Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind en gigantisk monitor og andet sejt grej i vores The Crew 2-konkurrence

Hvis du er den hurtigste The Crew 2-spiller i Norden, hvorfor så ikke vinde nogle fede præmier for det?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Konkurrencen er i gang, folkens, og her viser vi lige den nuværende top tre! På toppen har vi finske Termitti_92 på PS4, efterfulgt af danske Jakob Kastrupsen på PS4 og til sidst finske finske Gabriel Eklund på PC. Kan du slå tiden? Så læs med herunder:

HQ

1. Termiitti_92, 02: 44.968, PS4
2. Jakob Kastrupsen, 02: 47308, PS4
3. Gabriel Eklund, 02: 58.902, PC

Vores store The Crew 2-turnering starter i dag folkens, for at fejre lanceringen af den gigantiske anden sæson. Der er store præmier på højkant, og det eneste du skal gøre er at være den aller hurtigste overhovedet.

Og hvordan gør du det? Jo, hør bare her:

Du finder løbet "Once Upon a Time in Brooklyn" i New York i spillet, og sætter en tid. Du kan prøve lige så mange gange du overhovedet vil, hvis du ønsker at barbere dit bittesmå millisekunder af din samlede tid.

Når du har en du er tilfreds med, så klikker du forbi vores turneringsside og tilmelder dig, og her kan du indsætte din score. Vi checker løbende tiderne, og vil bede de bedste fem om at optage videoer af deres leaderboard, for at bevise at den indsatte tid er korrekt. Dette gør vi simpelthen for at undgå spillets online leaderboards, der har vist sig at være upålidelige.

Og er du blandt de hurtigste, så er der ret store præmier. Vinderen kan se frem til at modtage en MSI Optix-MAG322CQR-skærm, en 32 tommer 165Hz 1440p-skærm. Andenpladsen får en ny MSI Clutch GM41, et MSI Vigor GK50LP-tastatur og et MSI Immerse GH50, samt en goodie bag. Tredjepladsen får selvsamme goodie bag.

Så hvad venter du på? Tag et smut til Brooklyn, sæt en tid, og indsæt den på turneringssiden!

The Crew 2

Relaterede tekster

The Crew 2Score

The Crew 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ivory Tower leverer en længe ventet efterfølger, men formår The Crew 2 at stramme op der hvor originalen snublede? Magnus anmelder...Indlæser mere indhold