Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind et PlayStation VR-headset og tre fede spil

Vi sparker gang i en kæmpe konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde et sæt PlayStation VR.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er ikke alle VR-headsets der er lige succesfulde, men én af de helt centrale succeshistorier kommer i form af PlayStation VR, der grundet sin relativt lave pris og det faktum at du bare skal bruge en PlayStation 4 har ramt en nerve hos forbrugere verden over.

HQ

I denne uge ankommer et af headsettets måske største spil, nemlig Blood & Truth, og det ønsker vi at fejre med en ret stor præmiepakke.

Den pakke består af netop Blood & Truth, Everybody's Golf VR og Astro Bot Rescue Mission - og når ja, et PlayStation VR-headset.

Det eneste du skal gøre er at fortælle os i kommentarfeltet præcis hvilket spil du glæder dig mest til at spille på PlayStation VR. Er det Blood & Truth, eller måske noget andet?

Vi ser frem til at læse jeres besvarelser!

Blood & Truth

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede tekster

Blood & TruthScore

Blood & Truth

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Forårets store Playstation VR-titel lader dig udleve drømmen som vaskeægte actionhelt - og lykkes heldigvis fornemt med det.

Blood & Truth demo tilgængelig fra i dag

Blood & Truth demo tilgængelig fra i dag

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Sony London Studios' VR-spil Blood & Truth landede med et brag i maj, hvor det blev det første VR-spil, der har toppet salgslisterne. Hvis du endnu har spillet til gode,...

Blood & Truth

Blood & Truth

PREVIEW. Skrevet af Ketil Skotte

Blood & Truth har endelig fået en udgivelsesdato. Vi tjekkede dagsformen for forårets store Playstation VR-titel.Indlæser mere indhold