Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - juli 2024

Vi tjekker de nyeste film og tv-serier, der gør deres ankomst i biografer og på streamere i juli 2024.

Audio transcriptions

"Produktionsgiganter har altid elsket at gemme masser af lovende og spændende film til en sommerpremiere, og det er netop, hvad der er sket igen i år. Følgende en mega-juni byder juli på en række lovende projekter, der er værd at lægge mærke til på tværs af et væld af genrer. Endnu en gang har vi baseret vores valg på en britisk udgivelseskalender, så sørg for at tjekke lokalt for nøjagtige lister og datoer. Med det af vejen, så lad os dykke ned i endnu et afsnit af Skærmtid."

"Eddie Murphy har fået en renæssance på det seneste, hvor den berømte skuespiller er vendt tilbage til mange af sine mest berømte franchises. Den næste i rækken er Beverly Hills Cop, da denne næste afsnit til Netflix ser Axel Foley vende tilbage til sin gamle hjemmebane for at efterforske en trussel mod hans egen datter. Med mange tidligere seriestjerner, der også vender tilbage, er dette film være et skud nostalgi."

"Det tredje kapitel i T. Wests gyser-serie, Maxine, har Mia Goth som hovedrolleindehaver og spiller en ung voksen filmstjerne, der forsøger at få sit store gennembrud i Hollywood, kun for at blive forfulgt af en morder, der går efter hendes målgruppe. Med hendes liv på spil kan denne morder også bare presse Maxine til at afsløre livslange skjulte detaljer om sin mørke fortid."

"Efter to sæsoner med fortællinger, der har set Leif Erikson, Freitas og Harold rejse over hele Europa 100 år efter begivenhederne i den primære vikingeserie, er trioens rejser er sat til at slutte i juli. I det sidste kapitel af serien vil banden lede efter for at forsvare deres ære og stemple deres navn i vikingelegenden, alt imens de håndterer forræderiske vikingerivaler og normanniske konger."

"Vi har stadig ar på sjælen og er ikke kommet os over at have set Sausage Party i biograferne for et par år siden.
i 2016, men i denne måned tager Prime Video os med tilbage til en animeret madudskejelse mareridt i spin-off-serien Foodtopia. Den bringer størstedelen af den oprindelige rollebesætning og fortsætter den historie, som filmen fra 2016 lagde ud med, kan du forvente mere skøre og rå øjeblikke i dette komedieshow."

"Gyserfans får noget at spise denne sommer. Instruktøren Oz Perkins vil forsøge at skræmme og biografgængere endnu mere i juli, når den skræmmende Longlegs gør sin ankomst.
I denne film følger vi en FBI-agent, spillet af Micah Munro, og hun får til opgave at finde en seriemorder.
morder ved at afdække en række okkulte spor."

"Gru og håndlangerne vender tilbage for at male sommeren i en meget lysende gul farve. Despicable Me 4 vil se det tidligere onde geni, der er blevet hemmelig agent, stå over for en ny nemesis, Maxine Lamal og hans kæreste Valentina, alt imens de overvinder udfordringerne ved at byde velkommen til og passe det ukontrollerbare spædbarn Gru Jr. Forvent masser af fjollede animerede løjer."

"i det næste kapitel i Illuminations serie.
Scarlett Johansson og Channing Tatum arbejder sammen igen i denne kommende romcom der følger marketinggeniet Kelly Jones, mens hun skaber problemer for lanceringsdirektøren Cole Davis, alt sammen under en meget vigtig raketopsendelse. Davis får til opgave at lande en raket på månen, mens Jones forventes at arrangere en falsk landing, hvis den mislykkes. Vi tror du ved, hvilken landing vi henviser til her."

"Netflix styrker sin animerede skifer ved at tilbyde en tilpasning af den elskede kortfilm spil Exploding Kittens. I dette show lægger Tom Ellis stemme til God Cat, en katteagtig legemliggørelse og fængsling af den almægtige designet som en måde at lære det evige væsen en lektie i konstant at kæmpe med djævelen, som tilfældigvis er blevet forvandlet til en kat også."

"En gyserfilm fra et unikt perspektiv, i stedet for at tage parti for offeret, der flygter for sin liv, sætter Inner Violent Nature tilskueren i morderens sted og dokumenterer, hvordan han forskellige prøvelser og trængsler, de må igennem for at nå deres mål. Følgende den hævngerrige Johnny, ser denne film det grusomme individ forsøge at hente en medaljon stjålet fra hans brændte og for længst glemte lig."

"Man ved, at det er en god filmmåned, når Twisters gør comeback. Denne genstart af den berømte serie har Glen Powell, Daisy Edgar Jones og Anthony Ramos i hovedrollerne.
som en samling stormjægere, der risikerer deres liv for at teste en ny og meget eksperimenterende vejrsystem. Hvis du elsker katastrofefilm, vil du ikke gå glip af denne."

"Netflix ved, hvilken magt de har i deres hænder med Cobra Kai-serien i disse dage, da de i stedet i stedet for at vælge en typisk fuld sæsondebut, vil den sidste række episoder blive leveret i tre dele mellem juli i år og engang i begyndelsen af næste år. Den sidste sæson vil se Daniel LaRusso, Johnny Lawrence og børnene fra Miyagi-Do slår sig sammen for at nedlægge de stadig mere magtfulde og sindsforvirrede Sensei Kreese og hans Cobra Kai-håndlangere."

"Dette Apple TV Plus-show er en filmatisering af Terry Gilliams film fra 1981 og ser et hold af skøre individer centreret omkring en ung dreng, der rejser gennem tiden og leder efter at stjæle enhver skat, de kan få fat i. Med Taika Waititi tilknyttet til og Lisa Kudrow i en af hovedrollerne, kan du forvente en fantastisk tidshoppende rejse i juli."

"Månedens blockbuster og for mange årets største film, Deadpool og Wolverine vil ikke bare bringe Ryan Reynolds' lejesoldat med mund og Hugh Jackmans berømte X-Men-helt til Marvel Cinematic Universe, men det bliver også den eneste biograffilm, der kommer til at der kommer fra Marvel Studios i 2024. Forvent et eventyr af episke proportioner med masser af komik og spændende cameos."

"Det er afslutningen på endnu et afsnit af Skærmtid. Husk at vende tilbage i næste måned for at se, hvad August 2024 byder på for biografgængere og tv-fans."

Previews

Games To Look For - juli 2024

Games To Look For - juli 2024

Screen Time - juli 2024

Screen Time - juli 2024

Games To Look For - juni 2024

Games To Look For - juni 2024

Screen Time - juni 2024

Screen Time - juni 2024

Prison Architect 2 - Video Preview

Prison Architect 2 - Video Preview

F1 Manager 2024 - Video Preview

F1 Manager 2024 - Video Preview

RKGK - Video Preview

RKGK - Video Preview

Hades II - Video Preview

Hades II - Video Preview

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere