Dansk
Gamereactor
nyheder
Dirt Rally

Vind fede præmier i vores store Dirt Rally-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dirt Rally er endelig udkommet på PC, PlayStation 4 og Xbox One, og i denne glædelige anledning har vi sammensat en fed konkurrence til jer, hvor i har muligheden for at vinde nogle fede præmier. Det er meget let at vinde, for du skal bare være den hurtigste.

Førstepræmien er et episk racer-sæt i tre dele, der består af et pedalsæt i, en TH8A Add-on Shifter-gearkasse og et lækkert Thrustmaster 28 GT-rat, som kan bruges til PC, PlayStation 3, Xbox One og PlayStation 4. Andenpræmien er en lækker Dirt Rally-notesbog, og tredjepræmien er en Dirt Rally-pen. De 10 hurtigste spillere på tværs af de tre platforme får alle en Dirt Rally t-shirt.

Konkurrencen er i gang lige nu, og lukker før d. 11 maj. Du deltager ved at gøre følgende:

Allerførst skal du navigere forbi Dirt Rally-hjemmesiden, hvor du skal lave en bruger på deres RaceNet-tjeneste. Efter det skal du vælge din ønskede platform i den bjælke hvor de brugernavn fremgår, og derefter skal du over i den del af siden der hedder "Leagues".

Her skal du søge på én af de tre platformspecifikke ligaer vi har lavet. På Xbox One skal du søge på "GamereactorXB1", på PlayStation 4 skal du søge på "GamereactorPS4" og på PC hedder den "GamereactorSteam". Slut dig til én af disse, og nu kan du kører i vores liga på din ønskede platform.

Når du er inde i ligaen og er gået ind i vores turneringsbegivenhed, som er et Hillclimb på Pike's Peak i en fed Peugeot 208 T16 Rally-bil, så kan du forsøge at forbedre din så mange du har lyst, men når du har uploadet din tid til ligatabellen, så er den låst fast, så sørg for at være tilfreds med din præstation inden du stopper med at køre. Derefter skal du indtaste din tid på vores underside.

Held og lykke allesammen!

Dirt Rally

Relaterede tekster

8
Dirt RallyScore

Dirt Rally

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Codemasters' rally simulator kommer ud af Early Access og vores racer eksperter har brugt utallige timer på det.Indlæser mere indhold