Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Quake III Arena

Vind 100.000,- i Quake 3 Arena

Den 5-7 Maj går det løs når den nordiske mester i Quake III Arena skal findes. Udover titlen bliver du 100.000 kr rigere hvis du vinder. Tilmeldingen er begyndt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Tilmeldingen til det store Nordiske Mesterskab i Quake III Arena, arrangeret af Svenska PC Gamer, er startet. I skrivende stund er 138 personer allerede registreret, og totalt vil der kunne være helt op til 512 deltagere med i mesterskabebet. Det lyder måske nok som et stort antal deltagere, men med den store Quake scene der findes skal der nok blive rift om pladserne, og interesserede hardcore Quakere, skal nok skynde sig hvis de vil have en chance for at vise hvem der er bedst når det handler om Quake III Arena.

Skulle du være interesseret, har du dog stadig lidt tid at løbe på, hvis du ikke helt føler dig god nok til at tilmelde dig endnu, mesterskabet afholdes nemlig først i dagene 5-7 maj på Quad Arena i Stockholm.

HQ

Hvis du ikke synes det er værd at bruge ventetiden på at træne, skal du måske tænke dig en ekstra gang om, førstepræmien er nemlig SEK 100.000,-!

Det koster SEK 300,- at tilmelde sig, og siden Svenska PC Gamer kalder det de Nordiske Mesterskaber, er det vel også tilladt at deltage selvom man er dansker? Så skynd dig afsted til tilmeldingssiden for at læse mere når det gælder regler o.s.v.....

Relaterede tekster

0
Quake III ArenaScore

Quake III Arena

ANMELDELSE. Skrevet af Stig Mortensen

Endelig et first-person-shooter spil til Dreamcast, og så tilmed et af de bedste på markedet! Id Software's hitspil Quake 3 Arena leverer virkelig smæk for skillingen.

0
Quake 3 ArenaScore

Quake 3 Arena

ANMELDELSE. Skrevet af Jacob H. Nielsen

I Quake 3 Arena har man i modsætning til de 2 tidligere Quake spil valgt at koncentere sig udelukkende om den multiplayer del der gjorde de andre to så populære. Det betyder dog ikke at man skal sidde og vente med at spille Quake 3 Arena.

0
Doom 3 programmør forlader id Software

Doom 3 programmør forlader id Software

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Programmøren Graeme Devine, der bl.a. har stået bag Quake III Arena og Team Arena udvidelsen stopper hos id Software med øjeblikkelig virkning. Fremover skal han være en af hovederne bag Ensemble Studios velkendte strategi-spil.

0
Quake III Rally Beta er klar!

Quake III Rally Beta er klar!

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

En Beta version af Quake III Rally mod’en er klar til downloading på den officielle Quake III Rally hjemmeside. Modifikationen er lavet ud fra Quake III Arena og kræver at du har original spillet. Men hvorfor ikke prøve noget nyt?

0
Vind 100.000,- i Quake 3 Arena

Vind 100.000,- i Quake 3 Arena

NYHED. Skrevet af Mikkel Frid

Den 5-7 Maj går det løs når den nordiske mester i Quake III Arena skal findes. Udover titlen bliver du 100.000 kr rigere hvis du vinder. Tilmeldingen er begyndt.Indlæser mere indhold