto i øjeblikket 1.014 milliarder dollars. Nu siger jeg igen i øjeblikket, at det lykkedes denne film at indspille omkring 300 millioner dollars i den netop overståede weekend, så man kunne forvente, at den ville tjene en betydelig beløb i den kommende weekend også. Denne film, ja, den har været ude i 19 dage, men den tjener stadig så mange penge på ugentlig basis, at den ikke ville overraske mig at se denne film ramme 1,4 milliarder eller sådan noget, før den begynder at køre eller helt taber pusten. Men før vi går videre herfra, så lad os lige hurtigt gå til de globale all time-diagrammer. Så jeg tror, at hvis jeg har ret i, at Frozen 2 er den mest indtjenende animerede film, fordi Løvernes Konge har den slags, den har ikke ved ikke, hvad den er, om den er live action, om den er animeret, det er sådan en underlig hybrid."

"Så Frozen 2 er den førende animerede film nogensinde med 1,453 milliarder dollars, uanset om Inside Out 2 kan gøre det, er svært at sige, men vi ved, at den lige nu allerede er den 52. mest indtjenende film nogensinde. Det er ikke engang sådan, at den lige har sprængt milliardgrænsen.
dollar, og den er endelig blevet medlem af milliardklubben, den har overhalet Jurassic World Dominion og The Dark Knight allerede, og den er lige på nippet til at overhale The Hobbitten og Den uventede rejse i den første Harry Potter-film. Hvilket er fuldstændig vanvittigt at tænke på, at den film indtjente en milliard dollars, da den kom ud i 2000, ja måske 2001 eller noget i den stil, måske 19 eller sådan noget, jeg er ikke sikker. Men ja, vi bliver nødt til at se, om den kan gøre mere, jeg ville forvente, at den ville tjene mindst et par hundrede millioner dollars mere, så jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi i sidste ende taler om Inside Out 2 omkring Frozen Incredibles 2, men vi får se, vi bliver nødt til at holde øje med mere."

"Det viser dog, hvordan det står til med billetsalget, idet det generelt ser ud til, at fleste mennesker går i biografen i disse dage for at se film, der er animerede.
og det siger jeg, fordi lige nu er de to mest indtjenende film, to ud af de fire mest indtjenende film i år er Inside Out 2 og Kung Fu Panda 4. Det er klart, at Doom Del 2 er der, og Doom Del 2 klarede sig rigtig godt, og Godzilla X Kong the New Empire er der."

"og den klarede sig også rigtig godt, men du ved, når man tænker på, at Kung Fu Panda 4 er en af nu fire film, der har krydset 500 millioner dollar-milepælen, viser det, at animationsfilm er mere populære, end de nogensinde har været i øjeblikket, så vi bliver nødt til at holde øje med især med det i tankerne, fordi Despicable Me 4 kommer ud om et par dage eller et par uger, og det er en anden film, som man ser på og tror kan klare sig ret godt i den nuværende box så vi holder øje med, hvor langt Inside Out 2 kan nå, vi holder øje med, hvor langt Inside Out 2 kan nå."

"hvordan Despicable Me 4 klarer sig, og vi må se, om du ved, om vi er i en animeret æra, eller om Deadpool og Wolverine også kan få noget af den succes, som Marvel har haft.
film har haft en tendens til at få tidligere, men hold øje med alt det i fremtiden.
Lige nu er det vigtigste at vide, at Inside Out 2 er en milliardindtægt. Jeg vender tilbage nu i morgen med ugens næste GRTV-nyhed, så hold øje med den, og ellers håber jeg, at du at I nyder jeres mandag, og at vi ses på den næste, pas på jer selv."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere