Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 6

Vigtig Gears 5-stemmeskuespiller har "intet hørt" til Gears 6

Hvad mon der egentlig foregår hos The Coalition?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Alle rygterne har tidligere peget på at The Coalition i en del år havde arbejdet på en ny IP, men at denne blev skrottet som følge af en række fyringer tidligere på året. Dette har så resulteret at det bliver det næste Gears-spil, der bliver studiets næste spil. Men hvor langt er de reelt set?

HQ

Ja, noget kunne tyde på at de ikke er synderligt langt, om ikke andet har de ikke kontaktet en af de prominente roller bag Gears 5. Dexerto snakkede for nylig med Liam McIntyre, der leverede stemmeskuespillet til JD Fenix, som spillede en ret afgørende rolle i Gears 5.

Selvom at karakteren ikke nødvendigvis er med i Gears 6, så er det svært at forestille sig McIntyre ikke være involveret på en eller anden facon, men han har vitterligt intet hørt fra The Coalition:

"I haven't heard anything! And that's genuine. Like it's not even one of those 'I've got an NDA I can't tell you.' I'm like, were we at? I don't know whether or not they're like 'we're about to finish production and I'm sorry you were not the canon choice.'"

Spændende, ikke sandt?

Gears 6

Relaterede teksterIndlæser mere indhold