Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind et gigantisk King's Bounty II-sæt her!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

King's Bounty II landede endelig på en række platforme, og hvis du i forvejen elsker RPG-klassikere som Pillars of Eternity og Pathfinder: Kingmaker, så har du uden tvivl ventet i lang tid.

Vi kan i dag, sammen med udgiveren Koch Media, tilbyde dig en præmie, der gør at du kan fejre anledningen i mere stil. Vi sætter en gigantisk æske på højkant fyldt til renden med præmier.

Mere specifikt er der tre puslespil, en t-shirt, et kaffekrus, glasbrikker, nøgleringe og naturligvis spillet til en valgfri platform, altså PS4, Switch, PC eller Xbox.

Du kan se et billede herunder. Det eneste du skal gøre for at vinde, er at svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet:

Hvad er den bedste oplevelse du nogensinde har haft i RPG-spil?

King's Bounty II

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold