Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind billetter og andre fede John Wick-præmier

Vi sætter biografbilletter, et timeglas og andre præmier på højkant.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Joh Wick-filmene er efterhånden ikoniske. Ikke bare placerede de skuespiller Keanu Reeves og hans realistiske tilgang til stunts på landkortet, de mindede os alle om at velkoreograferede stuns i sig selv kan skabe enorm underholdningsværdi.

Der har, indtil videre, været tre film, der alle har været enormt succesfulde, både blandt anmeldere og biografgængere. De har desuden løbende udvidet John Wick-universet, og fortællingen er i dag ikke bare om en tidligere lejemorder, der desperat forsøger at finde en udvej, men om et langt dybere filmunivers.

Vi fejrer den snarlige premiere på den fjerde film i serien, John Wick: Chapter 4, med en konkurrence, hvor vi sætter blandt andet biografbilletter til filmen og andet lir på højkant. Det eneste du skal gøre for at deltage, er at svare på quizspørgsmålene herunder.

Ses vi i biffen?

HQ
John Wick: Chapter 4

Konkurrencen slutter 23. marts 2023 hvor vi kontaker vinderne - reageres der ikke inden for 48 timer vil en ny vinder bliver kontaktet, og præmien bortfalder for den første vinder. Det er vi desværre nød til da biograffilm ikke kører for evigt. Præmien har en værdi af 180 kroner. Der er 5x 2 billetter, og 5x2 coins - så kan du selv vælge om du vil beholde begge eller give til den der skal bruge den anden fribillet. En vinder får derudover et JW4 timeglas og hundespose, estimeret værdi er 20 kroner.

Relaterede tekster

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

En gennemført æstetik og stramt koreograferede kampscener kan ikke redde John Wick 4 fra at være en vaskeægte langgaber.Indlæser mere indhold