Dansk
Gamereactor
Videos
Final Fantasy XIV: Dawntrail
HQ

Why Dawntrail is the Perfect Reason to Return to FINAL FANTASY XIV: Online (Sponsored)

Den næste store udvidelse er ankommet til Square Enix 's MMORPG, og vi undersøger, hvorfor det er den perfekte mulighed for at vende tilbage eller gøre et første strejftog ind i fantasiverdenen.

Audio transcriptions

"Vi nærmer os med hastige skridt lanceringen af den femte store udvidelse til det anmelderroste og elskede MMORPG, Final Fantasy XIV Online. Dawn Trail ser ud til at blive den mest spændende udvidelse indtil videre, så hvis du overvejer at vende tilbage til Eorzea og en tur til landet Toral, så er der masser af grunde til at vende tilbage til Final Fantasy med Dawn Trail."

"XIV Online.
Dawn Trail starter med en rejse gennem det enorme Indigo Deep til det frodige og levende kontinent Toral. Både Toral og dets hovedstad Tulliyolal byder på nogle betagende visuals og er hjemsted for et væld af nye allierede og fjender. Du vil være kastet dybt ind i intrigerne om Torals arvefølge, som en af tronfølgerne."

"søger din hjælp og endda fortæller om en legendarisk by af guld.
Med potentielle farer overalt i Toral vil du måske gerne føle dig en god del stærkere, før du tager fat på noget som den helt nye niveau 91-fangekælder Ihuri-Katumu for eksempel. Med en ny udvidelse kommer et nyt level cap, og når Dawn Trail udkommer, vil ejere af udvidelsen kunne få deres figurer helt op på niveau 100. Som din level cap stiger, finder du måske ud af, at det er det perfekte tidspunkt at skifte karriere til en af de to nye jobs, der introduceres i Dawn Trail."

"Viper handler om at komme tæt på og personligt med en kampstil, der har været overleveret af Torali-jægere i generationer. Hurtige og afgørende slag med dine dobbeltklinger vil svække dine fjender, før du sætter ind med et kraftfuldt sidste slag.
Pictomanceren bruger derimod sin fantasi som et våben. De kan manifestere kunstværkerne i deres sind i virkeligheden og har en palet fuld af trylleformularer og evner klar til brug, når de får brug for dem."

"Sammen med de nye jobs, regioner, dungeons og meget mere, kommer der også en ny spilbar race.
vej til Final Fantasy XIV Online i form af den kvindelige Hrothgar. Hun kommer fra Ilsebard med Torali-forfædre, og Hrothgar er et stærkt, kattelignende folk med hang til lederskab.
Visuals er ret sjældne blandt deres folk, hvilket er grunden til, at vi kun har set dem ankomme nu."

"Uanset om du er en spiller, der har fulgt med siden lanceringen af grundspillet, A Realm Reborn, for over 10 år siden, eller om du er en, der ikke har spillet i et stykke tid, så er du sikker på at lægge mærke til de massive grafiske ændringer, der kommer til Final Fantasy XIV Online med Dawn Trail-udvidelsen."

"Spillets første store grafiske opdatering overhaler det visuelle fuldstændig. Fra forbedrede teksturer til miljøer og figurer af bedre kvalitet, vil du blive forbløffet over, hvor imponerende og medrivende verden ser ud.
Så hvis du har haft en Warrior of Light i tomgang i et stykke tid, skal du vide, at nu er den perfekte tidspunkt for dig at vende tilbage til Final Fantasy XIV Online. Dawn Trail tilføjer en massiv ny region som du kan udforske, komplet med indviklede og spændende quests, nye dungeons at kæmpe i nye jobs og en anden spilbar race, hvis du ønsker at opdatere din karakter."

"og den øgede level cap, som du kan opnå.
Dette er blot en lille forsmag på det væld af nyt indhold, der kommer med Final Fantasy XIV Dawn Trail, og hvis du ønsker at slutte dig til alle de spillere, der tager på eventyr i Toral, kan du forudbestille nu og få en kode til tidlig adgang fra den 28. juni, og derefter finder den fulde udgivelse sted den 2. juli til PlayStation, Xbox, Steam, Windows og Mac."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere