Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Lær at spille Magic: The Gathering - Assassin's Creed med denne live-kommenterede session

På Summer Game Fest stoppede vi ved Magic: The Gatherings stand for at se Wizards of the Coasts Patrick Jarret og Jeff Cork lege med nogle af de nye Assassin's Creed-kort og mekanikker, der kommer til den evige TCG, mens de forklarer deres strategiske træk og det nye indhold live.

Audio transcriptions

"Okay, jeg er i LA til Summer Game Fest, og det ser ud til, at det er Assassin's Creeds dag i dag, for du ved...
Vi skal til at se og lære mere om spillet Assassin's Creed Shadows hos Ubisoft Forward, og før det var vi lige forbi Magic the Gathering's stand på Summer Game Fest for at se Trick og Jeff Spil med det nye Assassin's Creed-indhold, der kommer ud til Magic the Gathering, og vi skal tale Lad os se dem spille, og vi skal tale med Trick, mens de spiller Så ja, en ung version af Ezio, og Ezio lærer at blive snigmorder Så hver gang han angriber, tager han et nyt snigmorderjob. Han bliver bedre Så det første angreb går han fra en 1-1 til en 2-2 I det andet angreb ved han på en måde, hvad han gør på dette tidspunkt."

"Så han bliver en 3-3, og han får første slag.
Men han fortsætter med at blive bedre for hvert angreb Han vil gå til 4-4, 5-5, så længe du lader ham blive. Han bliver et problem for dig.
Og jeg vil ikke angribe, da du har en 1-2, så jeg siger fortsæt, så du får lov til at tappe ud og trække Okay, så han er flyvende, hvilket betyder, at jeg ikke kan blokere ham, så ja, kom igennem, jeg går ned til 19 Oh Spil din sump for turen I Assassin's Creed introducerede vi en mekanik kaldet free running du ved, som en slags parkour, hvor snigmorderne hopper af bygninger og alt det der, og hvad det gør er Når du gør skade med en snigmorder Til din modstander i resten af denne tur kan du kaste besværgelser billigere så Jeff bør have en sump på hånden og Så burde han have et væsen, der normalt koster tre mana Så han ville ikke være i stand til at spille på denne tur, men fordi han gav mig skade med sin snigmorder der Han har en, der er nådesløs Noget, der der koster to mana, gik på gratis løb Værsgo Så det er en 2-1, og hvad der også står, er, at når du går ind på slagmarken, når den går ind på slagmarken, mister du et liv Så du går ned til 19, men du får lov til at trække et ekstra kort Så det at trække kort er en meget stærk del af magien, jo flere kort du har, jo bedre er du stillet, okay?
Så det er alt, hvad du kan gøre på din tur i min tur. Jeg vil aftappe. Jeg vil trække Og hvad jeg vil gøre Er at jeg vil spille mit stenbrud, som kommer i spil som tap, så jeg ikke kan bruge det i denne tur Så jeg spiller hook blade. Jeg beholdt begge mine lande Når den kommer ind på slagmarken, kan jeg allerede med det samme give den til en af mine fyre, så jeg giver den til Ezio så Ezio nu på min tur, ligesom din fyr har flyvende på din tur, har Ezio flyvende på min tur og Han får også plus et plus. Åh, så jeg vil angribe dig Med dette går han fra en 2-1 til en 3-2 Med flyvende, så din fyr ikke kan blokere ham, så du tager tre point skade Og Det er alt, hvad jeg vil gøre, så det er din tur Så en af tingene er, at vi elsker disse partnerskaber, fordi det er en chance for os, du ved..."

"Assassin's Creed er sådan en fantastisk historie og verden og De har været igennem så store spil Men vi får virkelig lov til at gøre vores bedste for at bringe de verdener, de historier, de karakterer ind i magien og også skabe fantastisk kunst af disse figurer, som du ved, du får at se i videospillene, der kommer til live på skærmen, men du får dem ikke at se Nødvendigvis gengivet i denne fantastiske kunst, som vores kunstteam og kunstnerne er i stand til at lave så selvom der er en ung Ezio i mit deck, vil hans deck faktisk have en Bedre version en ældre version af Ezio, når han allerede er en slags assassin master Mit deck indeholder også Eivor fra den Assassin's Creed-serien hans deck har også Achilles fra serien Hvad ville du sige var jeg mener Sidste år tjekkede vi Ringenes Herre ud, og kunsten og historien og den måde, I bruger karakterer på, minder om Dette kan jeg gætte på Hvad var den vigtigste feedback, du fik fra den oplevelse?
Og hvordan bruger du den lærdom i dette nye projekt?
Samarbejde ja, det var vidunderligt at se, at folk elskede det sæt, de elskede kunsten De elsker at se, hvordan vi repræsenterede figurerne og historierne. Du ved, at alle har meninger De har ideer, de har feedback, men generelt har responsen været positiv, folk nyder det, de nyder det."

"Især nyder de det, når det er deres spil De er Assassin's Creed-fans, eller hvis de er Lord of the Rings-fans eller noget i den stil Det er, og de er allerede eksisterende magiske spillere De er begejstrede for at se det andet spil, som de elsker, eller IP'en komme ind i vores spil."

"Og for dem, der i mange tilfælde ikke er eksisterende fans af disse IP'er De er begejstrede for at se kunsten og vide, at vi åbner spillet op for disse nye mennesker, der er fans af denne franchise Eller dette spil Med hensyn til hvad vi har lært, og hvad vi gør fremadrettet Jeg synes, at det virkelig har været en styrkelse af ideerne omkring Du ved, hvordan vi griber historierne an. Hvordan yder vi retfærdighed? Hvordan gør vi det?
Disse spil og disse karakterer retfærdighed og magi, så mens vi har unge hos CEO Vi elsker at vise karaktererne forskellige punkter i historien, som vi gjorde i Ringenes Herre og andre serier."

"Og så er det en god ting at have voksne hos CEO, og der er selvfølgelig flere kort i hovedsættet Men jeg diskuterer bare med de to dæk foran os Ja, jeg vil ikke afbryde jer, I fortsætter bare.
Jeg ved ikke, om man kan tale og spille på samme tid trick Jeg er et multitalent. Hvad kan jeg sige, okay, Jeff tapper noget mana?
Sådan, ja, endnu en af snigmorderne, og hans deck handler selvfølgelig om snigmordere."

"Mit deck har nogle snigmordere og nogle figurer, men temaet her er mere det, vi kalder udstyr Det handler mere om de værktøjer, de bærer, så som krogbladet eller en af krigens økser fra klanen Der er også en anden økse herinde, helm splitter Og så er der sjove strategier og nuancer mellem disse to dæk, der bliver spillet mod hinanden, okay Jeff?
Angriber du mig? Hvad er det, du gør?
For det første at flyve. Jeg kan ikke gøre noget ved det, så jeg vil gå ned til 18 Lad os se, hvor jeg finder det på matricen der. Vi går all right noget andet sir all right. Lad os afmontere Lad os trække Okay."

"Så jeg vil angribe dig med Ezio igen. Han flyver stadig på min tur. Han bliver større nu Så han er en en to tre fire tre, der angriber dig, så han vil give fire point skade i luften Han flyver, og du kan ikke blokere, ja, krogbladet lader ham løbe hen over tage og flyve gennem luften, okay. Jeg vil spille et bjerg efter kampene."

"Og så vil jeg betale for, og jeg vil spille labyrintmodstanderen en Fire tre han har tramp, og han siger, at når jeg angriber, kan jeg bruge to mana og Sig, at en af dine skabninger ikke kan blokere i resten af denne tur.
Og så vil jeg sige værsgo For at Jeff kan få noget ud af det her, så lad mig spørge dig om noget andet for at distrahere dig Det er også den bedst mulige timing Jeg mener, I havde Ringenes Herre, da showet var meget populært sidste år, og nu i år I er i gang med Assassin's Creed, og vi er i gang. Vi skal til at se det nye spil, der er en 4-1 Så jeg ved ikke, om det er på grund af lag. Gør I det med vilje, er det bare fantastisk, er det ikke, det er fantastisk?
Og vi arbejder tæt sammen med vores partnere for at gøre vores bedste for at prøve at få de her ting til at gå op i en højere enhed."

"Men det er naturligvis en del af vores forretning, når vi laver et fysisk kortspil Er der mange ting, der spiller ind på timingen og placeringen af kortspillet?
Og jeg tror, at en stor del af det, vi prøver at gøre, er at sikre, at vi sørger for, at Der er mange ting, der spiller ind på timingen og placeringen af de her kampe."

"Så når tingene passer sammen på denne måde, er det altid vidunderligt. Vi er altid begejstrede for det, men vi...
Føler os meget heldige med, hvordan denne timing har fungeret Okay, Jeff gør det af med ham Okay, så du spillede et tappet land, fantastisk, hvis du gerne vil have et strategisk forslag, kan jeg hjælpe dig Hvad jeg vil foreslå er, at dette er en mulighed for dig til at angribe igen med denne fyr Du venter stadig lidt Men du har et kort på hånden, som vil håndtere den CEO, og så skal du bare have manaen Untapped eller tilgængelig for at gøre det nu. Det ville jeg normalt ikke vide."

"Men jeg vil foreslå, at du venter, til det er min tur, når jeg meget frækt Angriber dig med den CEO igen Og så får du overtaget til at kaste en instans, der måske kan tage sig af Ezio, når han angriber Okay, så den har flyvende I cannot block I Ville være alle tage en gå ned til 17 og for lytterne og seerne derhjemme Jeg vil nævne, at jeg ved, hvad han har i hånden, for til undervisning og gennemgang af disse ting Jeg har sat åbningshænderne for at hjælpe med at sikre, at spillet får en god start og et godt flow Det, eller også snyder du Nogle vil måske sige, men igen, vi spiller ikke, vi spiller ikke konkurrence."

"Vi er her for at have det sjovt og vise sættet og de nye kort frem, så jeg tegnede bare det her Som jeg nævnte, er jeg meget sikker på min succes.
Så jeg vil gå videre og angribe med ikke kun SEO Men også labyrintmodstanderen, og jeg vil bruge labyrintmodstanderens evne til at sige, at denne fyr ikke kan blokere Så hvis du vil blokere, kan du kun bruge denne fyr, men du behøver ikke at gøre det, dette er til skade Dette går op igen. Så det bliver en en tre fire fem Det er en fem fire, der angriber dig i luften, hvilket du ikke kan gøre noget ved Jeffrey For at distrahere dig igen og til sidst, hvad kan du fortælle os om udgivelsesdetaljerne for essence grid-pakkerne?
Og hvad kan vi bruge af indhold den første dag, og hvad kan der komme efter det?
Så udgivelsesdatoen bliver den 5. juli, vores Markedsføringen starter den 18. juni, og vi vil afsløre kort over flere dage, fordi der er disse kortspil Men der er også et sæt, hvor produktet bliver udgivet på en unik måde med beyond boosters Og også collector boosters, og de vil være på hylderne fra 5. juli Fantastisk fyr, mange tak. Jeg lader dig spille Nyd det og hav et godt show. Tusind tak skal I have. Tak fordi du kom forbi"

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere